Λεπτομέρειες αξιολόγησης

5.6 109 10
Γενική βαθμολογία
 
6.0
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
3.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
Η Ρωσίδα Μαρία για την οποία γράφω την εν λόγω κριτική είναι η ίδια με αυτήν που αναφέρει ο συναγωνιστής cervantes, και η οποία εκτός του Ιάσωνος 36 στο παρελθόν είχε εργασθεί και στο Μεγάλου Αλεξάνδρου 28, όπου υπάρχουν μάλιστα και πολλές κριτικές για την πάρτη της. Κατά τα άλλα η τσατσά τη διαφήμιζε ως καινούρια κοπέλα, ότι να ναι… Σε σχέση με τη θητεία της στο Μεγάλου Αλεξάνδρου 28 έχει χαλάσει αρκετά, και εμφανισιακά αλλά και σε υπηρεσίες. Παραμένει όμως πιστεύω αρκετά τίμια μέσα στο δωμάτιο.

Εμφάνιση Μαρίας: ξανθό μίλφ με μαλλιά στο ύψος των ώμων, θλιμμένο πρόσωπο με αποδεκτά χαρακτηριστικά, μέτρια στο ύψος, μεγάλα απαλά βυζόμπαλα και μεγάλο μαλακό ψιλοσάπιο κώλο. Έχει κάνει κοιλίτσα και γενικά το κορμί της έχει χαλαρώσει αρκετά σε σχέση με το παρελθόν.

Όταν μπήκα στο δωμάτιο αισθάνθηκα λίγο σαν το μικρό Ιησού, μιλάμε για ένα συνδυασμό στάβλου και της καλύβας του μπάρμπα Θωμά. Στη θέση του νεροχύτη υπήρχε ένα βαρέλι, αντί για κρεμοσάπουνο υπήρχε αραιωμένο υγρό πιάτων, το ελάχιστο κωλόχαρτο βρισκόταν μέσα σε μια λίμνη υγρών, και σε μια γωνιά σε μια ασπρόμαυρη τηλεόραση έπαιζε τσόντα! Σχεδόν δάκρυσα από το ρομαντισμό του χώρου… Τη Μαρία την περίμενα στα όρθια, επειδή ήθελα να βατέψω δυναμικά το σύνολο του κορμιού της, κάτι που έκανα με το που ήρθε στο δωμάτιο. Αν και το δυνατό της σημείο είναι οι βυζάρες της εγώ είχα σεληνιαστεί με την κωλάρα της, που είναι μεγάλη, μαλακή και σάπια, από αυτές που γουστάρω να χτυπάω και να χουφτώνω με δύναμη. Προκαταρκτικά δε νομίζω να έκανε, μου έκανε όμως μια καλή ισπανική ανάμεσα στις βυζοσυμπληγάδες της. Τρομπόνι καλό, εργατικό, με deepthroat, αλλά χωρίς περιποίηση αρχιδιών. Ο cervantes έχει δίκιο που γράφει ότι η κοπέλα προσπαθεί να σε τελειώσει στην πίπα, την κάνει καλά και για αρκετή ώρα και πολλοί θα την έχουν πατήσει εκεί. Να πω όμως πως εμένα με άφησε να τη δακτυλιάσω κανονικότατα καθώς με πίπωνε. Της ζήτησα εγώ να σταματήσει και να έρθει από πάνω. Πήρε θέση βαθύ καθίσματος και άρχισε να κοπανιέται με μανία, άκουγα τα κωλομάγουλά της να σκάνε πάνω μου και φτιαχνόμουν, ενώ ταυτόχρονα χούφτωνα και πιπίλαγα τα βυζιά της. Την έγειρα πάνω μου και τη γύρισα σε ιεραποστολικό, άνοιξα καλά τα πόδια της και άρχισα να την ξεμουνιάζω ενώ έπαιζα με την κλειτορίδα της. Η συμμετοχή της ήταν περίεργη, από τη μια δεν ήταν απαθής, έβγαζε και κάποιους αναστεναγμούς, αλλά από την άλλη έβλεπες στο βλέμμα της μια μελαγχολία. Σε ανάλογες περιπτώσεις ξενερώνω άσχημα, αλλά με τη συγκεκριμένη είχα φτιαχτεί πολύ και δεν πτοήθηκα, έγειρα μπροστά και άρχισα να τη φιλάω στο λαιμό, ενώ μέσα στην καύλα μου της είπα και κάτι που της άρεσε, μου χαμογέλασε και με φίλησε πεταχτά στο στόμα. Νιώθοντας το τέλος να πλησιάζει τη γύρισα στα τέσσερα, όπου κυριολεκτικά της έδωσα το μουνί στο χέρι, ενώ της έχωσα και κάμποσες δυνατές μπάτσες στην κωλάρα της χωρίς αυτή να διαμαρτυρηθεί καθόλου.

Εν κατακλείδι, νομίζω πως παρόλο που πλέον δεν έχει την όρεξη που είχε παλιότερα, η Μαρία παραμένει μια αξιοπρεπής παρουσία για το Μετάξι, κυρίως για τους μιλφάκηδες. Φαίνεται πάντως πως έχει κουραστεί από τη δουλειά αυτή.

Χρόνος παραμονής της Μαρίας στο δωμάτιο 11 λεπτά.

Τιμή 10 ευρώ.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Οκτωβρίου 24, 2013
Όνομα κοπέλας
Μαρία
Υπηρεσίες
duskolieggrafi
Τιμημένος
Εγγραφή:
22 Μαϊ 2011
Μηνύματα:
Κριτικές:
203
Likes:
5.129
Πόντοι:
17.436
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 tsitsibirdis, prontifix, anoixtiri και 3 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού