Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 294 10
Γενική βαθμολογία
 
8.0
Εμφάνιση κοπέλας
 
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Πολλοί φίλοι-ειδήμονες στα μπουρδέλα μου είχαν μιλήσει με τα καλυτέρα λόγια για την Πωλίνα. Η περιέργεια μου στο «κόκκινο» έτσι μεσημεράκι Σαββάτου, ξεκίνησα επί τούτου για την οδό Βέργας….
Ήταν ήδη μέσα στο δωμάτιο και ένας ακόμα συναγωνιστής κατέθετε το εισιτήριο για την είσοδο στο άλλο δωμάτιο. Καλό δείγμα σκέφτηκα, και ενώ περίμενα και άλλοι συναθλητές κατεύθυναν που φαινόταν να την γνωρίζουν.

Όταν βγήκε από το δωμάτιο, η αλήθεια είναι ότι εμφανισιακά δεν με ενθουσίασε. Ψηλή σχετικά με κοντά κοκκινωπά μαλλιά ala garcon, σώμα χωρίς περιττά κιλά, με τα απαραίτητα love handles, στήθος φυσικό, καλοσχηματισμένη περιφέρεια. Το πρόσωπο της δεν μου έκανε φοβερή εντύπωση, όμως ο αέρας και η ευγένεια της, σε συνδυασμό με τις πληροφορίες που είχα, δεν με απέτρεψαν να δώσω το 20αρικο για φουλ πρόγραμμα.

Δωμάτιο, καθαρό, αξιοπρεπές με ντουζιέρα, της οπαίας δεν έκανα χρήση μιας και είχα έρθει προετοιμασμένος από το σπίτι. Λίγος χρόνος αναμονής σχετικά και ήρθε αρκετά ευδιάθετη στο δωμάτιο. Με χαιρέτισε, μιλήσαμε λίγο και ξεκινήσαμε.

Όλη η συνέδρια μας ήταν μια πολύ ευχάριστη εμπειρία για μένα. Με καλά προκαταρκτικά, (φιλιά και γλειψίματα στο στήθος, τον λαιμό και όλο το σώμα), γλωσσόφιλα (έντονη η ευχάριστη οσμή από Listerine ή κάποιο άλλο στοματικό διάλυμα) καραμέλωμα στα @@κια, ελεύθερο στοματικό αρκετά καλής ποιότητας χωρίς χέρια, βαθύ, υγρό και με πολλά παιχνίδια της γλώσσας. Προφυλακτικό και αποκλειστικά πρωκτικό sex στα τέσσερα, με καλή συμμέτοχη, σωστά στησίματα, άνεση χρόνου, και καλή συμμέτοχη.
Δεν χρειάστηκα πολύ χρόνο για να ολοκληρώσω μιας και η όλα της παρουσία ήταν αρκετά ερεθιστική, και η συμμέτοχη της απόλυτα ικανοποιητική.

Λίγες κουβέντες μετά το τέλος, με ευχαρίστησε ευγενέστατη και αποχώρησε αφού αρκετός κόσμος περίμενε την σειρά του.

Μια πολύ καλή καταθέση με μια γυναίκα που μπορεί να μην είναι top model από πλευράς εμφάνισης, όμως οι υπηρεσίες της σε αποζημιώνουν στο έπακρο. Έμεινα άπλυτα ευχαριστημένος, σε αρκετά καλή τιμή για αυτά που μου προσφέρθηκαν. Ένα καλοξοδεμένο εικοσάρικο, που εάν και οι υπόλοιπες συναδέλφωσες της στα μπουρδελα είχαν την ίδια νοοτροπία και διάθεση, τότε σίγουρα οι επισκέψεις μου στα studio θα ήταν λιγότερες.

Αυτά για την εμπειρία μου με την Πωλίνα, χωρίς να σημαίνει ότι πιθανή δική σας θα είναι απαραίτητα ανάλογη.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Οκτωβρίου 05, 2013
Όνομα κοπέλας
Πωλίνα
CHEYENNE
Πορνορεπόρτερ
Εγγραφή:
22 Σεπ 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
582
Likes:
577
Πόντοι:
8.805
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
07 Οκτωβρίου, 2013
μπράβο ινδιάνε, έκανες δυνατή επιλογή. Η Πωλίνα είναι αρχηγός των milf της περιοχής, ίσως η πιο πετυχημένη πουτάνα 20άρικου αυτή την στιγμή!
07 Οκτωβρίου, 2013
εξαιρετικό μιλφ , βάζει κάτω πολλά πιπίνια ... ΜΠΡΑΒΟ ΠΩΛΙΝΑΡΑ !!! Έρωτας
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2