Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.0 214 10
Γενική βαθμολογία
 
6.5
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
Η Σοφία είναι μιλφ γύρω στα 30 απο Ουκρανία και εχθές ήταν η πρώτη της μέρα στο μαγαζί αυτό.Είναι κοντή,με κύριο χαρακτηριστικό της τα πολύ μακριά μαύρα μαλλιά της.
Είναι νόστιμη στο πρόσωπο,με λευκό δέρμα,κανονικών κιλών.Δεν γνωρίζει καθόλου Ελληνικά αλλά ούτε και Αγγλικά.Πάντως σίγουρα πρέπει να έχει εξασκήσει το επάγγελμα και ποιο πριν γιατί μέσα στο δωμάτιο ήξερε να ελέγχει την κατάσταση.Μιας και ήταν καινούρια και εκείνη την ώρα στην περιοχή δεν δούλευε κάτι άλλο καινούριο που να μου κάνει κλικ αποφάσισα να την τεστάρω καταβάλλοντας το μπλε χαρτάκι που σιγά σιγά αρχίζει να γίνεται και αυτό δυσεύρετο, κρίση γαρ.
Η κοπέλα έξω σο σαλόνι ακούγοταν ευδιάθετη,μιλούσε με την υπηρεσία στην γλώσσα της,γελούσε και γενικά ήταν αρκετά θετικής αύρας πράγμα που αναρωτήθηκα αν το συνέχιζε και κατά την είσοδο της στο δωμάτιο.Επίσης λόγω του ότι ακριβώς ήταν καινούρια και συμπαθητικής εμφάνισης πριν απο εμένα είχε πάρει 2 ακόμα άτομα και περίμενε ακόμα ένας στην αναμονή για να αδειάσει δωμάτιο και να περάσει.
Η κοπέλα μπήκε μέσα στο δωμάτιο κρατώντας την θετική της αύρα.Της είπα το όνομα μου για να σπάσει ο πάγος αλλά αυτή δεν κατάλαβε στην αρχή τι εννοούσα.Άρχισε να αφαιρεί τα μαύρα εσώρουχα που φορούσε που πήγαιναν ασορτί με τα μαύρα μακριά της μαλλιά που τα είχε πιασμένα σε αλογοουρά.Αργότερα βέβαια αναγκάστηκε να τα πλέξει σε κοτσίδα γιατί την εμπόδιζαν στην συνουσία.Την έφερα κοντά μου ενώ ήμασταν γονατιστοί στο κρεββάτι και άρχισα να χαιδεύω το αλαβάστρινο δέρμα της.Άρχισα να την γλύφω στο λαιμό της ενώ το χέρι μου χάιδευε το μουνάκι της.Σε απόπειρα μου για φιλιά στο στόμα τα απέφυγε ευγενικά γυρνώντας την κεφαλή της στο πλάι και χαμογελώντας και όταν επέμεινα το ίδιο ευγενικά περιορίστηκε να μου πεί ένα νιετ.Δεν επέμεινα περισσότερο.
Ξάπλωσα και της υπέδειξα να κάτσει πλάι μου για να μπορώ να την χαιδεύω και δέχθηκε χωρίς αντίρρηση.Πήρε το εργαλείο μου στο στόμα της και άρχισε να το ρουφάει αισθησιακά μέχρι την μέση περίπου.Εγώ χάιδευα το μουνάκι της και την κωλοτρυπίδα της επιφανειακά.Της έκανα νόημα μιας και δεν καταλάβαινε να γλύψει και τους όρχεις μου για να με φτιάξει καλύτερα αλλά δυστυχώς δεν δέχθηκε.
Επόμενο πέρασμα σε 69 όπου και σε αυτήν την στάση χωρίς να της πω ένιωσα να ξετυλίγει την περικαυλίδα κατά μήκους του ανορθωμένου μου μορίου.Συνέχισε απτόητη να με τσιμπουκώνει και ομολογώ ότι η αίσθηση ήταν περίφημη παρόλο που το είχε ντύσει.Εγώ άρχισα να γλύφω και να ρουφώ το μουνί της και απο τους σπασμούς που έκανε κατάλαβα ότι της άρεσε.Σε μία φάση άρχισα να παίζω με τα μουνόχειλα της και έβαλα και δάχτυλο μέσα στο μουνί της και άρχισα να την γαμάω με αυτό.Συνεχίσαμε και οι δύο αδιάκοπα με τον ίδιο ρυθμό σαν να είχαμε συγχρονιστεί να κάνουμε 69. Επειδή ήταν αρκετά καλή αν μέναμε σε αυτήν την στάση θα με έκανε να χύσω μα εγώ ήθελα και να γαμήσω κιόλας.Έτσι της φώναξα σεξ!σεξ!.Όμως αυτή μάλλον ήθελε να με τελειώσει σε αυτήν την στάση και συνέχιζε απτόητη.Μετά αναγκάστηκα λίγο πριν χύσω να την τραβήξω με τα χέρια μου απο πάνω μου και να αποτρέψω την εκσπερμάτιση.
