Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.7 190 10
Γενική βαθμολογία
 
9.3
Εμφάνιση κοπέλας
 
9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0
πέρασα στις 21 Σεπτ. απο την Αννούλα αλλά ήθελα να συνεχίσω τη μπουρδελότσαρκα για κανα μισάωρο ακόμα κι έτσι δεν πέρασα μεσα αν και επέμενε και με τραβούσε να περάσω κι ότι θα μου κάνει κάτι που ξέρει οτι μ'αρεσει κλπ. αν και κάτι μου έλεγε μεσα μου οτι αν περνούσα μεσα θα ημουν ικανοποιημένος, εντούτοις δεν ενέδωσα κι έφυγα με πολλά ζόρια. κλείνοντας την πόρτα την άκουσα να λέει στη τσατσα "κρίμα ρε γαμώτο και τον ήθελα πολυ αυτον γιατι μ'άρεσε". ήμουνα σίγουρος οτι θα γυρίσω το πολύ σε μισή ώρα. τελικά βρήκα κάποια άλλη κοπέλα στη φυλής και στην Αννούλα δεν πήγα.
Το επόμενο πρωί στις 22 ήμουνα έξω απ'την Άννα αλλά το φωτάκι ήταν κλειστό και η τσατσα απ'εξω να μιλάει στο κινητό στις 10 το πρωί. πηγαινοερχόμουν πέρα δώθε, έμπαινα απο δω κι απο κει αλλα η Αννούλα άφαντη. 10:20 μπηκα στο 66 σε μια μελαχρινή Ρωσίδα όπου πέρασα γαμάτα. φεύοντας ακόμη το λευκό φωτάκι στην Αννούλα δεν είχε ανάψει. με τα πολλά, την είδα να μπαίνει κατα τις 11:15, στις 11:20 είχε ανάψει το φωτάκι, έτσι είχα την ευκαιρία να περάσω πρώτος και κα(β)λύτερος.
Αν και είχα πηδήξει 45 λεπτά πιο πριν, η Αννούλα ήταν άψογη πολύ δοτική σε όλα, ρώτησε αν ήθελα γυμνό τσιμπουκάκι αλλά παρόλο που εγώ γούσταρα, της είπα να βάλει προφυλακτικό. μουέκανε βαθύ τσιμπούκι και συνεχως μου έπιανε το χέρι και το έχωνε στο μουνάκι της. Στο πήδημα ηταν πάρα πολύ καλή και έμεινα πολύ ικανοποιημένος.
οπότε η μεγάλη αναμονή στους δρόμους της περιοχής φυλής στεφθηκε με επιτυχία και άξιζε τον κόπο.
Συνίσταται ανεπιφύλακτα η επίσκεψη και ίσως να είναι καλύτερα αν το παίξετε στην αρχή ότι θα φύγετε γιατί θα αρχίσει να υπόσχεται πολύ περισσότερα.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Σεπτεμβρίου 22, 2013
Όνομα κοπέλας
Άννα
Μέλος
Εγγραφή:
6 Φεβ 2007
Μηνύματα:
Κριτικές:
7
Likes:
612
Πόντοι:
96
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
24 Σεπτεμβρίου, 2013
εγγύηση η Πίτσος !!!
24 Σεπτεμβρίου, 2013
την Αννα αν την πετύχεις στις καλές της θα περάσεις καλά , σε λίγο θα γράψω και την δική μου κριτική ,
αλλά ρε φίλε όχι και πιπίνι η Αννα
24 Σεπτεμβρίου, 2013
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

γράψε λάθος τότε...
27 Μαΐου, 2014
Παιδιά η αννουλα είναι εγγύηση,απλά προσέξτε γιατί σε αφήνει να την γαμήσεις χωρίς καπότα!Εγώ έκανα το λάθος πέρσι και κόλλησα ηπατίτιδα Β.Μην κάνετε την ίδια μαλακία που έκανα εγώ και έτρεχα ένα χρόνο για εξετάσεις και μαλακίες.Κεφάλι σε τοίχο!Κεφάλι σε τοίχο!
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4