Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 269 10
Γενική βαθμολογία
 
4.8
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
4.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
1.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
3.0
Το συγκεκριμενο σπιτακι το ειχα παντα στα τοπ του Μεταξουργειου πιο πολυ για θεμα καθαριοτητας και ευρηχωρων και ανετων δωματιων. Επισης ειναι και ο οικος στον οποιο εχω καταθεσει τις περισσοτερες φορες να λεμε την αληθεια. Η χθεσινη ομως ισως να ηταν και η τελευταια φορα...
Δεν ηταν τοσο χαλια αλλα σκλυλοβαρεθηκα την κατασταση που επικρατει.
Λοιπον ας περασουμε στο θεμα μας. Απογευματακι ειπα να κανω μια καταθεσουλα για να ειμαστε κομπλε το βραδυ να βγουμε. Δεν υπηρχαν και πολλες επιλογες οποτε ειπα οτι οκ πρεπει επιτελους να δοκιμασω την Σιμονα που εχει γινει η μασκοτ του μεταξιου τον τελευταιο καιρο και ας μην μου κανει το κλικ..Παω πανω δινω το δεκαρικο στην πιο συμφεροντολογα και υποκτιτρια τσατσα που υπαρχει..(ναι αυτη η ξανθια η γνωστη) και περναω στο δωματιο. Ο χωρος ειναι πολυ κομπλε τα εχουμε ξαναπει. 10λεπτη αναμονη μεχρι να ερθει η κοπελα. Ερχεται αρχισε κατι γλυψηματακια αλλα καθετα σε μενα και δεν μπορουσα να πιασω τιποτα..Περναει καποτα και αρχιζει πιπα με πολυ δοντι που με πονουσε. Τελος παντων η στυση ηταν φουλ οποτε της λεω να ερθει απο πανω οπως και εκανε. Εκει αρχισε να μου λεει οτι ειμαι ομορφος και με φιλαγε στον λαιμο και στο προσωπο. Γλωσσοφιλα δεν επιδιωξα αλλα την εβλεπα οτι αν ηθελα θα τα επαιρνα. Μεχρι εκει αρκετα καλα..Γυρισμα στα 4 με δικη της πρωτοβουλια οπου μου ειπε η ιδια να την γαμησω δυνατα.. Οκ υπακουσα και μετα απο 20 δευτερα τραβηχτηκε και μου λεει εχυσες μωρο μου?Εμμμμ Της λεω οχι πως σου ρθε? Μου λεει "γιατί?!" Λες και ειπαμε οτι χυσω...Τεσπα συνεχιζουμε λιγο ακομα μετα ξανατραβιεται παλι τα ιδια...Μαλακία Την βαζω κανονικα μπας και γινει τιποτα και μου λεει οτι βαριανασαινω αλλα δεν χυνω και οτι αυτη καθε φορα που δυναμωνε η ανασα μου νομιζε οτι θα τελειωσω. Και μετα αρχιζει να γελαει...ΕμμμμΚαι μετα να μου λεει οτι δεν εχουμε χρονο ενω καθοταν και γελαγε 1 δευτερολεπτο πριν. Και μετα να χτυπαει πορτα η τσατσα στο 7λεπτο... Ε με ολες αυτες τις μαλακιες λογικο ειναι να μου πεσει. Εκεινη αλλο που δεν ηθελε να αρχισει τις δικαιολογιες οτι ταχα μου ειμαστε 15 λεπτα στο δωματιο και οτι παπαρια σκεφτοταν για να την κανει. Ε αι στο διαολο κοπελα μου δεν σε κραταμε. Σηκωθηκε λοιπον και εφυγε στο 8λεπτο απο μονη της.
Ντυνομαι μες τα νευρα βγαινω απο το δωματιο και πετυχαινω μπροστα μου την τσατσα. Της λεω το και το και αρχισε να μου φωναζει οτι καθομαι 15 λεπτα στο δωματιο (αυτο λενε παντα) και να λεει να δικα της φωναζοντας και πηγε και κρυφτηκε στο κουζινακι.
Τις διαολοστειλα και τις δυο και ειπα και σε οσους ανεβαιναν τις σκαλες οταν κατεβαινα να μην περασουν (ελπιζω να εσωσα κανεναν).
Δεν ξερω αν ετυχε, αλλα δεν ξαναδοκιμαζω την συγκεκριμενη με τιποτα και το μαγαζι μονο αν εχει αλλη τσατσα. Δεν ειναι τοσο το χαμενο 10ευρω οσο τα νευρα που μου δημιουργησαν τα οποια ηταν παρα πολλα και το τελευταιο πραγμα που χρειαζομουν..
Αυτα απο την χθεσινη εμπειρια μου ελπιζω η δικη σας να ειναι καλυτερη.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Σεπτεμβρίου 20, 2013
Όνομα κοπέλας
Σιμόνα
blooddead
Μέλος
Εγγραφή:
11 Μαϊ 2012
Μηνύματα:
Κριτικές:
18
Likes:
107
Πόντοι:
26
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
21 Σεπτεμβρίου, 2013
ποια τσατσα λες ?την πρωινη την ξανθια με τα πονηρα ματια ή την τρομακτικη με τα φουσκωμενα χειλια,την ψηλη?

γιατι η πρωινη ειναι ξηγημενη τσατσα
21 Σεπτεμβρίου, 2013
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

τι να σου πω και γω ετσι νομιζα εχω περασει παρα πολλες φορες παλιοτερα αλλα εμενα παντως δεν μου ξηγηθηκε καθολου καλα...οταν ειναι να μπεις ειναι μες τη γλυκα κλπ και μετα χτυπημα στο 7λεπτο και απαξιωμα αμα κανεις παραπονα...
21 Σεπτεμβρίου, 2013
αυτη τη μαλακω εννοει με τα σκατοματια,οσο για το κοριτσι τι να λες χαζοχαρουμενοΜαλακία
22 Σεπτεμβρίου, 2013
Το εχουμε ξαναπει η Σιμονα κανει γαμησι fast forward λιγο απο ολα και να τελειωνουμε.Τωρα οσον αφορα στην τσα2 την ξανθια με τα πονηρα ματια που λεει και ο φιλος εγω οταν ειχα περασει και μπηκε και φιλος μετα μεσα ο οποιος εκατσε 15λεπτα πορτα βαρεσε στα 13περιπου οποτε ξηγηθηκε καλα μπορω να πω.
22 Σεπτεμβρίου, 2013
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Δεν νομιζω να παραπονεθηκα τοσο για το χρονο...ακομα και σε αυτον τον χρονο(8λεπτο δικο μου-15λεπτο δικο τους) εγω την κανω την δουλεια μου αν δεν αρχιζε τις μαλακιες που εγραψα..
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5