Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.8 230 10
Γενική βαθμολογία
 
7.6
Εμφάνιση κοπέλας
 
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Μετά το ναυάγιο με την Τζούλια, το plan B', έλεγε Μπέττυ ή Κατερίνα Σέρβα. Η Μπέττυ off, το Κατερινάκι επιστρέφει τον Νοέμβρη, αλλά η πάντα πρόσχαρη υπηρεσία του καταστήματος με παρότρινε να δοκιμάσω την νέα άφιξη του καταστήματος, ονόματι Μόνικα. Πλήρες πρόγραμμα όπως κ το Κατερινάκη. Πρωκτικό κ ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Η Μόνικα δηλώνει 28ετών από την Ουκρανία, αλλά τα χαρακτηριστικά της είναι καθαρά Βαλκάνια. Μακρί ίσο μαλλί λίγο κάτω από τους ώμους, σώμα κανονικό κ στήθος 2άρι. Δεν είναι στα γούστα μου, αλλά είπα να κάνω το ψυχικό κ ότι βρέξει ας κατεβάσει. Εξάλλου έχω κάψει 20αρικα κ 20άρικα ..

Η κοπέλα δεν είναι για PSE, μάλλον για GFE, είναι αρκετά ευγενική, ζεστή με τον πελάτη κ πολύ πρόθυμη (λέτε λόγω ότι είναι φρέσκια στην δουλειά ...? - η ίδια δηλώνει κάνα μήνα με 2μηνο). Σώμα όχι κάτι το ιδιαίτερο, πλήν όμως καθαρό.

Ξεκίνημα με πίπα κάνα 5λεπτο, πλήρης ενασχόληση σε όλη την περιοχή. Πάντα υπάκουη κ δεκτική σε ότι της πεις. Στο κυρίο πιάτο δέχεται καθοδήγηση αδιαμαρτύρητα κ όταν ήρθε η ώρα για την πίσω πόρτα, εκεί έδειχνε ότι ήταν στενή και ήθελε λίγο προσπάθεια για την ολοκλήρωση της διείσδυσης. Το τελείωμα ήρεθ στο στόμα της όπου τα στράγγιξε ΟΛΑ μέχρι κ της τελευταίας ρανίδος. Αδιαμαρτύρητα και χωρίς το παραμικρό αχ, μην κ δεν ...

Ολη η συνέρευση κράτησε πάνω από 12λεπτο, εγώ έμεινα γενικά ικανοποιημένος με την Μόνικα αν και ήμουν επιφυλακτικός στην αρχή, γιατί δεν σου βγάζει χαρακτήρα κ συμπεριφορά της άνετης κ πεπειραμένης.

Ενδεχομένος να δοκιμάσω μια 2η φορά, για μια πιο αντικειμενική άποψη.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Σεπτεμβρίου 26, 2013
Όνομα κοπέλας
Μόνικα
sakarvats
Ανώτερος
Εγγραφή:
12 Σεπ 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
107
Likes:
7.865
Πόντοι:
6.585
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
29 Σεπτεμβρίου, 2013
Δεν είναι new entry τύπε, είναι αρχικά η Ρωξάνη από Φυλής 40 και Διδύμου 8Β και μετά από ένα διάστημα αποχής 5 περίπου μηνών επέστρεψε στο Αλκιβιάδου 16Β ως Κατερίνα για κάνα μήνα όπου πάλι εξαφανίστηκε πριν κάνα μήνα και εμφανίστηκε για 3η φορά με διαφορετικό πάλι όνομα...
+1 από μένα πάντως!
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1