Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.2 38 10
Γενική βαθμολογία
 
6.2
Εμφάνιση κοπέλας
 
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
4.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Η Σάρα που δουλεύει στην πρωινή βάρδια στον εν λόγω οίκο είναι πολύ πιθανόν να είναι η ίδια Σάρα που δούλευε πριν κάνα χρόνο στο μπουρδέλο της Κωλο-κυνθούς 63 και για την οποία είχα ανεβάσει κριτική. Βέβαια αυτή τότε νομίζω μου είχε συστηθεί ως Ρουμάνα, ενώ η τωρινή Σάρα συστήνεται ως Μολδαβέζα, και με την τότε Σάρα θυμάμαι να είχα περάσει και καλύτερα στο δωμάτιο. Τέλος πάντων…

Εμφάνιση Σάρας: κλασσική μπουρδελομιλφόφατσα, με ξανθό μαλλί σε στυλ ταινίας του Δαλιανίδη, σφιχτό γενικά κορμί με πολύ ωραία αφή, σώμα με ενιαίο κορμό, βυζί που χωράει στη χούφτα με καυλωμένες ρώγες, συμπαθητικό κωλαράκι. Μιλάει τα ελληνικά με την κλασσική αστεία προφορά των ανατολικών πορνών, κάτι που εμένα μου φαίνεται καλτ μεν, αντιερωτικό δε.

Στο δωμάτιο την περίμενα αρκετή ώρα για να έρθει, οπότε είχα την ευκαιρία να απολαύσω την μυρωδιά της πακοποδαρίλας και να θαυμάσω τη σαπίλα του χώρου. Όταν μπήκε η Σάρα με βρήκε όρθιο να παρατηρώ τον χώρο, οπότε με χούφτωσε στοργικά και μου πρότεινε να περάσουμε στο κρεβάτι. Ξεκίνησε με απαλά φιλιά και δαγκωματάκια σε λαιμό και στήθος, και συνέχισε να κατεβαίνει προς τα χαμηλά. Ο πούτσος μου είχε ανορθωθεί πλήρως, οπότε φόρεσε προφυλακτικό και ξεκίνησε το τρομπόνι. Θα το χαρακτήριζα ως μέτριο, χωρίς περιποίηση αρχιδιών και γενικότερα της ευρύτερης περιοχής. Εγώ καθ’ολη τη διάρκεια της πίπας τη χούφτωνα όπου έβρισκα, δίνοντας έμφαση στα βυζάκια της. Μόλις αισθάνθηκα πανέτοιμος της ζήτησα να έρθει από πάνω, κάτι που έπραξε χωρίς να δυσανασχετήσει. Ακούραστη ανεβοκατέβαινε στην πούτσα μου για αρκετή ώρα, ενώ εγώ μάλαζα με δύναμη τα βυζιά της και αυτή γελούσε ρωτώντας με αν μου αρέσουν. Σε κάποια φάση μάλιστα έγειρε μπροστά και άρχισε να κρατιέται από το σίδερο του κρεβατιού, δίνοντας μου τη δυνατότητα να φτάσω πιο εύκολα στους βύζους της και να αρχίσω να γλύφω με μανία τις καυλωμένες ρώγες της. Αποφάσισα πως είχε έρθει η ώρα να τη γαμήσω πλέον εγώ, οπότε της ζήτησα να παραμείνει όπως ήταν, στα γόνατα και να συνεχίσει να κρατιέται από το σίδερο του κρεβατιού, ενώ εγώ πήγα από πίσω της και ξεκίνησα το σφυροκόπημα. Η αλήθεια είναι πως δε με πολυβόλεψε αυτή η στάση αλλά μου επέτρεπε να χαϊδεύω το στήθος της και το σύνολο του κορμιού της. Θέλοντας να τη γαμήσω πιο δυνατά το γυρίσαμε σε ιεραποστολικό, όπου τη γάμαγα παίζοντας ταυτόχρονα με την κλειτορίδα της. Η Σάρα το προσπαθούσε με κάποια ψιλοβογγητά και με κοιτούσε στα μάτια, ενώ πέταξε και μερικές ατάκες με την προφορά της που με έκαναν να μειδιάσω. Της άνοιξα καλύτερα τα πόδια και επιτάχυνα το ρυθμό μου, ολοκληρώνοντας μια επιτυχημένη κατάθεση.

Ανακεφαλαιώνοντας, η Σάρα είναι μια τίμια πόρνη, που σέβεται τον πελάτη και δεν βιάζεται να τον ξεπετάξει αλλά αντιθέτως είναι προθυμότατη στις εναλλαγές στάσεων. Δε με ενθουσίασε, αλλά για μια δοκιμή νομίζω πως αξίζει και με το παραπάνω.

Χρόνος παραμονής της Σάρας στο δωμάτιο 12 λεπτά.

Τιμή 10 ευρώ.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Οκτωβρίου 17, 2013
Όνομα κοπέλας
Σάρα
duskolieggrafi
Τιμημένος
Εγγραφή:
22 Μαϊ 2011
Μηνύματα:
Κριτικές:
203
Likes:
5.129
Πόντοι:
17.436
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 tsitsibirdis, prontifix, anoixtiri και 3 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού