Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.9 29 10
Γενική βαθμολογία
 
7.0
Εμφάνιση κοπέλας
 
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Το κουδούνι του σομόν αυτού οίκου, το χτύπησα περίπου μία ώρα πριν ο χθεσινός λαμπερός ήλιος μεσουρανίσει.
– Μισό λεπτόοο! άκουσα μία γυναικεία φωνή από το εσωτερικό.
Σε πολύ λιγότερο από τα 30 δεύτερα που ζήτησε ως χρονικό περιθώριο, η εξώθυρα άνοιξε και μία μεσήλικη γυναίκα που φορούσε λαστιχένια γάντια οικιακής χρήσης με καλημέρισε.
Πέρασα στο γνώριμο απλό εσωτερικό.
– Η Αλίκη είναι, μήπως την ξέρουμε; άκουσα τη φωνή της από πίσω μου καθώς έκανα να καθίσω στον καναπέ.
– Για πέστε μου τί πρόγραμμα έχει; τη ρώτησα αντί ν' απαντήσω.
– Πισωκολλητό, από πάνω, ελεύθερα πιασίματα, στοματικό˙ με προφυλακτικό βέβαια! βιάστηκε να συμπληρώσει.
– Ναι...
– Είναι πολύ χαλαρή μέσα δεν βιάζεται...Αυτά!
– Ωραία, να τη δω λίγο.
– Ελα αγάπη μου να σε δει ο κύριος!
Εμφανίστηκε η γνωστή σιτεμένη Σλάβα, βαδίζοντας πάνω σε ψηλοτάκουνα˙ με το ίσιο καστανό καρέ μαλλί που πλαισίωνε ένα μέτριο πρόσωπο, τα βυζέτα με τις μικρές θηλές, το αψηλό βαρύ κορμί (χωρίς όμως πολύ περιττό λίπος) την κωλάρα και τις καλοταϊσμένες ποδάρες "στολισμένες" με ψηλές γυναικείες κάλτσες.
Με χαιρέτησε και όταν της έκανα γνωστό ότι (τελικά) θα περνούσα, μ' ευχαρίστησε!
Καθώς η ώριμη αλλοδαπή πόρνη αποσυρόταν, το γαντοφορεμένο χέρι της υπηρεσίας απλωνόταν για να εισπράξει το 20άρι. Η οποία υπηρεσία αφού μ' ευχαρίστησε και εκείνη, μου έδειξε το δεύτερο δωμάτιο, εκείνο που επικοινωνούσε με την αίθουσα υποδοχής-αναμονής και παράλληλα μου επέστησε την προσοχή στο χαμηλό (στο ύψος του κεφαλιού) επίτοιχο ράφι, επάνω στο οποίο βρισκόταν η CRT τηλεόραση που εκείνη την ώρα έδειχνε βουβό πορνό.
Αφού πέρασα, διαπίστωσα πως η πόρτα έκλεινε χωρίς ν' ασφαλίζει. Ο χώρος όμως ήταν συμπαθητικός και το πανωσέντονο καθαρό, οπότε ετοιμάστηκα και ολόγυμνος ξάπλωσα ακούγοντας την κλίνη να "διαμαρτύρεται" κάτω απ' το βάρος μου...
Η Αλίκη έσπρωξε την πόρτα μετά από 5 λεπτά. Φορούσε (όπως πριν λίγο) στηθόδεσμο, κιλοτάκι, ψηλές γυναικείες κάλτσες και κρατούσε το νεσεσέρ της.
Ευγενικά, ζήτησε να μάθει πώς με λένε (της είπα το πραγματικό μικρό μου όνομα) κι αφού απαλλάχτηκε απ' τα εσώρουχά της, με σφιχταγκάλιασε (όπως και εγώ) και άρχισε με σχετικά στεγνά φιλιά-γλειψίματα σε όλο το μήκος και πλάτος του σώματός μου (συμπεριλαμβάνοντας και τα πόδια) με ταυτόχρονο χάιδεμα του ημιορθωμένου πούτσου μου και των δύο αρχιδιών μου, που διήρκεσε ικανό χρονικό διάστημα, έτσι ώστε προς το τέλος, η ψωλή μου πάλλουσα να δείχνει μόνιμα προς το ταβάνι!
Η καπότα κάλυψε το πέος μου και το ικανοποιητικό γλείψιμο-ρούφηγμα ξεκίνησε χωρίς να μείνουν ασάλιωτοι και οι γεννητικοί μου αδένες.
Κάποια στιγμή τής είπα να με καβαλήσει και αφού ο καυλός μου γλύστρισε (με τη βοήθεια της λιπαντικής γέλης) εντός του κόλπου της, τη γάμησα και με γάμησε δυνατά σ' εκείνη τη στάση, γι' αρκετή ώρα, ακούγοντας καθ' όλη τη διάρκεια το ρυθμικό και εκνευριστικό συνάμα (για μένα) κρικ κρικ κρίκ του καταπονημένου κρεβατιού.
Οι γαμικές παλινδρομήσεις μου συνεχίστηκαν και στο πισωκολλητό γονατιστό, όπου κάποιες στιγμές γίνονταν ιδιαίτερα βίαιες, με τους αρχιδοπαφλασμούς να συμφύρονται με το συνεχόμενο τρίξιμο.
Εχυσα καυλοσφαδάζοντας!
Τελικά καλή μού φάνηκε η σιτεμένη Αλίκη! Οπως άλλωστε οι περισσότερες σιτεμένες επ' αμοιβή (και όχι μόνο), που προσπαθώντας ν' αντισταθμίσουν την έλλειψη νεανικού σφρίγους, συνήθως προσφέρουν καλές υπηρεσίες για να προσελκύσουν τους αρσενικούς και μαζί με αυτούς τα (πολυπόθητα) χαρτονομίσματά τους.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Οκτωβρίου 19, 2013
Όνομα κοπέλας
Αλίκη
Φανούρης Τζούρας
Πορνορεπόρτερ
Εγγραφή:
10 Νοε 2011
Μηνύματα:
Κριτικές:
526
Likes:
3.685
Πόντοι:
14.156
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
23 Οκτωβρίου, 2013
5η θετική Μεγάλο χαμόγελο
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1