Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.4 131 10
Γενική βαθμολογία
 
6.9
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
Στοχευένη επίσκεψη σήμερα μιας και βρισκόμουν κοντά στην περιοχή λόγω δουλειών. Η επίσκεψη έγινε στην Γκαμπριέλα μια κοπέλα που έχω μπανίσει δύο-τρείς φορές αλλά δεν είχα την ευκαιρία μέχρι στιγμής να περάσω. Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή.

Το εν λόγω μπουρδελάκι είναι ένα από τα πιο ξεχωριστά της περιοχής. Ο πρώτος λόγος είναι γιατί η είσοδος του εντοπίζεται μετά από περιήγηση σε ένα δαιδαλώδες σύμπλεγμα διαδρόμων και σκαλοπατιών που μπορεί να απονθαρυνει τυχών συναδέλφους αλλά και γιατί αντί της ανοιχτής πόρτας ο υποψήφιος πελάτης βρίσκει μια κλειστή είσοδο με "μάτι" όπου η τσατσά ελέγχει τον καθένα μιας και το κατάστημα δέχεται only Greek (ή έστω Βαλκάνιούς). Αντιλαμβάνομαι ότι στο κλίμα των ημερών κάτι τέτοιο θεωρείται ρατσιστικό αλλά προσωπικά δεν με αφορά.

Η ευγενέστατη και καπάτσα υπηρεσία μου σύστησε σήμερα (για τρίτη-τέταρτη φορά) την Γκαμπριέλα ένα νεαρό καυλοράπανο που προσωπικά μου φέρνει κάπως στην Σκάρλετ Γιοχάνσεν αλλά και στην πορνοστάρ Σάσα Ρόουζ (στο ξανθό). Μικροκαμωμένη, λεπτούλα με σφιχτό κορμί, μικρό βυζάκι, ωραίο κώλο και πολύ όμορφο "πρόστυχο" προσωπάκι. Ό,τι πρέπει δηλαδή. Πληρώσα και πέρασα στο δωμάτιο.

Το δωμάτιο είναι σχετικά μεγάλο και πολύ πιο ωραίο και καθαρό από όσο το περίμενα. Είναι διακοσμημένο με ένα μεγάλο καθρέφτη ακριβώς απέναντι από το κρεβάτι αλλά ένα κομοδίνο για να τοποθετήσω τα πράγματα μου. Επίσης ήταν αρκετά φωτεινό και καθαρό με καινούρια φρέσκα σεντόνια. Δωμάτιο που χαίρεσαι να γαμάς.

Το μωρό ήρθε πολύ γρήγορα, αφού μόλις είχα ντυθεί. Ηταν ευγενική και λιγομίλητη και γδύθηκε αμέσως αφού με χαιρέτησε. Κατόπιν ξεκίνησε τα προκαταρκτικά, χωρίς πολλά λόγια, που περιλάμβαναν διάφορα φιλάκια και χαδάκια στο στήθος και στον λαιμό μου ενώ με το ένα της χέρι τον είχε αρπάξει και τον χαϊδευε για να σηκωθεί, πράγμα που έγινε χωρίς καθυστέρηση αφού η αίσθηση της γλώσσας και του κορμιού της ήταν υπέροχη. Ακολούθησε σέξ με αυτήν από πάνω όπου τοποθετήθηκε με το βάρος της πάνω στο πούτσο μου με αποτέλεσμα να βασίζομαι στις δικές της κινήσεις για να γίνει η πράξη. Ωραία αίσθηση και εκεί και αφού ψιλογάμησα την γύρισα ανάποδα για ιεραποστολική στάση όπου τα πράγματα ήταν αρκετά καλύτερα. Καλή τοποθέτηση σώματος αν και στην αρχή είχε διπλώσει τα πόδια της με αποτέλεσμα να μην μπορώ να μπω όλος μέσα αλλά αυτό διορθώθηκε σταδιακά. Σεξ στην μούγκα, χωρίς προστυχόλογα και αρχικά δεν με κοίταζε καθόλου μιας και είχε στραμμένο το βλέμμα της αλλού αλλά μετά από υπόδειξη μου με κοίταζε στα μάτια κάτι που το βρίσκω υπέρ-διεγερτικό ειδικά όταν πρόκειται για μουνάρες σαν αυτή. Τελείωμα, χαιρετισμός και αντίο.

Εν κατακλείδι θα έλεγα ότι πρόκειται για μια καλή περίπτωση χωρίς όμως κάτι ιδιαίτερο. Παίρνει πόντους λόγω εμφάνισης αλλά και φιλότιμων υπηρεσιών αλλά τους χάνει στην πράξη. Ακολουθεί και προσπαθεί αν επιβάλει τους δικούς της ρυθμούς, δεν δίνει κάτι έξτρα για να διεκδικήσει μια δεύτερη ή τρίτη επίσκεψη. Καλή περίπτωση αλλά δύσκολα θα επανακαταθέσω.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Νοεμβρίου 03, 2013
Όνομα κοπέλας
Γκαμπριέλα
Τιμημένος
Εγγραφή:
22 Ιαν 2006
Μηνύματα:
Κριτικές:
141
Likes:
47
Πόντοι:
4.215
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού