Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 183 10
Γενική βαθμολογία
 
9.8
Εμφάνιση κοπέλας
 
9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
10.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0
Πέρασε ένας ολόκληρος χρόνος από τότε που συνευρέθηκα με την Εύα. Αν δεν με απατά η μνήμη μου, την συνάντησα στο ίδιο στούντιο τον Σεπτέμβρη του 2012. Έκτοτε δεν γνώριζα τίποτα μιας και οι υπηρεσίες δεν ήξεραν (ή έκαναν πως δεν ήξεραν) που βρίσκεται. Πριν από δύο μήνες πέρασα από το στούντιο και η υπηρεσία μου είπε ότι ο λόγος της απουσίας της από τον χώρο αυτό, ήταν η εγκυμοσύνη της και ότι σύντομα θα επιστρέψει. Αυτό με χαροποίησε γιατί την περίμενα πως και πως. Χάρηκα όμως και για την Εύα γιατί γεύτηκε την μεγαλύτερη χαρά που μπορεί να ζήσει ένας άνθρωπος.
Σήμερα λοιπόν το πρωί καθώς πήγαινα με το τρένο στην Πλατεία Αττικής, έκανα πρώτα μία στάση στο στούντιο. Η υπηρεσία με καλωσόρισε πολύ ευγενικά. Μου πρότεινε να πιώ χυμό ή νερό και δέχτηκα το δεύτερο. Μου προλόγισε ότι εργάζονται δύο κοπέλες. Η μία ήταν η Εύα, την άλλη δεν έδωσα προσοχή πως την λένε. Ζήτησα χωρίς δεύτερη κουβέντα την Εύα. Της έδωσα 50 ευρώ και μου έδωσε καθαρή και σφραγισμένη πετσέτα για να κάνω ένα ντους. Το στούντιο (για όσους δεν το γνωρίζουν) είναι πολυτελείας. Μεγάλο κι άνετο. Μου αρέσει και το πολύ καλό χαλί που έχει σε όλο το δωμάτιο, κάτι που σου αφήνει την αίσθηση νοικοκυρεμένου σπιτιού. Η ντουζιέρα είναι πολύ ευρύχωρη με αφρόλουτρο σε ξεχωριστή θέση και συνεχόμενο ζεστό νερό.
Ηρθε λοιπόν η Εύα και της ευχήθηκα τα καλύτερα για το κοριτσάκι που έφερε στη ζωή. Ακολούθησε ένα στριπτιζάκι που με τρέλανε. Αισθανόμουν σαν τον Φιλιππίδη, όταν του έκανε στριπτιζάκι η τρομερή Ισμήνη Καλέση στην ταινία "Γκαρσονιέρα για 10". Είχα κολλήσει το βλέμμα μου σαν την βελόνα του πικ-απ.
Στη συνέχεια η Εύα ανέλαβε δράση. Μου έκανε Ισπανικό. Γύρισε την κορυφαία κωλάρα της στο πρόσωπο μου και μου της έκανα 69. Το μουνάκι της ήταν πεντακάθαρο.Αλλαξε θέση και αφού μου πέρασε προφυλακτικό, μου έκανε τρομερή και φοβερή πίπα με φτυσίματα και γλείψιμο στα μπαλάκια. Ολόκλήρωσα σε πισωκολλητό με θέα την μεγάλη και ζουμερή κωλάρα της. Μιλήσαμε λίγο για την κρίση, λίγο για τις υποχεώσεις της ως μητέρα και της υποσχέθηκα νέα συνάντηση.
Εκείνο πάντως που με έκανε εντύπωση είναι ότι η Εύα είναι γενναιόδωρη στις υπηρεσίες της. Μέσα στο πρόγραμμα των 50 ευρώ (θα επιθυμούσα λίγο καλύτερη τιμή) η Εύα κάνει Ισπανικό και στάση 69. Δεν έλεγε "όχι" σε τίποτα. Ήταν μέσα στο χαμόγελο όλη την ώρα. Και αν μέσα σε όλα αυτά υπολογίσουμε τον πολύ καλό χώρο, η Εύα θα εξελιχτεί σε στάνταρντ.
Υ.Γ Πρέπει βέβαια να σας ενημερώσω ότι η Εύα κυρίως λόγω της γέννας έχει πάρει λίγα κιλάκια, τα οποία όμως εμένα μου αρέσουν. Τα παραπανίσια κιλάκια (κατά την ταπεινή μου γνώμη) δίνουν περισσότερη υγεία. Τα πολύ αδύνατα σώματα μου φαίνονται και λίγο άρρωστα. Όποια κι αν είναι τα γούστα σας, σας την προτείνω ανεπιφύλακταΜεγάλο χαμόγελο

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Νοεμβρίου 19, 2013
Όνομα κοπέλας
Εύα
Νέο Μέλος
Εγγραφή:
11 Δεκ 2012
Μηνύματα:
Κριτικές:
35
Likes:
294
Πόντοι:
290
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
19 Νοεμβρίου, 2013
Συμπαθάτε με για το μεγάλο σφάλμα μου...ΝτροπήΗ σχέση απόδοσης τιμής είναι 10.Μεγάλο χαμόγελο
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1