Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.3 116 10
Γενική βαθμολογία
 
6.5
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
5.0
Μπορεί οι περισσότεροι να έχουν κατευθυνθεί σε άλλες γειτονιές και σε studios όμως αν ψάξεις λίγο στην Πλατεία Βικτωρίας έχει και εκει κρυφούς θυσαυρούς που τους βρίσκουν οι παλιοί.Γερο-μύστης

Γρήγορα προσβάσιμο το studio στην Αγκύρας απο ηλεκτρικό (βολεύει οταν πάς και είσαι τούρμπο αλλά και όταν γυρνάς άδειος Κατσικογάμης) και απόλυτα καθαρό!Ξέρεις οτι όταν βλέπεις πολύ λαμπερό studio,ειδικά σε αυτή την περιοχή,σίγουρα υπάρχει μια τρανς στην παρέα.Έ εκει είναι παραπάνω απο μία αλλα μία είναι παραπάνω και μιλάω για την Βίκυ.

Το blacklight τονίζει τα μεγάλα και πονηρά μάτια της και όταν κάνει την σβούρα ο ροζ στρίνγκος υπογραμίζει το κωλαράκι της.Με τέτοια παρουσίαση μπαίνεις αμέσως μέσα.

Αυτο που πρέπει να ξέρετε είναι οτι σας φέρεται σαν την κοπέλλα σας.Δηλαδή δεν βιάζεται,είναι πάντα χαμογελαστή,απαλή και μυρίζει ωραία.Δεν έχει καμία άγρια λεπτομέρεια πάνω της και ίχνος σιλικόνης άρα μιλάμε για ενα σουπερ διαβασμένο θυληκό με απαλα βυζάκια και το «έξτρα» της.Το οποίο είναι απαλό και χορταστικό και στο δίνει με χαρά να το «φροντίσεις» αν και μεταξύ μας πρέπει να σου πάρει τσιμπούκι κάτι που κάθε φορα σε κάνει να πιστεύεις οτι το γουστάρει!

Οπώς καταλαβαίνετε είναι μόνο πρωκτικό αλλά ξέρει να στηθεί ώστε να βλέπεις πρόσωπο και σαν να γαμάς απο μπροστά που προτείνω αν θέλετε να βλέπετε το πονηρό της πρόσωπο όταν τελειώνετε.

Ήδη πηγαίνω και προτείνω σε όσους θέλουν να πάνε με μια γυναίκα που ξέρει τι θέλει΄και πότε να χρησιμοποιεί τα έξτρα εργαλεία της!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Σεπτεμβρίου 13, 2013
Όνομα κοπέλας
Βίκυ
Νέο Μέλος
Εγγραφή:
21 Οκτ 2013
Μηνύματα:
Κριτικές:
1
Likes:
3
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 megasnik

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
22 Οκτωβρίου, 2013
Τι στουντιο και παπαριες γραφεις ρε καημενε....ΜαλακίαΜαλακία
22 Οκτωβρίου, 2013
ΓλώσσαΦιλαράκο! τα όσα είπες για την Βίκυ είναι λίγα. Όντως το Βικακυ ξέρει να σε ικανοποιεί, και να σε καυλώνει πραγματικά.Γλώσσα Όσο για τον άλλον φίλο. Μπορεί να μην είναι Στούντιο! Αλλά η καθαριότητα, και όλο το μαγαζί γενικά είναι στούντιο!ΈρωταςΈρωτας
23 Οκτωβρίου, 2013
@Blooddead σε σχέση με ότι υπήρχε στην περιοχή και ότι υπάρχει.Στούντιο γιατι δεν το λές;Έχει το ίδιο στήσιμο.Φίλε εννοείται οτι ξέρει αρκετά καλά την δουλειά το βικάκι!
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3