Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.8 174 10
Γενική βαθμολογία
 
7.7
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Αθηνά – Μια καλή κατάθεση

Πολλά είχα ακούσει από συζητήσεις φίλων για την Αθηνά. Διαβάζοντας έγκαιρα την ενημέρωση του pornoreporter xilnik, και έχοντας αφενός αρκετό χρόνο μπροστά μου πριν την λήξη της βάρδιας και έχοντας αφετέρου ένα «κενό» από την μέτρια χθεσινή κατάθεση με την Ίνα, δεν ήθελα και πολύ να κατέβω στο τσαρδί της οδού Αλκαμένους.

Δεν ξέρω γιατί άλλα στο μυαλό μου νόμισα ότι θα δω μια υπέρβαρη milf,(έτσι είχα πλάσει την εικόνα της Αθηνάς) και όταν την είδα στο σαλόνι η (ευχάριστη) έκπληξη μου, μεγάλη. Μια νεαρή κοπέλα, ξανθιά με πλούσιο φυσικό στήθος, περιφέρεια με sexy καμπύλες και ωραία χαρακτηριστικά προσώπου.

Μετά από σχετικό χρόνο αναμονής ήρθε στο δωμάτιο. Έβγαλε τα εσώρουχα της ξάπλωσε δίπλα μου και ξεκίνησε να με φιλάει στο λαιμό, τα αυτιά τις θηλές και το στήθος μου. Πρόταξε τα στήθη της στο πρόσωπο μου για να τα πιπιλίσω, κάτι που έκανα με μεγάλη ευχαρίστηση, φιλώντας την ταυτόχρονα στον λαιμό και τα αυτιά της.

Με ρώτησε πως θέλω το στοματικό (με ή χωρίς προφύλαξη). Η ευωδία που ανέβλυζε από το στόμα της από το Listerine, με έκαναν να ζητήσω χωρίς. Καθάρισε τον «μικρό Cheyenne» με φυσικό ορό !!!! και μωρομάντηλο για να ακολουθήσει ένα πολύ ποιοτικό στοματικό εκ μέρους της. Βαθύ, με παιχνίδι της γλώσσας, φτυσίματα, εναλλαγές αργού και γρήγορου ρυθμού. Δεν ασχολήθηκε με τα @@κια που είναι και το μόνο μου «παράπονο». Συνεχίσαμε με κλασσικό 69, φέρνοντας την από πάνω μου. Πολύ καθαρή, έδειχνε να απολαμβάνει την περιποίηση μου με κάποια πρόστυχα λόγια και εντόνους αναστεναγμούς.

Sex με την Αθήνα σε ρόλο cow girl δίνοντας τον ρυθμό και με διαφορές γωνίες στο σώμα της για ποικιλία στην στάση. Συνέχεια με ιεραποστολικό για να τελειώσουμε στα τέσσερα. Σε όλη την διάρκεια της συνάντησης, η συμμετοχή της καλή, με λόγια, αναστεναγμούς βογγητά, χάδια και αγκαλίτσες.

Μετά το τέλος ολιγόλεπτη κουβέντα σε πολύ φιλικό κλίμα, ευχαριστίες και ευχές για καλή Κυριακή και απο τις δυο πλευρές και αποχώρηση.

Μια που καλή κατάθεση, Άριστη τεχνίτρια, πεντακάθαρη, πρόσχαρη ομιλητική και χωρίς βιασύνη. Μια κατάθεση που απόλαυσα και δεν θα είχα κανένα ενδοιασμό να επαναλάβω. Ότι είχα ακούσει γι αυτήν ήταν λίγο.

Αυτά για την εμπειρία μου με την Αθηνά, χωρίς να σημαίνει ότι πιθανή δική σας θα είναι απαραίτητα ανάλογη.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Οκτωβρίου 27, 2013
Όνομα κοπέλας
Ελένη
CHEYENNE
Πορνορεπόρτερ
Εγγραφή:
22 Σεπ 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
582
Likes:
577
Πόντοι:
8.805
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
28 Οκτωβρίου, 2013
+1 απο μένα 3/3
μιά παρατήρηση
το βυζί της είναι σιλικονάτο και μου φαίνεται παράξενο με την εμπειρία που διαθέτεις ότι δεν το κατάλαβες...
28 Οκτωβρίου, 2013
Να κάνω μία διορθωση :
Εκ παραδρομης εγραψα φυσικο στηθος, ενω είναι ενισχυμενο πολυ καλης ποιοτητας
28 Οκτωβρίου, 2013
Λιτή και περιεκτική η κριτική σου, ως λάτρης του gfe μου άρεσε η εικόνα που έδωσες και ένιωσα πως ήμουν και εγώ στη θέση σου γεμίζοντάς με το ίδιο ακριβώς συναίσθημα μιας παρόμιας κατάθεσης μου!
Εννοείται από μένα έχεις την θετική μου ψήφο την οποία έδωσα νωρίτερα αλλά κάτι πήγε στραβά στο σχόλιο που είχα ανεβάσει προηγουμένως... ήταν η 2/2 αλλά μικρή η σημασία της, αφού πέρασες καλά και πήρες αυτό που ήθελες!
29 Οκτωβρίου, 2013
Κί όμως τό στήθος τής κυρίας Αθηνούλας είναι ΦΥΣΙΚΟΤΑΤΟ .......

4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4