Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 45 10
Γενική βαθμολογία
 
8.8
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Μετά από προτροπή του συναδέλφου Μπουζο, Πέμπτη πρωί και ευρισκόμενος στην περιοχή αποφάσισα να επισκεφτώ την Μόνικα.
Είναι μια μελαχρινή γυναίκα μιλφ, με πολύ ωραίο σώμα, 3αρι γεμάτο σιλικονατο στήθος, βελούδινο δέρμα και ωραίο πίσω σύστημα χωρίς περιττά κιλά. Γενικά μια όμορφη γυναίκα που εγώ θα γύριζα να την κοιτάξω στο δρόμο.
Ο χώρος πεντακάθαρος, ήσυχος με άνετα δωμάτια και ωραία κρεββάτια. Σε σχέση με ορισμένα στούντιο πολύ καλύτερος. Με υποδέχτηκε η υπηρεσία και αφού μου παρουσίασε την κοπέλα με έβαλε στο λεγόμενο βασιλικό δωμάτιο, το δεξί όπως μπαίνεις.
Μικρή αναμονή και σε λίγο μπαίνει η κοπέλα. Απαραίτητες συστάσεις και μου λέει να σταθώ όρθιος πλάι στον καθρέφτη. Πράγματι και ξεκινάει να μου κωλοτριβεται και να με φιλάει παντού ενώ απολάμβανα το πλούσιο στήθος της και το βελούδινο δέρμα της. Σπέσιαλ περιποίηση στα @@ και πέρασμα προφύλαξης για ένα στοματικό από τα καλύτερα. Ταυτόχρονα μου γύρισε και το κωλο της και είχα άνετη πρόσβαση σε όλες τις τρύπες της. Πολλές εναλλαγές για να ξεκινήσει ανάποδο cow girl με θέα την κωλαρα της, και ενώ ξάπλωνε επάνω μου χουφτωνα τα στήθη της.
Γύρισμα μπροστά και τα πρώτα φιλιά άρχισαν να πέφτουν. Αληθινές κραυγές και μετά γύρισμα στα 4 όπου πραγματικά έδωσε ρέστα. Σωστό στήσιμο χωρίς να κλέβει και αφού την έφερα κοντά μου έχυσα μέσα της.
Είναι μακράν η καλύτερη συνεύρεση μου σε δειλό στα 20€. Και αυτό γιατί συνδύασε άψογες υπηρεσίες, όμορφη κοπέλα, άνεση χρόνου αφού έκατσα 20 λεπτά, καθαριότητα, πράγματα τα οποία δεν βρίσκεις εύκολα.
Τέλος να πω ότι η Μόνικα δουλεύει Δευτέρα Πέμπτη και Κυριακή πρωί, και για μένα αποτελεί στανταρακι πλέον.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Οκτωβρίου 03, 2013
Όνομα κοπέλας
Μόνικα
Kerveras
Τιμημένος
Εγγραφή:
16 Απρ 2009
Μηνύματα:
Κριτικές:
91
Likes:
2.824
Πόντοι:
5.195
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 n.smirni76

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού