Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.9 158 10
Γενική βαθμολογία
 
6.2
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
5.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
Η περιγραφή του συναγωνιστή πιο κάτω είναι ακριβέστατη περί της Νέλης, της Αλβανίδας 19χρονης πιπίνας. Tα μαλλιά της είναι τώρα κατάμαυρα και είχε βαρύ makeup α λά Κλεοπάτρα. Χαρακτηριστικό της και ένα διπλό μαύρο σημάδι πάνω και κάτω από τα χείλη της αριστερά (πιθανό από διπλό piercing). Εμφανισιακά είναι ωραίο μωρό και είναι εύκολα επιλέξιμη.
Μέσα μου ήρθε με χαμόγελα και τσαχπινιά. Μου έβαλε σκουφάκι σχεδόν άμεσα (φάουλ) και με ξεκίνησε σε μέτρια πίπα. Μετά είχαμε αγώνα σε όλες τις στάσεις με αξιοσημείωτη ζωντάνια και χορευτικές ικανότητες από την πιπίνα πάνω μου, κάτω μου και γενικά όπως όπως και να την είχα αυτή χόρευε και χαμογελούσε. Μου έλεγε και διάφορα τρελά του στυλ «τώρα κάνω την στάση 42», μετά την «29» κλπ κλπ. Στα μείον ότι παρότι έπαιξα αρκετά με τα ωραία βυζάκια της δεν δέχτηκε να αγγίξω καν το προσωπό της, για φιλιά δεν το συζητάμε. Πίσω πόρτα δεν έδωσε, και καλά γιατί τον είχα μεγάλο (πολύ πρωτότυπο). Εντούτοις έχει πολύ ωραία πίσω σουφρίτσα. Προσωπικά έμεινα σχετικά ικανοποιημένος από όσα μου έδωσε κατά τον χρόνο που ήμασταν μαζί, κύρια λόγο της ομορφιάς, της τσαχπινιάς, της καλής διάθεσης, και της αντοχής της και ενεργούς συμμετοχής της στο παιχνίδι. Από την άλλη τελικά δεν μου έκανε τίποτα extra, παρότι άλλα έταζε έξω, και αυτό είναι κανονικότατο φάουλ και κάρτα.
Αν δεν έλεγε άλλα έξω, και μιλούσε για κανονικό πρόγραμμα, θα ήταν μια αρκετά αξιόλογη επιλογή. Αλλά τα ψέματα προς εξαπάτηση των πελατών είναι σημαντικό παράπτωμα. Συστήνω όποιος την πάρει να κάνει εξαρχής (απέξω) εξήγηση ότι η Νέλη δίνει μέσα όσα υπόσχετε έξω, διαφορετικά bye bye Νέλη…
Ωραίο το μωρό αλλά όχι και Κώτσοι βρε Νέλη…

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Νοεμβρίου 08, 2013
Όνομα κοπέλας
Νέλη
Kaloeros
Ανώτερος
Εγγραφή:
27 Φεβ 2009
Μηνύματα:
Κριτικές:
209
Likes:
4.458
Πόντοι:
9.035
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 kaavlas

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
09 Νοεμβρίου, 2013
τιμημένη Φυλής πως σε κατάντησαν κάτι κοριτσάκια και κάτι πολιτικές αφεντικών !!!
Πάντως η καλή συνεύρεση είναι και θέμα χημείας και σωστού timing
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1