Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.0 214 10
Γενική βαθμολογία
 
7.5
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
η επίσκεψη έγινε Δευτέρα μεσημέρι στις 14.30 , έχοντας διαβάσει για νέα άφιξη , αφού ήπια το καφεδάκι μου πήγα στοχευμένα κατευθείαν στον οίκο , στο σαλόνι περίμεναν άλλοι 3 συναγωνιστές.
Μετά από κάνα 2λέπτο βγαίνει η τσατσα και ανακοινώνει ότι δουλεύει νέα κοπέλα , από Ουκρανία , πρόγραμμα με ελεύθερο στοματικό. Έρχεται στο σαλόνι μιά μελαχρινή κοπέλα με ωραία πράσινα μάτια ,
κανονικών κιλών , μετρίου αναστήματος και μέσα από το κοκκινωπό σιθρού φορεματάκι της διακρίνονταν τα 2άρια στητά βυζάκια της με την μικρή σκληρή ρόγα της , χαμογελαστή με πλησίασε και μου έπιασε το χέρι , χαμογέλασα και εγώ , ρώτησα την τσατσα αν προηγείται κάποιος , απάντησε όχι , πλήρωσα και πέρασα στο δωμάτιο που είναι στα αριστερά πρίν την κουζίνα , η Σοφία δεν άργησε να έρθει.
Μπήκε με το χαμόγελο ζωγραφισμένο στο πρόσωπο της , την περίμενα καθισμένος στην άκρη του κρεβατιού ,την ρώτησα αν μιλάει ελληνικά ή αγγλικά , απάντησε ότι μιλάει ρώσικα και λίγα αγγλικά.
Την ρώτησα στα αγγλικά την ηλικία της(τελικά μόνο κάτι λέξεις ξέρει από αγγλικά)και με το δάχτυλο του χεριού της μου σχημάτισε πάνω στο σεντόνι του κρεβατιού το νούμερο 26 ενώ ρώτησε να της πώ πόσο είμαι και εγώ. Τής έβγαλα το σιθρού φορεματάκι της και έμεινε μόνο με το εσώρουχο της , την έφερα πάνω μου έτσι καθιστός όπως ήμουν και όταν το πρόσωπο της πλησίασε το δικό μου παρατήρησα τα ωραία σκούρα μάτια της , στο πρόσωπο και έτσι όπως είχε τα μαλλιά της φέρνει στην Μόνικα Μπελούτσι , άρχισα να πιπιλάω τις μικρές σκληρές της ρόγες ενώ αυτή μου έτριβε τους ώμους μου.
Άρχισε να με φιλάει στον λαιμό ενώ δεν άργησαν τα χείλη μας να συναντηθούν και να αρχίσουμε να φιλιόμαστε παθιασμένα , μάλιστα καθώς φιλιόμασταν μου πήρε την τσίχλα από το στόμα μου και την πέταξε στο καλαθάκι , αυτή μπήκε μέσα και πανηγύρισε γελώντας , της έβγαλα το εσώρουχο της και την ξάπλωσα ανάσκελα , ανέβηκα από πάνω της άρχισα να την φιλάω στον λαιμό στο στήθος την κοιλιά της , ανάμεσα στα μπούτια της και κατέληξα στο μουνάκι της , άρχισα να την γλύφω και είδα ότι σχετικά γρήγορα άρχισε να αταποκρίνεται , έπιασε με τα χέρια της τα μαλλιά μου και σχεδόν οδηγούσε το κεφάλι μου , την είδα να κλείνει τα μάτια της και να δαγκώνει τα χείλη της , συνέχισα να την γλύφω και δεν ντρέπομαι να πώ ότι σχεδόν για ένα ολόκληρο δεκάλεπτο την έγλυφα κα αυτή γούσταρε.
Μου τράβηξε το κεφάλι μου και μου έγνεψε να ξαπλώσω , πήρε το προφυλακτικό και το άνοιξε με τα δόντια της , το προφυλακτικό ήταν με γεύση μπανάνα , μου είπε ότι την άλλη φορά αν προτιμάω έχει και με γεύση φράουλα , της απάντησα ότι δεν με νοιάζει εσύ θα το γλείφεις αλλά όπως ήταν φυσικό δεν το κατάλαβε . Τής έγνεψα ότι θέλω πίπα χωρίς προφυλακτικό , πήρε μαντηλάκι και με σκούπισε.
Πήρε τον πούτσο μου στο στόμα της και άρχισε να με γλύφει χωρίς προφυλακτικό κάτι που έκανε για πολύ λίγο , μίας και σχεδόν χωρίς να το καταλάβω ξεδίπλωσε το προφυλακτικό στον πούτσο μου και συνέχισε να με γλύφει ωραία. Πρώτη στάση της ζήτησα να ανέβει απο πάνω μου , έδινα εγώ τον ρυθμό , ενώ αυτή είχε αρχικά γύρει το κορμί της προς τα πίσω με τα χέρια της να τρίβουν τους αστραγάλους μου , σταμάτησα και τότε άρχισε να σπρώχνει το κορμί της προς τον πούτσο μου , μου πρότεινε τα χέρια της , εγώ τα έπιασα και την τράβηξα πρός το μέρος μου , αμέσως έψαξε τα φιλιά μου , αλλάξαμε στάση και γυρίσαμε με αυτή ανάσκελα και εμένα απο πάνω της , ήθελα να βλέπω τα μάτια της αλλά να απολαμβάνω και τα φιλιά της , μπαινόβγαινα μέσα της αργά και αισθησιακά ενώ αυτή με τα ακροδάχτυλα της χάιδευε τα κωλομέρια μου προκαλώντας μου ρίγος...συνεχίσαμε έτσι για κάνα πεντάλεπτο μέχρι και τελείωσα.
Καθίσαμε για κάνα 2λέπτο αγκαλιασμένοι με την Σοφία να μου χαϊδεύει τα μαλλιά και το μέτωπο , μου έδωσε μαντηλάκι για να αφαιρέσω το προφυλακτικό και μετά άλλο για να καθαριστώ , στο δωμάτιο έκατσα κοντά στα 25 λεπτά και η τσατσα χτύπησε την πόρτα κοντά στο δεκάλεπτο αλλά μετά δεν μας ξαναενόχλησε παρόλο που στο σαλόνι είχε αρκετό κόσμο ,η Σοφία δεν έδειξε ούτε μια φορά ότι μπορεί να βιάζεται και έδειξε να ζεί την κάθε στιγμή , μου έβγαλε μια ηρεμία και έναν αισθησιασμό , σίγουρα κάποια στιγμή θα την δοκιμάσω και πάλι και ας μην βγάζει pse καταστάσεις που προτιμώ εγώ.
Θα τολμήσω να πώ ότι θα πρέπει να την τσεκάρει και ο φίλος xilnik...

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Οκτωβρίου 28, 2013
Όνομα κοπέλας
Σοφία
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
Εγγραφή:
29 Αυγ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
Likes:
191.755
Πόντοι:
45.465
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 pistolpit, @.Dod0s, ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΡΟΥΧΟΣ και 1 ακόμα μέλος

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
01 Νοεμβρίου, 2013
Respect!!!
+1 (4/5)
01 Νοεμβρίου, 2013
Καινουργιο και δυνατο gfe να υποθεσο;;Γλώσσα
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2