Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.8 153 10
Γενική βαθμολογία
 
5.6
Εμφάνιση κοπέλας
 
5.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
4.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
οι υπηρεσίες του σεξουαλικού καταναγκασμού μου, επέβαλαν στο σαρκίο μου βραδυνή περίπορνο για λόγους κατευνασμού των εξάψεων που είχα.
κατέληξα να ανεβαίνω την ετοιμόρροπη σκωροφαγομένη τρίζουσα σκάλα του εν λόγω πορνείου και αντίκρυσα δύο κρεμαστούς μαστούς στο θώρακα μιας γραίας γυνής με ξανθή κόμη.
οι μύες μου είχαν γεμίσει με γαλακτικό οπότε με απέτρεψαν απ'το να συνεχίσω την περίπορνο και με ανάγκασαν να σταθμεύσω εδώ για μια σπερματεκκένωση.
η γηραιά κυρία άρχισε τις παθιασμένες χειλικές επαφές σ'όλο το σαρκίο μου , ενώ η θέα των κρεμαστών μαστών της κατηυθυνε την αιμάτωση στην φαλλική περιοχή και καθώς θώπευμα την υπερώριμη επιδερμίδα η οποία είχε απωλέσει προ-πολλού την ελαστικότητά της , ένιωθα μια παράξενη ευφορία...
η πεολειχία της ήταν έντονη και διέγειρε οδοντικά την βάλανο του πέους μου αναγκάζοντας ακόμα λίγα ml αίματος να γεμίσουν τα βολβοσηρραγγώδη σωμάτια.
στην συνέχεια ανέβηκε απο πάνω μου ενώ εγώ έλειχα τις θηλές των μαστών της , ενώ η πύελός της συσπώταν αισθησιακά με άξονα το πέος μου.
η επόμενη στάση ήταν η ύπτια , και παρότι το blacklight έδειχνε κάποια αρκετή τριχοφυία στο εφηβαίο της και κάτι σαν "χνούδια" στο αιδοίο της ,αυτό δε με απέτρεψε απο το να περάσω μια φευγαλαία λειχία τα μικρά χείλη του αιδοίου της.
οι ιεραποστολικές κολποπεικές διεισδύσεις ήταν αργές , υπο τις γηραιές ηχητικές κραυγούλες ευχαρίστησης του θήλεος , μέχρι την μοιραία και σωτήρια σπερματέκκριση η οποία με αποδέσμευσε απο το υπερώριμο σκεύος ηδονής.
την βεβαίωσα ότι θα ξανάρθω, αλλά προφανώς αυτό δε θα γίνει ποτέ , για τους γνωστούς ελευθεριακούς αδέσμευτους πορνηδονιστικούς λόγους...

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Νοεμβρίου 02, 2013
Όνομα κοπέλας
Όλγα
rigormortis
Γλομπεο-Μύστης
Εγγραφή:
23 Απρ 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
429
Likes:
5.091
Πόντοι:
20.605
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Jim25jim, Giorgaras Kalamatianos

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού