Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 362 10
Γενική βαθμολογία
 
8.1
Εμφάνιση κοπέλας
 
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0
Τρελές κάβλες πρωί-πρωί και κατηφορίζω κατά τις 10:30 καρφωτός για Διδύμου και Αντριάννα, γι' αυτό που είχα σκοπό εξαρχής: Άγριο τσιμπούκωμα και γέμισμα στοματικής κοιλότητας, μετά από απραξία καμιά δεκαριάς ημερών! Μπόλικος σοβάς μαζεμένος!!! Νομίζω ότι η Αντριάννα είναι ένα καλό choice για τα παραπάνω! Ψηλή, αγριο-milfάρα, με βύζους τεράστιους σιλικονάτους, πολύ καλό δέρμα για την ηλικία της, αρκετά βαμένη αλλά όχι και αποκρουστικά, κωλάρα πριοπής "φτιαγμένη" (πρέπει να τον έχει "φουσκώσει" λίγο) και... κάτι για τον εσωτερικό της κόσμο: στο τσιμπούκι δίνει και την ψυχή της!!!

Αράζω την μηχανή απέξω (εξού και το 10άρι στην βαθμολογία!) και μπαίνω μέσα. Άδειος ο οίκος, βγαίνει κατευθείαν η τσατσά, με υποδέχεται θερμά, μου λέει για την Αντριάννα και το πρόγραμμά της. Ακά, ελεύθερα πιασίματα, χύσιμο στο στόμα ή το σώμα, όλες οι στάσεις, δεν βιάζεται, μπλα, μπλα, μπλα. Ξεπροβάλλει και η Αντριάννα με χαμόγελο, βγάζω μονομιάς το μπλε χαρτάκι και κάνω να περάσω. Τότε, μου βάζει χέρι η Αντριάννα στον κώλο! Ε, όπως περνούσα, της τον χάιδεψα κι εγώ! Μπαίνω στο δωμάτιο και μόλις γδύνομαι κι αρχίζω να φαντασιώνομαι την πίπα που θα μου πάρει, ανοίγει η πόρτα και μπαίνει μέσα κι εκείνη. Της λέω κατευθείαν τις προθέσεις μου περί πίπας μέχρι τελικής πτώσεως κι εκείνη κάπως σάστισε και μου λέει "εντάξει, αλλά να το ευχαριστηθείς όμως πρώτα!". Της λέω κι εγώ "μα, αυτό θέλω για να ευχαριστηθώ! και μην ανησυχείς, ακόμα κι αν με κάνεις να χύσω στο μισό λεπτό, δεν πρόκειται να σου πω τίποτα!". Το πιάνει λοιπόν το μήνυμα (νομίζω ήταν ξεκάθαρο!), κάθεται στο κρεβάτι στα 4 για να βλέπω την κωλάρα της στον καθρέφτη και αρχίζει το τρομπόνι. Στην αρχή είπα να της πιάσω το κεφάλι να την τσιμπουκώσω πολύ άγρια αλλά μου τράβηξε ευγενικά και ήρεμα τα χέρια από το κεφάλι της (τίγκα στην λακ τα μαλλιά της!). Αρχίζει το τρελό τσιμπούκι λοιπόν, χωρίς χέρια, τον καραμέλωνε, τον ρούφαγε, πήγαινε πολύ γρήγορα, έκοβε ταχύτητα, τρελό καραμέλωμα στα καλαμπαλίκια (κι ήμουν και αξύριστος 2-3 ημερών!), με υπακοή στις προσταγές μου: "Ρούφα τον δυνατά", "γλύψε το κεφαλάκι", "πάρτον όλο μέσα", κτλ, κτλ.

Δεν πρέπει να είχε περάσει κάνα 3λεπτο και αισθάνθηκα ότι έφτανα στο point of no return! Αρχίζω να της γαμάω το στόμα γρήγορα και δυνατά, αυτή καθόταν ακίνητη και ρούφαγε. Όπως καταλαβαίνετε, μετά από μερικά βασανιστικά δευτερόλεπτα, άρχισα να εκτοξεύω υγρό πυρ με δύναμη και κάβλα! Παρά τον μαζεμένο σοβά, δεν χύθηκε ούτε σταγονίτσα, Μεγάλη χωρητικότητα! Ούτε ένα "γκούχου" δεν έκανε! Δεν τον έβγαλε από το στόμα της παρά μόνο όταν με είχε στραγγίξει ολοσχερώς! Μου έδωσε δύο μαντηλάκια να σκουπιστώ και πήγε και τα έφτυσε στο νιπτήρα. Μπούκες μπόλικες με νερό και ξανάρχεται στο κρεβάτι και μου λέει: "πω πω, πάμε για το δεύτερο; μπορείς;;;". Παιδιά να μην μου ξανασηκωθεί ποτέ αν σας λέω ψέματα! Κι εγώ δεν το πίστευα ότι μου το είπε. Ίσως επειδή ήταν νέκρα το μπουρδέλο, δεν είχε γενικά κόσμο εκείνη την ώρα. Ίσως επειδή έχυσα σε ένα τρίλεπτο. Δεν ξέρω. Πάντως, δεν μπορούσα για δεύτερο στο καπάκι! Δυστυχώς, δεν είμαι πλέον 20-22 χρονών, πύρκαυλος! Θέλω κάνα 20λεπτάκι μετά και κάνα τσιγαράκι για να έρθω στα ίσια μου! Οπότε της είπα ότι πολύ θα ήθελα, αλλά μετά από κάνα 20λεπτο, οπότε... καλύτερα να το αφήσουμε! Παρόλα αυτά, κάθισε λίγο και τα είπαμε (εγώ στο μεταξύ ντυνόμουν), σχετικά με την δουλειά μου, πως πέρασα το καλοκαίρι και τέτοιες παπαριές. Με αποχαιρέτησε με ένα φιλί στο μάγουλο και πάντα με το χαμόγελο.

Όταν έφευγα, το μπουρδέλο εξακολουθούσε να ήταν άδειο. Ούτε ένας στο σαλόνι ή σε δωμάτιο. Τι διάολο, περονόσπορος έπεσε; Τέλος πάντων, η ουσία είναι ότι δεν αρέσκομαι ιδιαίτερα σε milf. Προτιμώ φρέσκα πιπινάκια, αλλά την πίπα της Αντριάννας δύσκολα να βρεις πιπινάκι να στην κάνει. Κι ακόμη πιο δύσκολα να τα πάρει στο στόμα! Οπότε, αν θες να χύσεις ουρανίσκο, τότε πας στην Αντριάννα. Και γι' αυτό τον λόγο, σίγουρα κάποτε θα ξαναπάω!

Καλά να γαμάμε!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Οκτωβρίου 31, 2013
Όνομα κοπέλας
Αντριάννα
Μ
Εγγραφή:
Μηνύματα:
Κριτικές:
Likes:
0
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
31 Οκτωβρίου, 2013
Ωραίος ο Μπάρμπας...Μεγάλο χαμόγελο
+1 (3/3)!
01 Νοεμβρίου, 2013
Έπεσε περονόσπορος στην πρωινή βάρδια με όνομα Νικολέτα!
N
nick07
02 Νοεμβρίου, 2013
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Χάλια εντελώς η Νικολέτα;
Μ
Μπαρμπαπήδουλας
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3