Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.9 214 10
Γενική βαθμολογία
 
8.0
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Η στοχευμένη επίσκεψη έγινε χτες το βράδυ γύρω στις 21:30. Είχα κατέβει για να τσαρκάρω αλλά ένα τηλεφώνημα μου άλλαξε τα σχέδια, έτσι μπήκα στον πρώτο οίκο που βρέθηκε μπροστά μου. Αφού κινήθηκα μέσα στο πολύπλοκο συνονθύλευμα διαδρόμων, ανέβηκα τα σκαλοπάτια και βρέθηκα μπροστά στην είσοδο του μπουρδέλου.

Για όσους δεν γνωρίζουν ο Λαβύρινθος είναι εκ των νεωτέρων μπουρδέλων της περιοχής αν και ήδη μετράει αρκετά χρόνια στην αγορά, απλά σε σύγκριση με άλλα ιστορικά ιδρύματα είναι νεότερο. Το όνομα προέρχεται από την είσοδο όπου η διαδρομή για να ανέβεις τα σκαλοπάτια είναι κάπως μπερδεμένη αλλά τα τελευταία χρόνια έχουν ανοίξει και μια δεύτερη είσοδο στην Αχαρνών. Πάντοτε ήταν ποιοτικό μπουρδελάκι, σχετικά καθαρό, αλλά τα τελευταία χρόνια έχει υποστεί μια καλή ανακαίνιση με αποτέλεσμα να έχει αναβαθμιστεί σε ένα πολύ αξιόλογο ίδρυμα.

Μπαίνοντας στο ίδρυμα συνάντησα ποιόν άλλο; Τον κορυφαίο πούστη τσάτσο Άρη μια κλασσική μορφή της περιοχής ο οποίος με το ιδιαίτερο χαβαλετζίδικο στυλ του δίνει μια εύθυμη νότα στην θλιμμένη ρομαντικότητα του μπουρδέλου ενώ ταυτόχρονα αποτελεί εγγύηση cultίλας για οποιοδήποτε γαμήσι γίνει εκεί μέσα. Ο τεράστιος μου παρουσίασε την Φλώρη μια εξαιρετική μικρή κοπέλιτσα εκ Ρουμανίας που έχει αρχίσει να εκπορνεύεται στην περιοχή. Την Φλώρη την είχα πετύχει πρώτη φορά στο Διδύμου 27 (τον περιβόητο πύργο του Φράκουλα) και μετά σε αυτό το μπουρδελάκι αλλά και στο απέναντι Φυλής 25 υπόγειο. Εκ πρώτης όψεως (κυριολεκτικά) δεν γεμίζει το μάτι: είναι μικροκαμωμένη, ακόμα και με τα τακούνια είναι υπερβολικά κοντή, αδύνατη με ανύπαρκτο στήθος και συμπαθητικό προσωπάκι Το μαλλί της είναι και αυτό κοντό, αγορίστικο θα έλεγα με μαύρες ανταύγες. Εν ολίγοις είναι μια χαριτωμένη κοπελίτσα αλλά για κανένα λόγο δεν υπόσχεται μεγάλες συγκινήσεις στο δωμάτιο. Παρόλα αυτά αποφάσισα να περάσω.

Αφού μπήκα στο δωμάτιο και ο τσάτσος Άρης έλεγξε τα μπράτσα μου να δει αν είναι αρκετά σκληρά, εγκρίνοντας με έτσι ως υποψήφιο γαμιά της κοπέλας, γδύθηκα και ξάπλαρα στο κρεβάτι να κάνω τσιγάρο μέχρι να έρθει. Η Φλώρη δεν άργησε να έρθει. Μπήκε στο δωμάτιο κεφάτη με όρεξη για δουλεία και ξεκίνησε να γδύνεται. Το καλό με τις μικροκαμωμένες κοπέλες είναι ότι μπορείς να τις μανουβράρεις όπως θέλεις. Έτσι και εγώ την άρπαξα και την έφερα πάνω μου. Κρατώντας την παρατήρησα ότι το σώμα της είναι ιδιαίτερα σφιχτό, κάτι που με χαροποίησε. Πραγματικά δεν έχει ίχνος χαλαρότητας, πιθανολογώ δεν ότι σπάς και καρύδι στον κώλο της. Οπότε και εγώ χαρούμενος της πασπάτεψα καλά, καλά και την έγλυψα σε όλο το σώμα όπως και έτσι έπρεπε. Εκείνη χαμογελούσε, μου έδινε πεταχτά φιλάκια και έλεγε κάποιες λέξεις στα Ρουμάνικα. Επίσης να σημειώσω ότι το πρόσωπο της είναι ιδιαίτερα όμορφο όταν χαμογελάει με τα μεγάλα της μάτια να αστράφτουν.

