Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.0 214 10
Γενική βαθμολογία
 
4.8
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
3.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
3.0
Για την Σοφία απο Ουκρανία που εργάζεται σε αυτό το μαγαζί έχω ήδη γράψει όταν ήταν ακόμα καινούρια και είχα περάσει σχετικά καλά.Όμως αυτό που έζησα εχθές μαζί της ήταν η μέρα με την νύχτα όσον αφορά τις παρεχόμενες υπηρεσίες της.Μην έχοντας βρει κάτι αξιόλογο στο Μεταξουργείο επέστρεψα πάλι πίσω προς την Φώκαιας με σκοπό μα περάσω με την Σοφία.Κατέβαλλα το αντίτιμο και πέρασα στο δωμάτιο.Απο το σαλόνι το mood της δεν ήταν και στην καλύτερη κατάσταση όπως τις άλλες φορές που εμφανιζόταν πρόσχαρη.Επίσης παρατήρησα και μία σχετική πτώση της δουλειάς της καθώς το σαλόνι ήταν άδειο απο κόσμο αλλά και απο το καλάθι των απορριμάτων που ήταν σχεδόν άδειο.
Η ακατονόμαστη μπήκε μέσα στο δωμάτιο και ξάπλωσε στο κρεββάτι.'Αρχισα να γλείφω τις θηλές τις κατεβαίνοντας προς το αιδοίο της αλλά είχε σφιχτά τα πόδια της ούτως ώστε να είναι αδύνατο να γλύψεις το πράγμα της.Μόνη της σηκώθηκε μετά απο λίγο και πήγε αμέσως να φορέσει προφυλακτικό στο πέος μου.Εγώ της είπα να προχωρήσει σε ελεύθερο στοματικό που ανακοινώθηκε στο σαλόνι.Αυτή με κοιτούσε τάχα μου έκπληκτη και έκανε ότι δεν καταλάβαινε τι της εννοούσα ενώ ήξερε πολύ καλά τι της ζητούσα.Τσιμπούκι νο πλαστίκ της ξαναλέω.Αυτή ανένδοτη μου έλεγε Νο! και Νο! Ίσως εκείνη την στιγμή θα έπρεπε να σηκωνόμουνα και να ντυνόμουνα και να ζητούσα τα λεφτά μου πίσω.Δεν το έπραξα γιατί δεν είχα περισσότερο χρόνο στην διάθεση μου και η πρώτη βάρδια θα τελείωνε σύντομα οπότε δεν προλάβαινα να περιμένω την αλλαγή.
Αλλά και πάλι θα μου πείτε τι αλλαγή να περιμένω όταν ανακυκλώνονται οι ίδιες και οι ίδιες κοπέλες σε όλες τις βάρδιες.Τελικά πέρασε το προφυλακτικό και άρχισε ένα τσιμπούκι το οποίο και έκανε αρκετά καλά.Είχε όμως στηθεί με το σώμα της στην ίδια ευθεία και αντίθετα απο εμένα ούτως ώστ η πρόσβαση να είναι δύσκολη.Αμέσως απαίτησα να έρθει στο πλάι χωρίς να της αφήσω περιθώρια διαπραγμάτευσης και έτσι συμμορφώθηκε με τις οδηγίες μου.Συνέχισε το τσιμπούκι της ενώ εγώ της χάιδευα το πράγμα της.Μου είπε όμως με αυστηρό τρόπο να μην της βάλω δάχτυλο παρόλο που εγώ δεν είχα κάνει κάτι τέτοιο.Εγώ αμέσως αναρωτήθηκα αν είναι πράγματι η ίδια κοπέλα που είχα γνωρίσει πριν ένα μήνα περίπου.Της είπα να έρθει σε 69 αλλά αυτή συνέχισε την πίπα της απτόητη αδιαφορώντας για ότι της έλεγα.Εγώ την σκούντηξα και της είπα ξανά να έρθει σε στάση 69.Σημειωτέον ότι και αυτή η στάση ανακοινώνεται στο πρόγραμμα στο σαλόνι.Έκανε και πάλι ότι δεν καταλαβαίνει τι της ζήταγα.Εγώ της έδειξα με χειρονομίες τι ακριβώς εννοούσα για να εισπράξω αμέσως της ξερή της απάντηση Νο! Συνέχισε να με τσιμπουκώνει κάνοντας ότι δεν με ακούει όταν της έλεγα για το πρόγραμμα. Έμεινε σε αυτήν την στάση κάμποσο να με τσιμπουκώνει και σε λίγο επιτάχυνε με μαλακία προσπαθώντας προφανώς να με τελειώσει στην θέση αυτή για να μην γαμηθεί. Της είπα να διακόψει και να έρθει απο πάνω μου.
