Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 559 10
Γενική βαθμολογία
 
6.3
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
Η επισκεψη πραγματοποιηθηκε χθες το βραδυ..Η Ελενα ειναι ξανθια,μετριο υψος με σιλικονατο μεγαλο στηθος..Αφου την βλεπω στο σαλονι δινω το 20αρικο και περναω στο δωματιο..Μετα απο λιγο ερχεται η Ελενα μεσα..Χωρις προκαταρκτικα περναει κατευθειαν καποτα και ξεκιναει πιπα. Η πιπα μικρη σε διαρκεια(1 λεπτο) περιελαμβανε και χτυπηματα του εργαλειου στην γλωσσα. Χωρις να εχει σκλυρηνει 100% το εργαλειο περναμε στον αγωνα,πρωτη σταση αυτη απο πανω με θεα τις βυζαρες, ενω εκανε καλα την σταση αρχισε τα ψευτικα θεατρινιστικα βογγητα.Επιασα λιγο τις βυζαρες μου λεει μην πιανεις ποναω.Μετα απο λιγο μου λεει να γυρισουμε στα 4.Δευτερη σταση στα 4 λοιπον οπου και παλι ενω ειχε στηθει καλα συνεχιζε τα ψευτικα βογγητα(σε αυτη την σταση εγινε και η καταθεση). Γενικα ενω κανει καλα την δουλεια της(το γαμησι) εχει προσπαθει με διαφορα κολπακια να σε ξεπεταξει γρηγορα. Να σημειωσω οτι ενω η τσατσα ειπε οτι προσεφερε ισπανικο η κοπελα δεν το εκανε στο δωματιο. Στο τελος οταν χαιρετηθηκαμε της ειπα holla chika(γεια σου κοπελια στα ισπανικα) για να δω τι θα απαντησει. Η απαντηση ηταν οριστε????.Οποτε οσο εγω ειμαι Ισπανος αλλο τοσο ειναι και η κοπελια.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Οκτωβρίου 25, 2013
Όνομα κοπέλας
Έλενα
cervantes
Ανώτατος
Εγγραφή:
5 Σεπ 2007
Μηνύματα:
Κριτικές:
185
Likes:
4.072
Πόντοι:
14.175
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
27 Οκτωβρίου, 2013
Αν και δεν την ξέρω τη συγκεκριμένη και από πού είναι,όταν αποχαιρετάς κάποιον/α δε λες "Holla" αλλά "Adios".Το "holla" έπρεπε να το πεις όταν μπήκε.Μπορούσες να της πεις όταν έφευγε το γνωστό "Hasta la vista" ή "hasta otra".Πάντως η Τζουλιάνα στο Φ54 μιλάει κανονικά Ισπανικά,χωρίς προφορά.Άρα εκείνη έχει σχέση με την Ιβιρική.Αυτή που σχολίασες δεν ξέρα...

Πάντως και να είναι Ισπανίδα,τι μας νοιάζει;Μήπως φημίζονται για τις σεξουαλικές τους επιδόσεις;Και από το Τιμπουκτού να είναι,αν γαμιέται καλά έχει σημασία!
27 Οκτωβρίου, 2013
Δεν ξερω ισπανικα παρα μερικες λεξεις..Απλα ηθελα να την δοκιμασω να δω τι θα απαντησει..Οχι οτι με νοιαζει ιδιαιτερα η καταγωγη της απλα μην μας δουλευουνε μπροστα στα μουτρα μας..
28 Οκτωβρίου, 2013
Ρουμάνα.. εκτος αν πηρε πρόσφατα Ισπανική υπηκοοτητα Μαλακία
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3