Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.7 151 10
Γενική βαθμολογία

7.2
Εμφάνιση κοπέλας

5.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

4.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
Τη Ρωσίδα Νίκα την έχω πάρει δύο φορές μέχρι στιγμής, την πρώτη μάλιστα δεν είχα προλάβει να τη γαμήσω αλλά την άφησα να με τελειώσει με πίπα. Όπως λέω και στον τίτλο της κριτικής θεωρώ πως είναι η καλύτερη πίπα αυτήν τη στιγμή στο Μετάξι, και μία από τις καλύτερες που έχω δοκιμάσει σε ολόκληρη την μπουρδελιακή σταδιοδρομία μου.

Εμφάνιση Νίκας: μίλφ με καστανόξανθο μαλλί στο ύψος των ώμων, συμπαθητική γελαστή φάτσα, σώμα με πιασιματάκια αλλά με ενιαίο κορμό, σφιχτό μικρό βυζί και αδιάφορο κώλο. Το κορμί της αν και εντελώς αγύμναστο έχει ωραία αφή και μυρίζει πολύ όμορφα, ενώ όποτε την έχω δει έχει φροντίσει να το ντύσει με καυλιάρικα εσώρουχα.

Στο δωμάτιο τώρα, η κοπέλα είναι όπως κάθε πόρνη πρέπει να είναι, με καλή διάθεση, όρεξη και ένα φοβερό φυσικότατο χαμόγελο. Τα προκαταρκτικά της, που περιλαμβάνουν πεταχτά φιλιά σε λαιμό, στήθος και κοιλιά, είναι αισθησιακά και προϊδεάζουν για το τσιμπούκι που θα ακολουθήσει. Κατ’αρχήν να γράψω πως δεν είμαι και απόλυτα σίγουρος πως το ελεύθερο στοματικό όντως ανακοινώνεται ή απλώς η κοπέλα το προσφέρει μέσα επιλεκτικά, πιθανόν μόνο σε Βαλκάνιους. Επίσης, σίγουρα δεν είναι τελειωτικό, την πρώτη φορά που με τέλειωσε με πίπα την έκανα χρυσή να της τα δώσω στο στόμα και αυτή δε δεχόταν, οπότε μου φόρεσε καπότα για το τελευταίο κομμάτι. Όσον αφορά την τεχνική, η πίπα της δεν είναι δυναμική (με δυνατά ρουφήγματα, παίξιμο με τα χέρια και τέτοιες μαλακίες που εμένα προσωπικά δε μου αρέσουν) αλλά αισθησιακή, από αυτές που σε βασανίζουν και σε κάνουν να σπαρταράς σαν το ψάρι από την καύλα. Περιλαμβάνει γλείψιμο αρχιδιών, παιχνιδίσματα με τον κορμό, απαλό γλείψιμο στο κεφαλάκι, πρόστυχες ματιές, πονηρά γελάκια, και άλλα τέτοια όμορφα παιχνίδια. Ρομαντικά σκηνικά με ροχάλες, σαν αυτό που περιγράφει ο συναγωνιστής κλεοβουλος δε έχουν τύχει σε μένα. Όσον αφορά το γαμήσι τώρα, τη δεύτερη φορά, που πήγα προετοιμασμένος, πρόλαβα και τη γάμησα σε δύο στάσεις, ιεραποστολικά και στα τέσσερα, στις οποίες διαπιστώθηκε επίσης καλή συμμετοχή. Στο ιεραποστολικό με κοιτούσε σταθερά μέσα στα μάτια, έχοντας ένα πονηρό χαμογελάκι ζωγραφισμένο στο πρόσωπό της και βογκώντας καυλωτικά, ενώ στα τέσσερα γαμήθηκε επίσης πολύ όμορφα, βογκώντας και βγάζοντας κραυγούλες όταν της χτύπαγα τα κωλομέρια.

Εν ολίγοις, η Νίκα είναι από τις καλύτερες περιπτώσεις του Μεταξιού σε διάθεση και συμμετοχή. Θεωρώ πως στην τιμή αυτή αποτελεί το απόλυτο VFM στον τομέα της πίπας και τη συνιστώ ανεπιφύλακτα στους λάτρες των τσιμπουκοδρομιών.

Χρόνος παραμονής της Νίκας στο δωμάτιο 10 λεπτά.

Τιμή 10 ευρώ.

ΥΓ. Η τσατσά έχω παρατηρήσει πως φωνάζει στο δεκάλεπτο, εξ’ου και το 4 στη βαθμολογία.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Νοεμβρίου 13, 2013
Όνομα κοπέλας
Νίκα
duskolieggrafi
Τιμημένος
203
Πόντοι:
17.436
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 tsitsibirdis, prontifix, anoixtiri και 3 άλλα μέλη