Το έπραξε και την έφερα πιο κοντά μου αναλαμβάνοντας δράση.Όταν της έγλειψα τα βυζιά της μου είπε με αυστηρό τόνο ότι την πόνεσα και να μην το ξανακάνω.Εγώ την έγραψα κανονικά και συνέχισα.Στο πισοκωλητό άρχισε τα finish! finish!
Στο ιεραποστολικό απλά την γαμούσα χωρίς συμμετοχή απο πλευράς της παρά μόνο να αποφεύγει τις πιο στενές επαφές.Επίσης συνέχισε να λέει finish!finish!
Tέλος της είπα να την χύσω στα βυζιά της πρόγραμμα που ανακοινώνεται στο σαλόνι αλλά αυτή άρχισε πάλι τις αρνήσεις.Ε αυτό ήταν και η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι!
Της είπα ότι έχει ανακοινωθεί στο πρόγραμμα και αν ήταν κάτι τέτοιο να ανακοινώνουν απλό πρόγραμμα.Αφαίρεσα το προφυλακτικό κανονικά και την πασάλειψα.Βέβαια μετά της έδωσα και χαρτί να σκουπιστεί αλλά τώρα που το σκέφτομαι καλύτερα θα έπρεπε να την είχα αφήσει να το κάνει μόνη της.
Μετά απο λίγο και ενώ ντυνόταν τις άρχισα τις παρατηρήσεις σχετικά με το ότι ενώ ήταν καλή έγινε χάλια,με το πρόγραμμα,με το ότι τα λεφτά δεν βγαίνουν πλέον εύκολα.
Αυτή κουνούσε το κεφάλο ειρωνικά και έλεγε ντα!ντα! Στο τέλος μου είπε ότι πρέπει να κάνω ντουζ πριν έρθω! Ασφαλώς αυτό ήταν δικαιολογία για να δικαιολογήσει τις χάλια υπηρεσίες της. Ασφαλώς και κάνω ντουζ τόσο πριν πάω στα σπιτάκια όσο και όταν επιστρέφω στο σπίτι. Βεβαίως στην διάρκεια της βόλτας που έκανα είχα περπατήσει αρκετά καθώς δεν πέρνω ποτέ όχημα όταν είναι να πάω σε αυτές τις περιοχές και ειδικότερα στο Μεταξουργείο για ευνόητους λόγους. Αλλά δεν είναι δικαιολογία νομίζω λίγος ιδρώτας απο το να αποτρέψει έναν επαγγελματία να κάνει σωστά την δουλειά του.Άλλωστε αν όντως ίσχυε κάτι τέτοιο θα έπρεπε να μου το πει απο την αρχή και να μου επιστραφούν τα χρήματα μου πίσω στο ακέραιο και να φύγω.Αλλά προτίμησε η κυρία να τσεπώσει το εικοσάρικο που πλέον βγαίνει δύσκολα παρέχοντας ου τις χλιαρές υπηρεσίες της.Σαφώς και όλα αυτά που είπε ήταν δικαιολογία για να λουφάρει και να τσεπώσει το εικοσάρικο ανώδυνα.Εγώ βέβαια όλα αυτά τις τα είπα στο δωμάτιο και της είπα ότι είναι τεμπέλα.Της είπα με τρόπο που να το καταλάβει ότι σε λίγο με αυτά που κάνει δεν θα μπαίνει κανείς.Της είπα ότι πλέον υπάρχει το Ιντέρνετ και ενημερωνόμαστε και έκει πράγματι τα χρειάστηκε και μου είπε νεευριασμένα να το πράξω φανερά ενοχλούμενη. Η τραγική ειρωνία είναι ότι εγώ είμαι ο ίδιος που έγραψα καλά λόγια για την πάρτυ της στην αρχή και αυτό την βοήθησε όσον αφορά τους πελάτες μιας και είναι καινούρια.