Τής έκανα νόημα να με καβαλήσει όπου και στην αρχή με κλείδωσε με την λεκάνη της και μετα πόδια της και κουνιόταν στον δικό της ρυθμό κατακόρυφα πάνω μου.Μετά απο λίγο την τράβηξα πιο κοντά μου και την γάμαγα γλύφωντας τα σφιχτά αλλά μικρά βυζιά της και παίζοντας με τις ερεθισμένες της θηλές.Επειδή δεν ήξερε την γλώσσα της μιλούσα στα Ελληνικά λέγοντας της αρκετά πρόστυχα πράγματα για να φτιαχτώ που σίγουρα αν γνώριζε την γλώσσα δεν θα της έλεγα.Ενώ της μιλούσα βρώμικα αυτή μου έλεγε Νταβάι! Νταβάι! Και τι της απαντούσα ο αθεόφοβος! Γαμάει! Γαμάει! της απαντούσα και φτιαχνόμουνα ακόμα περισσότερο.
Στην συνέχεια την έστησα σε πισοκωλητό όπου εκεί σήκωσε την πλάτη της αρκετά ψηλά με αποτέλεσμα να μην επιτυγχάνεται και το καλύτερο βάθος στις διεισδύσεις αλλά και η επιθυμητή ορατότητα.Της πίεσα την λεκάνη για να στηθεί καλύτερα και να καταλάβει πως θέλω αλλά επέμεινε στον δικό της τρόπο στησήματος.Τελικά στην στάση αυτή την έπιασα απο την μακριά της κοτσίδα και την γάμησα για λίγο.Γαμώντας της στην θέση αυτή πέρασα το χέρι μου απο κάτω της και της έτριβα την κλειτορίδα.
Την γύρισα σε ιεραποστολικό όπου και ήταν σαφώς καλύτερα γιατί είχα καλύτερη θέα και ελευθερία κινήσεων.Την γάμησα δυνατά αρχικά γονατιστά παίζοντας με το πράγμα της και έπειτα με κολλητά τα σώματα μας ενώ παράλληλα την έγλυφα στον λαιμό της.Μετά απο λίγο η κοπέλα μου είπε την λέξη finish δείχνοντας και τον καρπό του χεριού της. Αυτο με ξενέρωσε απίστευτα ομολογώ.Συνέχισα να την γαμώ ακόμα λίγο και όταν μου υπενθύμισε ξανά οτι πρέπει να τελειώνω της έδειξα με τα χέρια μου αν μπορώ να την χύσω στο σώμα της.Αυτή αρνήθηκε κατηγορηματικά! Έτσι συνέχισα να την γαμώ στην ιεραποστολική στάση λέγοντας της πρόστυχα πράγματα στην γλώσσα μου για να φτιάχνομαι.Έτσι το επιθυμητό τέλος δεν άργησε να φθάσει.
Συνοψίζοντας την εμπειρία μου με το καινούριο Ρωσίδι θα την χαρακτήριζα καλή αλλά απέχει κατά πολύ απο το να χαρακτηριστεί πολύ καλή και πολύ περισσότερο για άριστή.Κάτι που σαφώς και δεν έπρεπε να κάνει είναι να μου επιβάλλει να τελειώσω μέσα στα αυστηρά προκαθορισμένα πλαίσια του δεκαλέπτου.Άλλωστε σε λίγο καιρό που θα παλιώσει στην περιοχή αν συνεχίσει να δουλεύει για να έχει πελάτες θα πρέπει να είναι πιο χαλαρή με τον χρόνο.Θα την πρότεινα όμως για μία δοκιμή γιατί σίγουρα οι υπηρεσίες της είναι πάνω απο τον μέσο όρο και γιατί σίγουρα είναι Ρωσόφωνη που είναι σπανιότερο μιας και οι πλειοψηφιά των εργαζόμενων κορασίδων είναι απο Ρουμανία και Αλβανία.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Οκτωβρίου 26, 2013
Όνομα κοπέλας
Σοφία
professorx
Τιμημένος
Εγγραφή:
6 Ιαν 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
527
Likes:
28.978
Πόντοι:
35.368
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 mallias20, Jim25jim, n.smirni76

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
27 Οκτωβρίου, 2013
ξεροχυσα με νταβαι!νταβαι!/γαμαει!γαμαει! Κουλ
27 Οκτωβρίου, 2013
Νταβάι Νταβάι σημαίνει στα ρωσικά, έλα, έλα.
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2