Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.7 10 10
Γενική βαθμολογία
 
7.0
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Εκανα τη τσαρκα μου το πρωι του περασμενου Σαββατου, αναζητωντας ενα δυνατο ΜΙΛΦ για καταθεση και βρηκα στο μπουρδελο της Λ.Ιωνιας την Αννα, ξανθο Ρωσσιδι περιπου 35 χρονων με στητα βυζακια, αφρατο κωλο και πολυ ωραια μακρια ποδια. Εχει κοντα (οχι αγορε) μαλλια – ενδειξη του καλου τσιμπουκλοβερ.

Εδωσα στην τσατσα το εικοσαευρο και με περασε στο αριστερο δωματιο (μικρο και αρκετα παλιο, αλλα καθαρο). Πλυθηκα στον νηπτηρα και αμεσως μπηκε μεσα η Αννα. Μετα απο καποια πρωτα αστεια και φιλια στο λαιμο και το σωμα μου ξεκινησε την πιπα – βαθια, με πολυ σαλιο και αλλαγες στο ρυθμο, που μου αρεσουν παρα πολυ. Περασμα του προφυλακτικου και την εστησα στα τεσσερα... Το δερμα της ηταν παρα πολυ απαλο, ηξερε να στηθει καλα και γενικως συμμετειχε με καλη διαθεση, χωρις υπερβολικες ψευτικες κραυγες και παραπονα. Αλλαξαμε και αλλες δυο στασεις και της ζητησα να μου μιλαει προστυχα στην γλωσσα της – εκει τρελαθηκα και κατεθεσα, πιανωντας δυνατα τις μπουταρες και τα βυζια της.

Στο δωματιο ημουν περιπου 15 λεπτα, η τσατσα δεν ενωχλησε καθολου, σε συνδιασμο με την καθαριοτητα του χωρου της δινω αριστα. Μια πετυχημενη καταθεση με μια τιμια κοπελα. Θα ξαναπαω, αν τυχει να βρεθω απο`κει.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Νοεμβρίου 23, 2013
Όνομα κοπέλας
Άννα
Μέλος
Εγγραφή:
19 Ιαν 2014
Μηνύματα:
Κριτικές:
5
Likes:
23
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 dinos34

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού