Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 295 10
Γενική βαθμολογία
 
4.7
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
2.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
2.0
Η επίσκεψη έγινε ξημερώματα Σαββάτου προς Κυριακή στις 02.50 , έχοντας περάσει εκπληκτικά με μίλφ ήθελα να συνεχίσω με ένα πιπίνι , Ντενίσα λοιπόν 20 χρονών μελαχρινή με μαλλί μέχρι τους ώμους , κανονικό προς λεπτό σώμα ωραίο κωλαράκι και 2άρι πεσμένο βυζάκι , φορούσε ένα σομόν μπικίνι και ασορτί κλειστά παντοφλάκια….η τσα τσα ανακοίνωσε απλό πρόγραμμα , από συναγωνιστές έχω διαβάσει για ακα και κώλο , είχε πριν από εμένα άλλον πελάτη , δεν πέρασαν ούτε 10 λεπτά όμως και είχε έρθει στο δωμάτιο , η αλήθεια είναι ότι ήρθε χαμογελαστή και φαινόταν ορεξάτη , κάθισε δίπλα από τα πόδια μου , κανένα απολύτως προκαταρκτικό , με ρώτησε αν θέλω πίπα με προφυλακτικό , της είπα ότι θέλω χωρίς , πεσμένο τον έβαλε κατευθείαν στο στόμα της τον έγλυψε 3-4 φορές λές και έγλυφε γλειφιτζούρι και πήγε να περάσει προφυλακτικό , της είπα ότι δεν έχω καυλώσει , δυσανασχέτησε , της είπα να καθίσει ανάσκελα να την γλύψω να καυλώσω ,
ανοίγει τα πόδια της , το ουνάκι της ωραίο μικρό καλοξυρισμένο και μοσχοβολιαστό….μετά από μερικά δευτερόλεπτα μου λέει φτάνει , πέρασμα προφυλακτικού ,πρώτη στάση της λέω να έρθει από πάνω , άρχισα να την γαμάω , καμιά συμμετοχή από την πλευρά της , σαν να γάμαγα πλαστική κούκλα , δεύτερη στάση ιεραποστολικό , είχε ανοίξει χέρια και πόδια ενώ είχε κλειστά τα μάτια της , γαμούσα απλά για να τελειώσω μίας και το 20άρικο το είχα κλάψει προ πολλού , 8-9 λεπτά έκατσα στο δωμάτιο , την θεωρώ απαράδεκτη(κάτι που το είπα και στην τσατσα)και πραγματικά την κατατάσσω στην μεγάλη των φολών σχολή….

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Σεπτεμβρίου 15, 2013
Όνομα κοπέλας
Ντενίσα
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
Εγγραφή:
29 Αυγ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
Likes:
195.307
Πόντοι:
45.465
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 pistolpit, @.Dod0s, ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΑΣΠΑΡΗΣ

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
24 Σεπτεμβρίου, 2013
αστα να πανε φιλε !! και εγω πηγα πριν λιγο καιρο και ξενερωσα αφανταστα με την Ντενισα !! δεν την επαιζα καλυτερα να μου μεινει και το 20αρικο που λεει ο λογος ?? αφου δεν το χει.......σε αυτο πριν λιγους μηνες ηταν η Αλεξανδρα δεν ξερω αν την ειχες πετυχει ή αν την πετυχε καποιος απο εδω αλλα ηταν παρα πολυ καλη !! και στο κρεβατι δυναμιτης !!! αλλο πραγμα !!! Ρουμανα ηταν μελαχρινη ! αν ξερεις που συχναζει πες μου ! παντως εγω θα δω την πωλινα στην πρωινη βαρδια !! να ναι καλα τα παιδια που εγραψαν κριτηκες και μου απαντησαν τις ωρες !!
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1