Στράφηκε κατά κάποιο τρόπο κατά του ίδιου της το ευεργέτη χωρίς να το ξέρει μιας και εγώ φροντίζω πάντα να κρατώ την ταυτότητα μου μυστική απο τις κοπέλες τις δουλειάς και δεν την εξαργυρώνω με πρόσθετες παροχές.Με τον ίδιο τρόπο λοιπόν φροντίζω να πληροφορήσω τους συναγωνιστές για τον διπρόσωπο χαρακτήρα της και τις πονηριές της για να μην κλάψουν το εικοσάρικο τους.Με αυτόν τον τρόπο φροντίζω να αποκατασταθεί η αλήθεια και να βάλει μυαλό αν θέλει να συνεχίσει να δουλεύει.
Όταν βγήκε απο το δωμάτιο νευριασμένη μιλούσε με την υπηρεσία της στα Ρώσικα θάβοντας με προφανώς κανονικά.Όταν είχα ντυθεί εξήλθα απο το δωμάτιο και είπα στην υπηρεσία ότι η κοπέλα ήταν η μέρα με την νύχτα.Να μην ανακοινώνει υπηρεσίες που δεν ισχύουν.Της είπα ότι δεν έχω πρόθεση να ζητήσω τα λεφτά μου πίσω μιας και η συνουσία ολοκληρώθηκε.Η απάντηση της ήταν ότι ήμουν 15 λεπτά μέσα και δεν υπήρχε ασφαλώς περίπτωση να τα πάρώ.Τότε βγήκε απο το σαλόνι η ακατονόμαστη και άρχισε να μου φωνάζει στα Ρώσικα.Μετά η υπηρεσία μου είπε τα κλασσικά ότι πριν να έρχομαι στο μπουρδέλο πρέπει να κάνω ντουζ. Εγώ της απάντησα ότι δεν είμαι βρωμιάρης και ότι είμαι πιο καθαρός απο αυτήν που ξαπλώνει με τον καθέναν. Στο τέλος της τράβηξα και ένα "'Αντε γαμήσου πουτάνα" και αποχώρησα απο το μαγαζί.
Αυτά όλα για να μάθει να είναι σωστή επαγγελματίας.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Νοεμβρίου 23, 2013
Όνομα κοπέλας
Σοφία
professorx
Τιμημένος
Εγγραφή:
6 Ιαν 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
527
Likes:
28.978
Πόντοι:
35.368
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 mallias20, Jim25jim, n.smirni76

Σχόλια

7 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 7
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
24 Νοεμβρίου, 2013
+1 από εμένα και αν μπορούσα θα σε έδινα +10!! Μαύρο στην φόλα./
24 Νοεμβρίου, 2013
τσιμπουκι νο πλαστικ.
εγραψες
24 Νοεμβρίου, 2013
"της τράβηξα και ένα "'Αντε γαμήσου πουτάνα" :"

τυπε, με ολο τοω σεβασμο, αλλα δε νομιζω οτι της ειπες και τιποτα καινουριο Γλώσσα σε κατι τετοιες πιστευω πρεπει να τις απαξιωνεις λεγοντας "αντε παντρεψου μωρη αγαμητη" Γλώσσα
M
memos@n
24 Νοεμβρίου, 2013
Φίλε Προφ, χθες διάβασα την ενημέρωσή σου και φυσικά το γεγονός.
