Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.8 174 10
Γενική βαθμολογία
 
9.1
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0
Τελικά το επιβεβαιώνω. Την λένε ΜΑΡΙΑ!!!! Βέβαια, στο Φωκαίας την λένε Αθηνά και στο Αλκαμένους 115 την λένε Ελένη! Το Πειραιώτισσα παραμένει ανεξαρτήτου τοποθεσίας!!! Αλλά φαντάζομαι τα ονόματα δεν σας ενδιαφέρουν, οπότε προχωράμε στα καθέκαστα! Για αυτούς που ίσως δεν γνωρίζουν, η Ελένη-Αθηνά-Μαρία είναι μια χυμώδης ξανθιά μούνα της διπλανής πόρτας, με βυζάρες, λίιιιιιιγα μπουτάκια παραπάνω, αλλά καβλόφατσα, με τρελό ξυρισμένο πεντακάθαρο μουνάκι και αστραφτερή κωλοτρυπίδα, κάνει ακά, 69, ισπανικό. Τα πάντα πλην κώλο. Αλλά μπορείς να την γαμησεις όμως στον κώλο με την γλώσσα! Σε αυτό δεν λέει όχι!

Η τσατσά, ευγενέστατη, μου εξηγεί το πρόγραμμα και μου λέει για την Ελένη την Πειραιώτισσα. Με το που βγαίνει βλέπω την Αθηνά!!! Σε σχόλιο μου "τελικά εδώ είσαι η Ελένη και στο Φωκαίας η Αθηνά, έτσι;", μου απάντησε ότι "ναι, εντάξει... ε... Μαρία... ε... δηλαδή Αθηνά ήμουν στο Φωκαίας και Ελένη εδώ. Βασικά εγώ από εδώ ξεκίνησα και στο Φωκαίας άλλαξα όνομα... αλλά μόνο αυτό άλλαξε, δεν άλλαξε και τίποτε άλλο!!!". Ουδέν σχόλιον από πλευράς μου αλλά από το "Μαρία" που της ξέφυγε φαντάζομαι οτι μάλλον Μαρία την λένε. Τέλος πάντων, χέστηκα!

Αρχίζουμε προκαταρκτικά γλωσσόφιλα στο full και τριψίματα. Μου γυρίζει την κωλάρα της και αρχίζει να κωλοτρίβεται πάνω στον πούτσο μου. Την βάζω στα 4 κι αρχίζω την κωλογλυφάδα στο full! Αυτή έχει αράξει και το απολαμβάνει, "αχ, αυτή η γλωσσίτσα σου!". Σε κάποια φάση, την γυρίζω να μου πάρει πίπα και μου λέει "αχ, μου άρεσε που μου έγλυφες τον κώλο!". Την διαβεβαιώ ότι θα το ξανακάνω και αρχίζει την τσιμπούκα! Ακά, ωραία γλυψίματα, φτυσίματα, ρουφήγματα, γενικά μια αξιοπρεπέστατη πίπα! Την άφησα να μου τον πιπιλάει για κάνα 5λεπτο και μου ζητάει να γαμήσω τις βυζάρες της! Κάτι που φυσικά δεν αρνήθηκα! Κατόπιν, μου φοράει λάστιχο και την ξαπλώνω ανάσκελα. Πόδια πίσω και ψηλά και νέα κωλογλυφάδα μετά μανίας!!! Μετά αρχίζω να την παίρνω ιεραποστολικά και μου προτείνει να της σηκώσω τα πόδια ψηλά. Το κάνω κι αρχίζω να την καρφώνω δυνατά και με ρυθμό. Διακοπή για κωλογλυφάδα και πάλι. Αυτή την φορά την έχω στο πλάι. Της το καρφώνω πάλι λίγο έτσι στο πλάι και αρχίζουμε τα μπινελίκια!!! Ξέσκισέ με γαμιά μου" να μου λέει εκείνη, "πάρε τον πούτσο μου μωρή καριόλα!!!" εγώ από την άλλη! Για το τέλος άφησα το στα 4. Την γαμούσα με όση δύναμη είχα και να πέφτει μπινελίκι συγχρόνως! Πολύ μπινελίκι! "Είσαι το πουτανάκι μου;". "Ναι, το πουτανάκι σου είμαι και θέλω να με γαμάς συνέχεια!". Στο τέλος της λέω να χύσω την κωλοτρυπίδα της και "σφραγίζει" το μουνί της με το χέρι της και μου λέει "έλα χύσε με στον κώλο καβλιάρη μου!". Έτσι κι έγινε... της ανοίγω τα κωλομάγουλα και χύνω πάνω στην κωλότρυπα, στα κωλομάγουλα και γενικά όπου πήγε το υγρό λευκό πυρ!

Μετά την σκούπισα καλά-καλά (αυτή πάντα στα 4 ακίνητη!) και μετά λίγο τσιτ-τσατ μέχρι να ντυθεί και να φύγει. Τι κάνεις, πως είσαι, κτλ, κτλ. Με αποχαιρέτησε με γλωσσόφιλα και έφυγε.

Η συνεδρία θα επαναληφθεί το συντομότερο δυνατόν. Από ότι μου είπε θα είναι εκεί πλέον, ΔΕΝ πρόκειται να ξαναπάει στο Φωκαίας 27. Οπότε μην χάνετε χρόνο.. Κατευθείαν Αλκαμένους, στην Φωκαίας δεν θα την βρείτε πια. Για μένα είναι τρελό στάνταρ στην περιοχή της Φυλής και περιχώρων, μαζί με το Χριστινάκι από Φ69.

Καλά να γαμάμε!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Οκτωβρίου 23, 2013
Όνομα κοπέλας
Ελένη
Μ
Εγγραφή:
Μηνύματα:
Κριτικές:
Likes:
0
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
24 Οκτωβρίου, 2013
Τι εγινε ρε παιδια, γιατι εξαφανιστηκε ο Μπαρμπαπηδουλας Χμμμ;
24 Οκτωβρίου, 2013
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Εδώ είμαι Κουλ
Μ
Μπαρμπαπήδουλας
24 Οκτωβρίου, 2013
η ελενη ειναι μονο πρωινη βαρδια?
Χμμμ;
24 Οκτωβρίου, 2013
ναι kaboul!
25 Οκτωβρίου, 2013
τα γνωστα αλβανικα ξεφτυλικια τα χουμε φαει με το κουταλι
25 Οκτωβρίου, 2013
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Δεν ξέρω αν είναι Αλβανή τελικά... δεν φέρνει σε Αλβανή να σου πω την αλήθεια!!!
Μ
Μπαρμπαπήδουλας
6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6