Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 294 10
Γενική βαθμολογία
 
7.2
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Τον τελευταίο καιρό μου έχει γίνει έμμονη ιδέα να βρω κοπέλα. Αυτή η έμμονη ιδέα με έκανε να δώσω όλο το βάρος στην ανεύρεση της, με αποτέλεσμα οι επισκέψεις στα μπουρδέλα να ελαττωθούν. Και τι κατάλαβα με αυτήν την εμμονή? Τίποτα απολύτως και ξόδεμα ενέργειας με όλα τα συναφή αποτελέσματα...
Το ξόδεμα αυτής της ενέργειας έπρεπε με κάποιον τρόπο να αναπληρωθεί και τα νεύρα να έρθουν σε ισορροπία. Τον ρόλο του ημιπολύτιμου λίθου μαύρου αχάτη που θα έκανε αυτήν την δουλειά ήταν η Ιωάννα.
Την Ιωάννα την πήρα 2 μέρες σερί το απόγευμα στις 29/10 και σήμερα. Η πρώτη εντύπωση ήταν καλύτερη αλλά δεν πρόλαβα να την πάρω πισωκολλητά και έτσι αποφάσισα να την δοκιμάσω και την επόμενη μέρα. Εμφανισιακά είναι στα γούστα μου δηλαδή ύψος 1,65, ηλικία στα 23, φυσικά τεράστια 5 άρια βυζιά, πιασίματα παντού αλλά κατανεμημένα ομοιόμορφα, ωραίος γεμάτος κώλος, μαλλί ίσιο μαύρο μέχρι τους ώμους και ένα πολύ όμορφο προσωπάκι! Το πρόγραμμα που ανακοινώνει η αντιπαθητική τσατσά είναι όλα εκτός από κώλο. Επίσης δούλευε και μια άλλη μαζί της η Έλλη. Πάμε λοιπόν στην περιγραφή της δεύτερης φοράς...
Περίμενα στο καθαρό δωμάτιο που δεν χρειάζεται περιγραφή μιας και οι προηγούμενη τα είπαν όλα και μετά από 5 λεπτά μπήκε η Ιωάννα από την Ρουμανία βρίσκοντας με όρθιο με τον πούτσο καυλωμένο. Αμέσως με θυμήθηκε από την προηγούμενη μέρα που την πήρα και μου είπε με ερωτικό ύφος ''τόσο πολύ σου άρεσα και ήρθες ξανά''? Έβγαλε το φουστάκι που φορούσε και στα όρθια άρχισα το χαμούρεμα με γλωσσόφιλα και χούφτωμα στο βουνό από πιασίματα που είχα μπροστά μου. Μετά ξάπλωσε αυτή με ανοιχτά τα πόδια και εγώ ήρθα από πάνω της τρίβοντας τον πούτσο μου και το όλο μου το κορμί πάνω στο δικό της. Ήμουν τόσο καυλωμένος που για μια στιγμή μου πέρασε η ψυχανώμαλη σκέψη να της τον βάλω μέσα ακάποτα, αλλά ευτυχώς πρυτάνεψε η όποια λογική του μπουρδελιάρη υπήρχε! Για 2 λεπτά περίπου δίναμε γλωσσόφιλα και έγλυφα τις βυζάρες της παίζοντας ταυτόχρονα με την κλειτορίδα! Ύστερα κατέβηκα κάτω στην ελαφρός αξύριστη μουνάρα της και την έγλυψα στα μουνόχειλα και την κλειτορίδα, χωρίς δυσάρεστες οσμές ευτυχώς! Με σταμάτησε η ίδια για να αρχίσει την ακάποτη πίπα αφού ρώτησε πρώτα πως την ήθελα. Έφερε τον κώλο της δίπλα μου για να έχω πρόσβαση και άρχισε μια καλή και βαθιά πίπα χωρίς δόντι ενώ εγώ έδινα τον ρυθμό κουνώντας τον πούτσο μου μέσα στο στόμα της! Αμέσως μετά πέρασμα προφυλακτικού και πρώτη στάση αυτή από πάνω μου. Πολύ καλό και βαθύ κάρφωμα με μέτριο ρυθμό και αυξομειώσεις στην ταχύτητα από μέρους της, ενώ εγώ έγλυφα τις βυζάρες της αφού μπήκα όλος με τα μούτρα μέσα τους και ανταλλάζαμε γλωσσόφιλα! Επόμενη στάση στα 4 για να μου φύγει και η περιέργεια της αίσθησης να την έχω με την κολάρα φάτσα κάρτα! Το στήσιμο της άψογο και με δυνατό σφυροκόπημα παίζοντας παράλληλα με το μουνάκι της, ήρθε το τέλος εν μέσω αναστεναγμών!
Συμπέρασμα είναι ένα πολύ καλό και ζουμερό μωρό που κάνει ότι του ζητήσεις χωρίς αντιρρήσεις και το κάνει και καλά! Την πρώτη φορά μπορώ να πω ότι πέρασα καλύτερα γιατί δεν είχε κόσμο και ήταν πιο άνετα, ενώ τώρα δεν πρόλαβα να ντυθώ και μπήκε η τσατσά να δει αν έφυγα για να βάλει τον επόμενο...

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Οκτωβρίου 30, 2013
Όνομα κοπέλας
Ιωάννα
E
Εγγραφή:
Μηνύματα:
Κριτικές:
Likes:
0
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
31 Οκτωβρίου, 2013
Ωραία πλούσια η κριτική σου με καλές περιγραφές αλλά όχι και 5αρι βυζί, ούτε η μπάμπω η γιαγιά μου που τα μαστάρια της ακουμπούσαν τον οφμαλό της 5αρια δεν είχε... (την έχω δει την κοπέλα και με υπερβολή τα λες 4αρια!)
παρόλα αυτά από 'μένα έχεις +1 (2/2)!
Υ.Γ. να περάσεις ένα πρωί από το Τροφωνιού 11 αριστερά να δεις την κοντή μελαχρινή αδιάφορη Τζούλια να δεις τι σημαίνει 5αρι βυζί, και ίσως το 5αρι να είναι λίγο μπροστά σε αυτά που θα αντικρίσεις!
31 Οκτωβρίου, 2013
Να σαι καλά για τα καλά σου λόγια και την θετική ψήφο! Ναι σχετικά με το βυζί ήμουν υπερβολικός τώρα που το σκέφτομαι αλλά δεν απέχει και πολύ!
Αυτήν που μου λες την έχω δει και πρέπει να ξεπερνάει και το 5άρι χαλαρά!Χαμόγελο
E
Erotiaris26
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2