Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 559 10
Γενική βαθμολογία
 
7.8
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
4.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Το κρεμμύδι και το τζατζίκι με ενοχλούν στο στομάχι και ύστερα είναι αυτή η γεύση που σου αφήνει μέχρι το επόμενο πρωί τα αποφεύγω λοιπόν. Είναι φορές όμως που το θέλω και το τρώω παρόλες τις συνέπειες γιατί πιτόγυρο χωρίς κρεμμύδι και τζατζίκι είναι ξενέρωμα.
Ετσι και σήμερα πήρα με απ'όλα. Και γλωσοφιλλα και ακάποτο και όλα μέσα.
Με το που μπήκα με υποδέχθηκε επιθετικά αλλά με τρόπο, αγκαλιά ψυθιριστά το πρόγραμμα στο αυτί ψιλοφιλάκια, έγινα τούρμπο. Η Αθηνά ξανθιά με ωραίο μαλλί, όμορφα μάτια, γλυκό πρόσωπο 3αρι καλό σιλικον στήθος σε κανονικό σώμα και κώλο γεμάτο όχι στεγνό. Τέλεια !!!
Πέρασα ήρθε αγκαλιές, τριψίματα, και πεταχτά ανιχνευτικά φιλιά στο στόμα, βγάζει βρακάκι, καθεται πάνω μου ξανά αγκαλιές, φιλιά που εξελίχθηκαν σε γλωσσόφιλα, καθάρισμα με μαντηλάκι και μέτρια υγρή πίπα, κορμό, χτυπήματα, ένα φτυσιματάκι ... θα μπορούσα και να είχα βάλει καπότα τώρα που το σκέφτομαι (να πετάξω το κρεμμύδι)...
Επί το έργον αυτή από πάνω σε gfe και δώστου ξανά φιλιά κλπ. καθισμένη πάνω μου μετά για το φλοπς φλοπς που κάνει όταν ανεβοκατεβαίνει, τούμπα την βάζω ιεραποστολικό και συνέχεια, τα φιλιά και χάδια δεν τελείωναν, ηχητική συμμετοχή πλήρης και τελικά εκσπερμάτωση - το πήγαινα για τελείωμα στα στήθια αλλά δεν κρατήθηκα.
Πολύ καλή συνεύρεση άνεση χρόνου άψογη επικοινωνία μια και είναι συνειδητοποιημένη Ελληνίδα και εννοείται ότι θα ξαναπήγαινα.
Στα μείον έλλειψη κλιματισμού με αποτέλεσμα να ιδρώσουμε και να κολλάμε .

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Οκτωβρίου 01, 2013
Όνομα κοπέλας
Αθηνά
free
Ανώτερος
Εγγραφή:
30 Σεπ 2005
Μηνύματα:
Κριτικές:
148
Likes:
2.729
Πόντοι:
6.925
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού