Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.1 105 10
Γενική βαθμολογία
 
4.7
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
3.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
3.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
4.0
Απογευματάκι και ανεβαίνω τα ανάποδα μικρής επιφάνειας σκαλάκια του Ιάσωνος 33 όπου φουριόζα κατέβαινε εν αντιθέσει με μένα μία μικροκαμωμένη (στην κατεύθυνση φυσικά και αναφέρομαι και όχι στο σωματικό λίπος που για την ώρα είναι στα φυσιολογικά επίπεδα) κοπέλα την οποία και ρώτησα το όνομά της αφού για πρώτη φορά την είδα! Άννα μου απάντησε με χαρά! Στην πορεία της τσάρκας μου την πέτυχα σχεδόν ακριβώς απέναντι να έχει πιάσει βάρδια στο Ιάσωνος 30Β όπου και αναφέρομαι, παρέα με μία αδιάφορη κοντόχοντρη μελαχρινή Μαρίνα. Την στιγμή εκείνη την είδα να καυλαντίζεται με ένα πιτσιρικά οπότε και αποχώρησα, όχι όμως για πολύ διότι μου κόλλησε στο μυαλό το καυλιάρικο αδύνατο κορμάκι αλλά και το νεανικό μουτράκι της. Υποψιάστικα ότι πολύ πιθανόν να φάω την φόλα μου ώστε να κοιμήθω χορτάτος το βράδυ αλλά και ξενερωμένος για το πεταμένο 10αρικο. Πράγματι έπεσα μέσα!
Επέστρεψα λοιπόν γνωρίζοντας για το πορνό-ρίσκο που έπαιρνα. Δίνω τα χρήματα στη τσατσά με το χέρι της να τα βουτάει αμέσως μέσα από το δικό μου, και με την κοπέλα να με συνοδεύει μέσα στο δωμάτιο στο βάθος του οίκου αριστερά περνώντας από το μικρό κουζινάκι με αυτήν να δείχνει εμφανώς ξενερωμένη για την επόμενη αγγαρεία της! Εκείνη την ώρα ήμουν σχεδόν βέβαιος ότι δε θα περάσω καλά, με την χειρότερη περίπτωση του να φύγω όπως μπήκα, δηλαδή φουλαρισμένος, με το αναπαραγωγικό του είδους μας καύσιμο, παρόλα αυτά ήμουν αποφασισμένος! Δύο λεπτάκια αναμονής μέχρι να έρθει η μελαχρινή αθίγγανη μάλλον νεαρή στέκα του κρεβατιού της υδονής με εμένα να βλέπω στο μικρό μόνιτορ μιας παλιάς τηλεόρασης την βουβή ταινία "Μπαίνετον" ψηλά στον τοίχο!
Μπαίνει μέσα η Άννα με ένα ξερό γεια κρατώντας την καπότα και το τζελ. Βγάζει το ροζ κυλοτάκι της και βάζει το μισό σωληνάριο κρέμας στο μουνί της και αν δεν την σταματούσα ίσως να έβαζε και το σωληνάριο μέσα. Το σουτιέν δεν το έβγαλε για να μη δω τα σχεδόν ανύπαρκτα βυζιά της και έτσι της ζήτησα να το αφαιρέσει και αυτό. Πάει να μου βάλει την καπότα αλλά η στύση μου ήταν ανύπαρκτη. Της λέω έτσι δε πρόκειται να σηκώθει άμα δεν κάνεις κάτι. Η ερώτηση της φυσικά ήταν εύλογη όπως -Τι θες να κάνω; Αισθάνθηκα και μαλάκας που της απάντησα σοβαρά, περά από το πόσο μαλάκας ήμουν αφού το πορνικό μου ένστικτό ούρλιαζε αρκετά νωρίτερα αδιαφορώντας για αυτό. Κάνα χαδάκι, φιλάκι, κάτι κάνε