Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.8 164 10
Γενική βαθμολογία
 
6.8
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Λόγω καλοκαιρινών διακοπών αλλά και πολλών πραγμάτων που έπρεπε να κάνω όταν γύρισα στήν Αθήνα, απείχα αρκετά από το αγαπημένο μας άθλημα και συγκεκριμένα από το πορνοδρόμιο τής Φυλής,όπου και βασικά αγωνίζομαι. Τήν ώς άνω ημερομηνία όμως, νοστάλγησα τα ιατρεία τής περιοχής, και συγκεκριμένα το Έλλης 3,όπου και περίμενα να βρώ το στανταράκι μου τήν Ισαβέλλα. Φανταστείτε όμως τήν έκπληξή μου, όταν έμαθα ότι δέν εργάζεται πια εκεί, χωρίς να μού πούν που εργάζεται τώρα.Μή έχοντας τίποτα καλύτερο, είπα να κάνω burdeling (παλιά λεγόταν μπουρδελότσαρκα), και ώ του θαύματος, στην Διδύμου 16α, ακριβώς δίπλα στήν Έλλης, πέφτω πάνω στήν Ισαβέλλα!! αγκαλιές, φιλιά, τήν ρώτησα αν θα εργάζεται συνέχεια εκεί, και μού είπε ότι Δευτέρα, Παρασκευή και Σάββατο εργάζεται στήν Διδύμου 16α και Τρίτη, Τετάρτη και Πέμπτη στήν Περγάμου 27β (κάτω), στήν Πλατεία Αττικής, πάντα πρωϊ.
Η Ισαβέλλα είναι μία κοπέλλα γύρω στα 30, ψηλή, με μαύρο μακρύ μαλλί, μεγάλα εκφραστικά μάτια, σώμα αφράτο, θηλυκό (δέν συνιστάται γιά τούς λάτρεις των αδύνατων κοριτσιών). Είναι ζεστή, φιλική, πρόσχαρη, με λίγα λόγια νοιώθει κανείς πολύ άνετα μαζί της, ειδικά μάλιστα άν σέ γνωρίζη, ακόμα καλύτερα.
Στά τού αγώνα τώρα, όπως πάντα ξεκίνησε μέ άφθονα προκαταρτικά, φιλάκια και χάδια στά όρθια, μετά μού δίνει μία σπρωξιά (!) με πετάει στό κρεββάτι, έρχεται από πάνω μου, και με γέμισε άπειρα γλυκά φιλάκια σέ όλο μου τό σώμα, ενώ εγώ είχα τήν ευκαιρία να χαϊδεύω και να φιλάω τό αφράτο της σώμα. Πέρασμα προφυλακτικού (ακάποτο δέν κάνει), στήσιμο στα τέσσερα, και πρώτη διείσδυση στό γλυκό, ζεστό μουνάκι της. Αφού τήν σφυροκόπησα αρκετά έτσι, η ίδια μού ζήτησε να τής τον βάλω από τόν κώλο, κάτι που με καυλώνει πολύ. Έτσι και έγινε, και άρχισα τήν παλινδρόμηση μέσα στόν κώλο της, με καυλωτική θέα τόν αφράτο κώλο της, τα μακριά μαλλιά της στήν πλάτη της και στόν καθρέφτη, όπου μετά από λίγο επήλθε το μοιραίο! γιά άλλη μιά φορά έφυγα από τήν Ισαβέλλα ευχαριστημένος σεξουαλικά, χαλαρωμένος ψυχολογικά, (κάτι που το χρειάζομαι στούς καιρούς που ζούμε), και ανανεώνοντας το ραντεβού μαζί της.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Οκτωβρίου 04, 2013
Όνομα κοπέλας
Iσαβέλλα
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
2 Ιουλ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
8
Likes:
466
Πόντοι:
301
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 kaavlas

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
06 Οκτωβρίου, 2013
το σώμα της με τίποτα δεν θα το χαρακτήριζα αφράτο ....
είναι πολύ χοντρή..
08 Οκτωβρίου, 2013
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Καθένας έχει τα δικά του γούστα...καθένας επίσης βλέπει τα πράγματα με τον δικό του τρόπο...π.χ εμείς οι δύο άν κοιτάζαμε το ίδιο αντικείμενο, οι εικόνες στό μυαλό μας θα ήταν διαφορετικές, ίσως λόγω του ότι εγώ έχω μυωπία, ίσως επειδή εσύ έχεις κάποιες φυσικοχημικές ιδιαιτερότητες, ίσως...ίσως. Γιαυτό άλλωστε και οι άνθρωποι έχουν πολλές και διαφορετικές γνώμες γιά το ίδιο πράγμα. Όσο γιά τήν συγκεκριμένη, σε εμένα και σε πολλούς άλλους αρέσει το θηλυκό πάχος που έχει, και η εξ αυτού προερχομένη θηλυκή της συμπεριφορά. Ανεξάρτητα όμως από όλα αυτά, που όπως είπα είναι προσωπικά γούστα του καθενός, μεγαλύτερη σημασία κατ' εμένα έχει η συμπεριφορά τής κάθε κοπέλας, το τί κάνει, πώς το κάνει, και με τι συναισθήματα τελικά φεύγουμε από αυτήν. Ως πρός τήν συγκεκριμένη κοπέλα λοιπόν, τόσο η δική μου γνώμη είναι πολύ θετική, γιαυτό και τήν έχω στανταράκι, αλλά από ότι βλέπω και οι περισσότεροι συναγωνιστές συμφωνούν μαζί μου.
08 Οκτωβρίου, 2013
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Ενταξει φιλε,η αληθεια να λεγεται,χοντρουλα ειναι αλλα ειναι σκετη καυλα η ατιμη!!!Και πραγματικα σου φτιαχνει τα κεφια με το γαμησι της...
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3