Τα προκαταρκτικά άρκεσαν αρκετή ώρα, διότι αφού την έγλειψα, την έβαλα να κάνει το ίδιο σε όλο μου το σώμα και ιδιαίτερα στον λαιμό μου, που έχω αδυναμία. Ακολούθησε πέρασμα προφυλακτικού (λίγο άγαρμπα βέβαια) και μια μέτρια πίπα. Πρίν προλάβει και γίνει όμως το κακό και ξενερώσω, της έδειξα την περιοχή των αρχιδιών και αφού με καθάρισε με ένα αντισηπτικό μαντιλάκι ξεκίνησε ένα αρχιδογλύψιμο, ερασιτεχνικό μεν αλλά αρκετά ερεθιστικό δε. Εγλυψε τις αρχιδάρες μου, τον καβάλο και σχεδόν έφτασε μέχρι και την σούφρα μου. Την προέτρεψα να γλύφει δείχνοντας της που και εκείνη το έκανε χωρίς ιδιαίτερη σκέψη.

Η πίπα και το γλύψιμο έγιναν με άνεση χρόνου, αφού η Φλώρη δεν έδειχνε να βιάζεται καθόλου. Επίσης θα συνέχιζε αν δεν την διέκοπτά εγώ γιατί ήθελα να νιώσω και το σφιχτό της μουνάκι. Έτσι όπως ήμουν ξαπλωμένος την έβαλα να κάτσει πάνω μου. Ήταν αρκετά σφιχτή όπως αρμόζει σε μια κοπέλα της ηλικίας της και έτσι οι πρώτες διεισδύσεις ήταν αργές, ερωτικές και διερευνητικές, μέχρι να ανοίξει αρκετά ώστε να μπώ όλος μέσα. Συνέχισε να κονταροχτυπιέται και μετά την κράτησα καθιστή ώστε να την γαμάω εγώ, μια στάση που μου αρέσει ιδιαίτερως. Ακολούθησε ιεραποστολική στάση όπου η Φλώρη ξαπλωμένη όπως ήταν άρπαξε τα αρχίδια μου και τα χαϊδευε, ζούλαγε, λέγοντας ταυτόχρονα λέξεις στα Ρουμάνικα, ενώ με κοιτούσε με τα μεγάλα ζαφειρένια μάτια της έχουντας πάρει μια έκφραση χαράς. Το ευχαριστήθηκα να την γαμάω και φρόντισα να το κάνω όσο το δυνατόν περισσότερο. Το τέλος δεν άργησε να έρθει...

Ακολούθησαν κάποια πεταχτά φιλάκια, λίγη αγκαλίτσα και ένα μικρό μάθημα Ρουμάνικων όπου νομίζω ότι πρέπει να κάνω επανάληψη γιατί τα ξέχασα...Ωραία περίπτωση η Φλώρη, ελπίζω να γίνει καλύτερη και στο μέλλον. Εγώ σίγουρα θα την ξαναδώ.

Αντί επιλόγου σας αφιερώνω το τραγούδι των αγαπημένων μου Uriah Heep, "Flyin' high"

http://www.youtube.com/watch?v=fquPh8AwbWE

I'm flying high and I know the reason why
'Coz the wind of change has blown my way
And you love me as much today
As I love you, oh, honey, as I love you

I used to think that love was all so strange
There was something that I used to ease the pain
Though at times it seems it hurts to touch
It's never gonna hurt so much as no love at all
Oh, honey, as no love at all

Flyin' high
It's a crazy feeling
Flyin' high
'Coz I've learnt the meaning of love, yeah
Flyin' high
It's a crazy feeling
Flyin' high
'Coz I believe in love, yeah

Flyin' high
It's a crazy feeling
Flyin' high
'Coz I've learnt the meaning of love
Flyin' high
It's a crazy feeling
Flyin' high
'Coz I believe in love, yeah

I'm flyin' high and I guess I know the reason why
'Coz the wind of change has blown my way
And you love me as much today
As I love you oh, honey, as I love you

I'm flyin' high
I'm flyin' flyin' flyin' yeah
I'm flyin' high
Oh, and I know the reason
I'm flyin' high

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Οκτωβρίου 11, 2013
Όνομα κοπέλας
Φλώρη
Τιμημένος
Εγγραφή:
22 Ιαν 2006
Μηνύματα:
Κριτικές:
141
Likes:
47
Πόντοι:
4.215
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
12 Οκτωβρίου, 2013
Πέρασες καλά μύστη......Κουλ
12 Οκτωβρίου, 2013
δεν πέρασα καλά, πέρασα και γαμώ.
16 Οκτωβρίου, 2013
Φλώρη=καυλα! Αλλα οχι οπου Αρης ειναι καλό!Εγώ οπου Αρης την κοπανάω.Δεν τον παω τον τυπο γιατι οταν δεν περνας σε βριζει ο μαλακας! Θυμός
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3