Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 174 10
Γενική βαθμολογία
 
6.7
Εμφάνιση κοπέλας
 
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
οι κοινωνικές επαφές που είμαι αναγκασμένος να υφίσταμαι όλη την εβδομάδα με κούρασαν συσσωρευτικά , και έτσι βγήκα στο σεργιάνι για μια σαρκική εκφόρτιση, απαλλαγμένη απο οποιαδήποτε συναισθηματική εισβολή στον αυτιστικά εγωτικό αυτοαναφερόμενο ναρκισσιστικό ψυχισμό μου.
βρήκα κάτι έκφυλο , και η βεβαιότητα της άμεσης μετασυνουσιακής αποδέσμευσης έκανε ελκυστικό το ενδεχόμενο σαρκικής παράτριψης μαζί του.
ήταν κοκκινομάλα , "σκυλέ" πρόσωπο, ψηλή λεπτή , με ελάχιστο λιπώδη ιστό ο οποίος ήταν κατανεμημένος μαζί με τα λοιπά ινοαδενικά στοιχεία στους ερεθιστικά θελκτικούς μαστικούς της αδένες , και στο σαλόνι κοιτούσε αυτάρεσκα και ναρκισσιστικά την αντανάκλασή της στον καθρέφτη.
στο δώματιο άρχισε κάποιες ασπαστικές λειχίες των ατροφικών μαστών μου , και κάπου εκεί άρχισαν οι αμοιβαίως εναλλασόμενες διερευνητικές χειλικές επαφές των σαρκίων μας.
η πεολειχία της ήταν ικανοποιητική και βαθειά ενώ επιδιδόταν με επιμέλεια και σε μια αρκετά ερεθιστική οσχεολειχία , ενώ εγώ περιεργαζόμουν ψηλαφητικά το φρεσκοξυρισμένο καθαρό μουναιδοίο της.
στήθηκε στην κυνική στάση , και αφού περιεργάστηκα λίγο λειχικά την πρωκτική και αιδοιϊκή της περιοχή , άρχισα να πεοκολποπαλινδρομώ , θωπεύοντας την οστέινη ολιγολιπώδη λεκάνη της , τους μηρούς και τις ζαρτιεροκαλυμμένες γάμπες της , μέχρι που η σπερματέκκριση έδωσε τέλος στους οργαστικούς σπασμούς.
εξαφανίστηκα σαν κλέφτης ηδονής , και χώθηκα σ'ένα οινοπνευματοποτείο , απολαμβάνοντας την απόλυτη αδέσμευτη ελευθερία μιας επιτυχημένης μετασυνουσιακής έκκρισης ευφοριστικών νευροδιαβιβαστών , πίνοντας ρακόμελο και παρατηρώντας με οίκτο τα άτομα να περιφέρονται άσκοπα στην πόλη...

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Οκτωβρίου 26, 2013
Όνομα κοπέλας
Άννα
rigormortis
Γλομπεο-Μύστης
Εγγραφή:
23 Απρ 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
429
Likes:
5.091
Πόντοι:
20.605
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Jim25jim

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
15 Μαΐου, 2014
καταπληκτική περιγραφή

εύγε
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1