Σήμερα στην τσάρκα μου (χωρίς να έχω διαβάσει την κριτική σου) ρώτησα την υπηρεσία και τη Σοφία για το χθεσινό περιστατικό, αποκαλύπτοντας ότι το διάβασα στο ίντερνετ, από ένα μέλος (εννοούσα φυσικά εσένα) που γράφει καιρό και είναι αξιόπιστο.
Μάλιστα τους είπα ότι εάν επρόκειτο να δώσω τα χρήματά μου θα ήθελα πρώτα να μάθω τι συνέβη γιατί είχα προβληματιστεί.
Και οι δύο μου είπαν αυτό που γράφεις και εσύ˙ τα περί καθαριότητας.
Εφυγα λέγοντάς τους ότι ακόμα και εάν ήταν έτσι έπρεπε να σου έδιναν τουλάχιστον τα μισά χρήματα πίσω (για το γυμνό τσιμπούκι που δεν έγινε).
Αργότερα διαβάζοντας την αναφορά σου είδα ότι αντ' αυτού, προτίμησε να σου κάνει "αποστειρωμένο" γαμήσι.
Απαράδεκτη συμπεριφορά για επαγγελματία!
Φυσικά ψηφίζω θετικά (6 στις 7)
25 Νοεμβρίου, 2013
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Φίλε Φανούρη τι περίμενες να σου πουν την αλήθεια; Ότι η Σοφία την είδε βαρύ πεπόνι και άρχισε να λουφάρει; Όπως πολύ σωστά έγραψα και ανέφερες και εσύ στο σχόλιο σου αν της μύρισε ο ιδρώτας γιατί ήμουν αρκετή ώρα στην τσάρκα θα έπρεπε να μου το αναφέρει εξ αρχής και να μου δώσει το εικοσάρικο μου πίσω να φύγω. Η αλλαγή της συμπεριφοράς της εξάλλου επιβεβαιώνεται και στην αμέσως προηγούμενη κριτική απο μένα. Αυτός που την έγραψε αν και ολιγόλογος γράφει ότι δεν τον άφησε ούτε να την πιάσει.
25 Νοεμβρίου, 2013
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Εγώ φίλε Προφ σε υποστήριξα, και λέγοντας αυτά που είπα έφυγα επιδεικτικά, αφού πρώτα τους είχα δώσει να καταλάβουν ότι εάν με έπειθαν μπορεί να περνούσα στο δωμάτιο.
Βλέποντάς με να φεύγω ίσως να ένιωσαν την πρώτη συνέπεια της απαράδεκτης συμπεριφοράς τους.
25 Νοεμβρίου, 2013
Εγώ την έχω πάρει 2 φορες. Μια στη Διδυμου που έκανε το ρεπό τις αλιονας και μια στη Φώκαιας την προηγουμενη εβδομάδα.

Μουνάκι γλuψιμο όχι απλά με άφησε αλλα από μονη της χωρίς να το ζητήσω έκατσε ανάσκελα άνοιξε πόδια και την έγγλυφα κάνα 5λεπτό. Xύσιμο στο σώμα και τις δυο φορες. Γυμνό τσιμπούκι δεν μου ανακοινώθηκε στη φώκιας. Στη διδυμου μου έκανε γυμνό μετά την παρέμβαση της τσατσάς γιατί δεν καταλάβαινε.

Το μονο που με χάλασε η τσατσά στη Φώκαιας χτύπησε 2 φορες την πόρτα και ότan βγήκε η κόλα (έκατσε kανά 20 λεπτό) της φώναζε και σε μένα είπε ότι κανονικά θα έπρεπε να ξαναπληρώσω
7 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 7