Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.1 158 10
Γενική βαθμολογία
 
7.3
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
10.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
Αγαπητη συναγωνιστες,
Το εν λογω μπουρδελακι για εμενα ειναι ενα απο τα πιο θρυλικα, εχουν περασει κατα το παρελθον αξιολογα κομματια, παντα ειναι καθαρο, η τσατσα ειναι η ιδια εκει τουλαχιστον 10 χρονια,μια απο της πιο ευγενικες που εχω συναντηση. Τωρα, για την σημερινη ημερα, αντικρισα την γνωστη Αννιτα(απο Αλκιβιαδου16Γ)γνωστο κωμωδινο για ολους μας κ μια καινουργια κοπελα που αν δεν κανω λαθος στο ονομα,διαβαζοντας κ τις παρακατω κριτικες,πρεπει να ειναι η Καρμεν(αδυνατη,με λευκο δερμα,μικρο βυζακι)πηρα την αποφαση να περασω κ με τις δυο μαζι με 30ευρωπουλα μιας κ το εχουν προσφορα οπως πολυδιαφημιζε η τσατσα. Στα του σερβις, η Αννιτα μια απο τα ιδια, εντελως μηχανικα ψευτικα βογγητα κ γενικα αντε χυσε να τελειωνουμε να παμε στον επομενο,αλλα βεβαια στο σαλοναρισμα ειναι ολο χαμογελα. Για την δευτερη κοπελα, καπως προσπαθησε να σωσει την παρτουζα με λιγο πιο αληθοφανη συμπεριφορα. Ασφαλως για ακοποτο στοματικο θελανε εχτρα λεφτα μιας κ η προσφορα οπως μου ειπανε δεν το περιλαμβανει.Μια αποτυχημενη παρτουζα χωρις προκαταρκτικα, με αισθημα βιασυνης απο αυτες που θελω να ξεχασω αμεσως.Καλη συνεχεια κ καλα βολια για ολους μας!!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Οκτωβρίου 23, 2013
Όνομα κοπέλας
Ανίτα
Όνομα 2ης κοπέλας σε περίπτωση DUO
Κάρμεν
pigasos_
Μέλος
Εγγραφή:
7 Μαρ 2009
Μηνύματα:
Κριτικές:
25
Likes:
75
Πόντοι:
10
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
24 Οκτωβρίου, 2013
Για την Αννίτα είχε γραφτεί ότι βελτίωσε τις υπηρεσίες της και ήθελα να τη δοκιμάσω. Αλλά αφού όπως λες είναι "χύσε να τελειώνουμε" θα την αποφύγω.
N
nick07
24 Οκτωβρίου, 2013
Εμενα αυτη ειναι η ταπεινη μου γνωμη,κ εγω ειχα να παω μαζι της απο τοτε που δουλευε στην αλκιβιαδου, κ ειπα να της δωσω μια δευτερη ευκαιρια μιας κ ειναι ομορφουλα, με τα πιασιματακια της,χαμογελαστη στο σαλοναρισμα...τι να πω μπορει κ να ειναι κ θεμα χημειας!!
24 Οκτωβρίου, 2013
Εγω αντιθετα εμεινα πολυ ικανοποιημενος , εναλλαξ ελευθερο στοματικο (οχι τελειωτικο) και η τσαχπινουλα εδωσε και κωλαρακι. Οσον αφορα τα ψευτικα βογγητα, ημαρτον τι ψαχνουμε τωρα?
24 Οκτωβρίου, 2013
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Εμενα στα 30ε μου ειπανε οτι δεν περιλαμβανεται το ελευθερο....θελανε περισσοτερα λεφτα!!!Ειναι κ με τις μερες τους τι να πω..
25 Οκτωβρίου, 2013
Τύπε μου εγώ πιο πολύ εμπιστεύομαι κριτικές που είναι κοντά στη μέση πραγματικότητα της Φυλής παρά εκείνους που γράφουν τι τρομερά πέρασαν. ;)
Το εικοσάρικο είναι πολλά λεφτά πλέον. Δεν το έχουν συνειδητοποιήσει οι μπουρδελέμποροι.
N
nick07
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5