Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 294 10
Γενική βαθμολογία
 
7.9
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Μετά από μια μικρή βόλτα στην περιοχή αποφάσισα να καταθέσω στο γνωστό milf Πωλίνα. Για όσους δεν την ξέρουν, θα τους ενημερώσω (όπως έγραψα και στην ενημέρωση μου) ότι πρόκειται για την ναυαρχίδα του στόλου των σκληρών milf της περιοχής: Μια ψηλή αρχοντογυναίκα με ταμπεραμέντο αυθεντικής πουτάνας. Ψηλή, περίπου 1:80 (με τα τακούνια), κάποια πιασίματα και μπρούτζινο δέρμα. Το μαλλί της ήταν κοντό και μοντέρνα κομμένο, ενώ φορούσε ένα πρόστυχο στριγνκάκι. Προς μεγάλη τιμή της δεν είχε μεσοφόρι οπότε ο πελάτης έβλεπε στο σαλόνι, το τι θα γαμούσε, καθώς λόγω της ηλικίας (40+) είναι λογικό ότι το σώμα είναι πιο πεσμένο και πολλές προσπαθούν να κρύψουν με κόλπα τις ατέλειες τους.

Το μικρό μπουρδελάκι στη Βέργας πάντα έχει κίνηση. Ενίοτε χρησιμοποιούν και το δίπλα σπίτι, άμα δεν μπορούνε να εξυπηρετήσουν όλους τους πελάτες τους αλλά σήμερα το δίπλα το χρησιμοποιούσαν άλλες δύο κοπέλες οπότε αναγκάστηκα να περιμένω λίγο για να ελευθερωθεί ένα δωμάτιο.

Ο χώρος είναι καθαρός, αλλά τα δωμάτια είναι κάπως μικρά. Το ίδρυμα προσφέρει δυνατότητα ντούζ (πολύ θετικό) και πετσέτα για να σκουπιστεί κάποιος (αλλά δεν είναι σφραγισμένη). Η Πωλίνα άργησε κάπως να έρθει αλλά το βρήκα λογικό καθότι είχε πελάτη. Άμεσα και χωρίς πολλά μπλα-μπλά σηκώθηκα και ξεκινήσαμε όρθιοι το μπαλαμούτι. Γλύψιμο, φιλιά και άλλα τέτοια ωραία. Χαϊδεψα την κωλοχαράδρα της και της έδωσα το δάχτυλο μου να το γλύψει. Η ανωμαλία είχε χτυπήσει κόκκινο. Της είπα ότι μου θύμιζε την μητέρα ενός συμμαθητή μου στο γυμνάσιο για χάριν της οποίας τον είχα κάνει λάστιχο πιτσιρικάς (true story). Καθώς έγλυφα τις βυζάρες της μου έκανε μια μίνι συνέντευξη για το πώς ήθελα να γαμήσω την μητέρα του συμμαθητή μου, αν το είχε ξυρισμένο, αν την έπαιρνα μάτι και άλλα τέτοια ωραία. Είμαι σίγουρος ότι άναβε περισσότερο.

Αφού είχαμε τελειώσει τα προκαταρκτικά προχωρήσαμε σε τσιμπούκι με προφυλακτικό. Η Πωλίνα γλύφει υπέροχα, υγρά και αργά με μπόλικη χρήση της γλώσσας και φροντίζει να περιποιείται τα κατάλληλα σημεία όπως πχ την περιοχή του χαλινού. Επίσης περιποιήθηκε τις αρχιδάρες μου (όχι τόσο καλά όσο πχ η Τρελοκοτσιδού αλλά σε ικανοποιητικό βαθμό). Επίσης προχώρησε και χαμηλότερα προσφέροντας μια άκρως δροσιστική γλυφοκωλάδα. Η γλώσσα της ήταν τόσο απαλή όσο η αίσθηση του νούφαρου πάνω στην λίμνη με το βρόχινο νερό. Ένιωσα να λούζομαι από δροσοσταλίδες καθώς έγλυφε τον καβάλο μου, μια αίσθηση που με γαργαλούσε και με καύλωνε ταυτόχρονα.

Αφού είχα υπερκαυλώσει ανέβηκε από πάνω μου και άρχισε το γαμήσι. Χτυπιόταν πάνω κάτω σαν thrashάς σε συναυλία των Slayer στο Dallas το 1991. Την γαμούσα απεριόριστα ρωτώντας την ταυτόχρονα αν την ψωλιάζει έτσι ο γκόμενος της. Φυσικά και δεν την ψωλιάζει έτσι. Και όπως μου είπε ούτε και ο προηγούμενος πελάτης και ξέρουμε όλοι ότι οι ιερόδουλες λένε πάντα αλήθεια. Αφού χόρτασα την Πωλίνα από πάνω την γύρισα και προχωρήσαμε σε ιεραποστολική στάση όπου έκανα το final stand μου. Άγριο γαμίσι με την Πωλίνα να λέει διάφορα προστυχόλογα και εμένα να έχω βάλει τουρμπίνες. Το τέλος δεν άργησε να έρθει.

Αφού τελείωσα τα είπαμε λίγο (όχι κάτι συγκεκριμένο) και αποχώρησε ευχαριστημένη. Εν κατακλείδι θα έλεγα ότι πρόκειται για μια εξαιρετική περίπτωση για όσους ψάχνουν ένα σκληρό milf για άγριο ξέσκισμά. Μην περιμένετε ρομαντισμούς και αγάπες αλλά μόνο ωμό σέξ.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Σεπτεμβρίου 15, 2013
Όνομα κοπέλας
Πωλίνα
Τιμημένος
Εγγραφή:
22 Ιαν 2006
Μηνύματα:
Κριτικές:
141
Likes:
47
Πόντοι:
4.215
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
16 Σεπτεμβρίου, 2013
φιλαρακι μηπως ξερεις τι ωρες ειναι η πρωινη η απογευματινη κ η βραδινη βαρδια ??
17 Σεπτεμβρίου, 2013
η πρωϊνή είναι από τις 9:00-5:00 και η απογευματινή από τις 5:00 μέχρι 12:00 λογικά.
17 Σεπτεμβρίου, 2013
πρωινές δουλεύει
24 Σεπτεμβρίου, 2013
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

σιγουρα φιλε ? επειδη θελω να παω να συναντησω την πωλινα ! δεν εχω ορεξη να δω την Ντενισα !!! απο οτι εχω διαβασει στις κριτηκες ουτε βιαζεται ουτε τιποτα και ειναι και δυναμιτης στο σεξ !! Πωλινα ftw ΈρωταςΈρωτας
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4