τελοσπάντων. Ανταποκρίθηκε αμέσως, με χάιδευε στην κοιλιά σα να είχε πιαστεί το χέρι της και το πήγαινε πέρα δώθε για να ξεπιαστεί. Δεν γινόταν τίποτα και της λέω άστο φύγε γιατί δεν το έχεις! Παω να σηκωθώ και με κρατάει ξαπλωμένο ανεβαίνοντας από πάνω για να με αποτρέψει λέγοντας μη μη... εντάξει λέω άντε μπας και έβαλε μυαλό (και καλά). Ξανά μα τα ίδια, συνεχίζει το ίδιο αδιάφορη και ψυχρή και να έχει κλειστα τα πόδια της ώστε να μην μπορώ να της χαιδέψω το ξυρισμένο της μουνάκι. Επέμεινα και πέρασα το χέρι μου με το ζόρι τα κλειστά της πόδια για να την χαιδέψω. Με άφησε αλλά όταν της έβαλα δάχτυλο πετάχτηκε στον αέρα! Ε δεν ήθελα και πολύ και η δεύτερη ευκαιρία φυσικά και δεν της δώθηκε παρόλο που ξαναεπέμεινε με μη και μη. Την έδιωξα και την έστειλα στην κυρά της. Ντύθηκα γρήγορα, βγήκα έξω και την βλέπω να στέκεται μπροστά σε ένα καθέφτη με πλάτη εμένα προφανώς για να με αποφύγει και δίπλα της να είναι η άλλη πόρνη, αδιαφορώ και πηγαίνοτας στο σαλόνι βλέπω την ξανθιά τσατσά να κάθεται μόνη της χωρίς μάλλον να είχε καταλάβει κάτι ή να της έχει πει κάτι η 20αρα όπως μου είχε πει νωρίτερα, Βουλγάρα πόρνη. Της είπα πως δεν κάνει για αυτήν την δουλειά η κοπέλα σου και είναι κοροϊδια να παίρνει έτσι τα λεφτά και καλό θα ήταν να μου τα επιστρέφατε! Μόλις άκουσε αυτό φυσικά και την έκανε Λούις για το κουζινάκι και επιπλέον να μου την βγαίνει κιόλας λέγοντας διάφορα παραμύθια, εννοείται αποχωρώντας. Τι να κάνω και εγώ σηκώθηκα και έφυγα φωνάζοντας ότι δεν πρόκειται να ξαναπάρετε φράγκο από εμένα! Χεστήκαν φυσικά και τόσο τους κόβει μα είναι και η αρπαχτή από την άλλη τρόπος της κονόμας, κάτι που το γνωρίζουν πολύ καλά!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Οκτωβρίου 23, 2013
Όνομα κοπέλας
Άννα
john_fystikis
Τιμημένος
Εγγραφή:
22 Ιαν 2013
Μηνύματα:
Κριτικές:
9
Likes:
44
Πόντοι:
66
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
25 Οκτωβρίου, 2013
αχαχαχα εκλασα στο γελιο παντως απο τις ατακες σου,αν ειναι να κανεις τετοια reviews κακοπαιρνας ...χαλαλι για ολους εμας
03 Νοεμβρίου, 2013
Ενα ξανθο πρεπει να λες.εγω το πηρα πισω το δεκαευρω.ακομα ιδια και απαραλακτη μενει
03 Νοεμβρίου, 2013
δεν είναι ξανθιά, ένα μελαμψό αθιγγάνο που είχε μακριά ίσια μαλλιά αν δεν ήταν περούκα φυσικά!
28 Δεκεμβρίου, 2013
" Χεστήκαν φυσικά και τόσο τους κόβει μα είναι και η αρπαχτή από την άλλη τρόπος της κονόμας, κάτι που το γνωρίζουν πολύ καλά!"

Μόνο που έγραψες εδώ φτάνει φίλε, το διαβάζουν τόσα άτομα ανάμεσα τους και εγώ που δεν πρόκειται να μπω για κανένα λόγο εκεί... Γερο-μύστης
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4