Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.3 116 10
Γενική βαθμολογία
 
7.3
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Η barbie ειναι μια ιδιαιτερη περιπτωση στo Ακυρας 1,γι'αυτο θα ειναι η πρωτη (και πιθανοτατα η τελευταια) κοπελα που θα γραψω κριτικη για αυτην.

Καταρχην ειναι Ελληνιδα.Ξανθια,ψηλη,μαυρισμενη απ'τον ηλιο,ωραια στηθη και ιδανικα πιασιματα,θα ελεγα οτι ειναι η καταλληλη για τα γουστα μου.Εχει γλυκο προσωπο,ειναι παντα χαμογελαστη και το σεξυ βλεμμα της σε πεθαινει.Πραγματικα πολυ εκφραστικα ματια.και πολυ ωραια παρουσια Τον επιλογο της περιγραφης της κλεινω με τα 2-3 πανεμορφα ταττουαζ που εχει στο σωμα της.
Μια "britney spears" του Αγκυρας 1 ,περι τα 26 ετη.

Επι το εργο,δεν ξερω αν η συμπεριφορα της ειναι σε ολους ιδια,αν σε συμπαθησει παντως θα φυγεις σιγουρα ευχαριστημενος απο το δωματιο.Μπαινοντας μεσα,μιας και ειναι και ελληνιδα,ανταλλασεις αρκετες κουβεντες.
Λιγο μπλα μπλα λοιπον με την χαμογελαστη αυτη υπαρξη,χαδακια,τριψιματα και ολα τα συναφη.Νιωθω ... λες και ειμαι με την κοπελα μου !.Αφου μου εχει μισοσηκωθει μου φοραει σακουλα και αρχιζει το γλυψιμο.Η αληθεια ειναι οτι εχω μεγαλη εμπειρια σε studio,,η κουκλα ειναι πολυ καλη "στα χαμηλα".Χαδια παντου,πολυ πολυ πολυ παθιασμενο γλυψιμο...αξια !
Απο κει και περα,τα υπολοιπα ειναι στα γουστα του πελατη.Στα τεσσερα την βαζω καθε φορα,γιατι εχω ενα συγκεκριμενο κολλημα οταν πηγαινω σε studio.Ξεκιναω λοιπον το σπρωξιμο και αυτη συμμετεχει χωρις να καθεται σαν αγγουρι.Μιλαει,βογγαει,μου τριβει τα ουμπαλα καθως σπρωχνω ή με χαιδευει στο στηθος,ενω εγω βλεπω το πανεμορφο προσωπο της!!!
Η συμμετοχη της ειναι εντονη,αν και ξερω οτι δεν νιωθει σχεδον τιποτα μιας και τα προσοντα μου δεν βοηθανε ιδιαιτερα.Εκει παραδιδω και πνευμα.

Ειναι χαρακτηριστικο για το τι κοπελαρα ειναι η barbie,οταν μια φορα δεν τελειωνα,μου λεει "δεν φευγεις μεχρι να τελειωσεις".
Εκανε τα παντα,κατσαμε στο δωματιο στο συνολο παραπανω απο 15' (η διμετρη υπηρεσια δεν μας ενοχλησε καθολου),αλλα οταν ειμαι κουρασμενος και ο εγωιστης πουτσος μου δεν θελει να τα ξερασει ολα,απλα δεν θα το κανει. κοπελαρος λεμε ΈρωταςΈρωτας
Πιστευω οτι καποιος πιο εμπειρος και πιο πειραματιστης στην φαση να γραψει κατι παραπανω για την ομορφουλα,Αν παει καποιος,να της φερθει ομορφα...γιατι θα του κοψω τα αρχιδια.
Μεχρι να φυγει (που ελπιζω να αργησει να το κανει),εγω δεν επισκεπτομαι αλλη.Αυτα !

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Σεπτεμβρίου 10, 2013
Όνομα κοπέλας
Barbie
pironomos
Μέλος
Εγγραφή:
11 Σεπ 2013
Μηνύματα:
Κριτικές:
2
Likes:
6
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 megasnik

Σχόλια

7 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 7
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
16 Σεπτεμβρίου, 2013
Η κοπελα που ειναι πρωην αγορακι,οχι φυσικα οτι ενοχλει αυτο,ειναι ωραια φτιαγμενη???

Επισης..ποσο πηγε το κοκο?
16 Σεπτεμβρίου, 2013
Τύπε η Barbie διέθεται υδραυλικά, δε μας είπες!Χμμμ;
16 Σεπτεμβρίου, 2013
Αυτο το μπουρδελακι σταματησα να το επισκεπτομαι απο τοτε που ειχα παει ζηταγε ταριφα 25ευρω
17 Σεπτεμβρίου, 2013
φιλε η barbie δεν διαθετει υδραυλικα εργαλια..ειναι παρα πολυ ωραια φτιαχμενη καλυτερη και απο την φυση..στο εγγυωμαι το κοκο 30 ευρο ...αλλα αξιζει παραπανω....γιατι μια φυσιολογικη. δεν συμμετεχει στον ερωτα...
17 Σεπτεμβρίου, 2013
ευχαριστουμε, barbie
17 Σεπτεμβρίου, 2013
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

ΓλώσσαΤο Αγκύρας 1! είναι το σπίτι που έχω επισκεφτεί συχνά. Πάντα έχει αστέρια. Πιστεύω να είναι και η κούκλα καλή. Αλλά κάθε μια έχει τον δικό της τρόπο και καυλα! Πάντως το Μεταλλαγμένες! η με Υδραυλικά! που ρωτάνε μερικοί δεν κωλανε.{ ΤΡΑΝΣ} η {ΤΡΑΝΣΕΞΟΥΑΛ} αυτά!Έρωτας
07 Οκτωβρίου, 2013
εχθες περασα και εγω το μεσημερακι μια βολτα και μετα απο μια πολυ ωραια συζητηση με την ευα(τσατσα) μπηκα και πηρα την BARBY.δεν εχω να πω τιποτα τα λεει ολα ο φιλος pironomos.ΣΥΜΕΤΟΧΗ 100% ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΚΑΙ SUPER ΠΙΠΑ.
7 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 7