Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 229 10
Γενική βαθμολογία
 
9.0
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0
Όπως γράφω και πιο πάνω, υπάρχει η Χριστίνα κι υπάρχουν κι οι υπόλοιπες του χώρου! Υπάρχει η Σόνια, η Αθηνά, η Κατερίνα πιο παλιά κι η Ντάρια... υπάρχουν και υπήρξαν πολλές. Αλλά υπάρχει κι η Χριστίνα! Μπορεί να

UNPLAYABLE!

Κατά τις 11:30 πήγα και ήταν στο δωμάτιο. Με το που ανακοίνωσε η τσατσά ότι δουλεύει η Χριστίνα, εγώ είχα ξεκινήσει να πάρω την άγουσα προς το δωμάτιο στο βάθος αριστερά! Η τσατσά με ακολούθησε, της δίνω το μπλε γαμόσημο, τσεκάρει λίγο τα σεντόνια και φεύγει. Γδύνομαι και η μαλαπέρδα ήταν ήδη στο οριζόντιο. Μετά από λίγα λεπτά, το κεφαλάκι κοίταζε ταβάνι! Κι εκεί μπαίνει η Χριστίνα, η οποία δεν με είχε δει στο σαλόνι μιας και μπήκα πριν βγει, και ξαφνιάστηκε ευχάριστα λόγω 4χρονης γνωριμίας μας... μπορεί και 5χρονης! Με σέξυ γουστόζικο λευκό στρινγκάκι, με κάτι κορδονάκια και μικρό τριγωνάκι πίσω. Τρελό κώλο, από τα αγαπημένα μου, μικρό βυζί σιλικονάτο, φατσούλα γλυκιά για μένα, με σχιστά ματάκια, χειλάρες, μελαχροινή-κορακί αυτή τη φορά, πιασμένα με στέκα.
Αρχίζουμε τα χάδια και τα φιλιά και μου στήνεται στο κρεβάτι στα 4 τουρλώνοντάς μου την κωλάρα της για να τα βλέπω ΟΛΑ!!! Παραμερίζω το κορδονάκι κι αρχίζω να γλύφω το κωλοτρυπιδάκι της, τουλάχιστον για ένα 5λεπτο! Αυτή να μου λέει "μωράκι μου τι γλωσσίτσα είναι αυτή" και τέτοια κι εγώ να μην σταματάω. Σε κάποια φάση, σηκώνομαι και της λέω "θα σου το έγλυφα για καμιά ωρίτσα ακόμη, αλλά ξέρω ότι δεν έχεις τόσο χρόνο!". Αρχίζουν πάλι οι αγκαλιές και τα φιλιά και αχίζει να παίζει με τον πούτσο μου. Τον μυρίζει, τον τρίβει πάνω στα μάγουλά της, μου γλύφει τα αρχίδια και περνάει το μπαλονάκι. Τρελή πίπα, κουλουριασμένη δίπλα μου κι εγώ να χουφτώνω. Πρώτη στάση cow-girl όπου τα δίνει όλα. Μετά την γυρνάω στο πισωκωλομπρούμητο, τρίβομαι λίγο πάνω στο κωλαράκι της με την πούτσα μου και μετα εισέρχομαι στο μουνάκι (αφού πέρασε για μερικές γρήγορες κωλογλυφάδες πάλι!). Είχα ξαπλώσει πάνω της και μας χάζευα από τον καθρέφτι στο πλάι! Τελευταία στάση ιεραποστολικό, τυλιγμένη πάνω μου και φιλάκια, γλυψίματα πίσω από τα αυτάκια της και τέτοια. Όταν έχυνα με τράβαγε όσο πιο μέσα της μπορούσε!

ΚΑΒΛΑ ρε παιδιά, τέλος! Λες και πηδάς ένα μουνάκι που είναι και λυσσασμένο και ερωτευμένο μαζί σου ταυτόχρονα! ΕΓώ πάντως περνάω καταπληκτικά κάθε φορά. Κι ευγνωμονώ το θεό που είναι ακόμα στο 20ρικο κι όχι σε στούντιο του 50άρικου (γιατί ΕΚΕΙ ανήκει!). Θα είχα ξεψιλιαστεί! Δεν θα μπορούσα να πληρώσω το ΦΑΠ!

Με την νέα μισθοδοσία, άντε πάλι εκεί σε μερικές μέρες!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Σεπτεμβρίου 25, 2013
Όνομα κοπέλας
Χριστίνα
Μ
Εγγραφή:
Μηνύματα:
Κριτικές:
Likes:
0
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
25 Σεπτεμβρίου, 2013
Όντως, το Χριστινάκι είναι ακριβώς όπως τα λες.......
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1