Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.7 131 10
Γενική βαθμολογία
 
9.1
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0
Η Αλίνα είναι το καινούριο αστέρι αυτού του μαγαζιού.Πρόκειται για νεαρή κοπέλα απο Ρουμανία,λεπτή,με μακριά καστανά μαλλιά,λευκό σφιχτό δερματάκι και νοστιμούλα.
Η κοπέλα είναι καινούρια σε αυτήν την δουλειά και αυτό μπορεί να είναι άλλες φορές κακό και άλλες φορές καλό.Η Αλίνα σίγουρα ανήκει στην δεύτερη περίπτωση γιατί μέσα στο δωμάτιο πηδιέται σωστά χωρίς να κλέβει.Η κοπέλα μιλάει Αγγλικά και έτσι η συνεννόηση μέσα στο δωμάτιο γίνεται σε αυτήν την γλώσσα γιατί Ελληνικά δεν γνωρίζει.

Η κοπέλα μπήκε στο δωμάτιο χαιρετώντας με στα Αγγλικά και ήταν αρκετά φιλική και επικοινωνιακή.Αγκαλιαστήκαμε όρθιοι και αρχίσαμε να χαμουρευομάστε.Γρήγορα περάσαμε σε παθιασμένα φιλιά.Η κοπέλα απο την μεριά της ήταν ιδιαίτερα ανταποδοτική και έδειχνε να γουστάρει και να καβλώνει με την όλη φάση.Οι αγκαλίτσες και τα φιλιά συνεχίστηκαν εντός της κλίνης με εμένα να έχω ατσαλωθεί 100%. Η κοπέλα μου κάθάρισε τον πούτσο με αντισηπτικο μαντηλάκι και πέρασε σε τσιμπούκι το οποίο στην αρχή είχε έντονη χρήση χεριού αλλά κατόπιν υποδείξεως μου απόσυρε τα χεριά της ή τα χρησιμοποιούσε λιγότερο και η αίσθηση βελτιώθηκε.Πάντως στο τσιμπούκι χρειάζεται λίγη δουλίτσα ακόμα.Σε υπόδειξη μου να με γλύψει και στα αρχίδια,μου τα καθάρισε και αυτά με αντισηπτικό μαντηλάκι και άρχισε να μου τα γλύφει χωρίς πρόβλημα.Στην στάση 69 που την γύρισα είδα ένα όμορφο καθαρό μουνάκι,αρκετά σφιχτό και μια κωλοτρυπίδα σφιχτή και αδούλευτη.Άρχισα να απολαμβάνω και τις 2 τρύπες της με την γλώσσα μου ενώ η κοπέλα συνέχισε να με τσιμπουκώνει και να βγάζει κραυγές ηδονής.

Η επόμενη στάση που ακολούθησε ήταν έχοντας την κοπέλα απο πάνω μου όπου συμμετείχε έντονα μιας και είναι ακόμα καινούρια κια ξεκούραστη.Την άφησα να αναλάβει αυτή δράση και χοροπηδούσε με δύναμη στον πούτσο μου.Επίσης έκανε βαθιά καθίσματα πάνω του και μπορούσα να νιώθω τις συσπάσεις του κόλπου της,Είχα πάρα πολύ καλή αίσθηση του κόλπου της γιατί η κοπέλα είναι ακόμα στενή.Βέβαια δεν ξέρω για πόσο ακόμα θα είναι μιας και με τις επαναλαμβανόμενες συνουσίες κάποια στιγμή θα ανοίξει.Θεωρώ τον εαυτό μου πάντως τυχερό που μπόρεσα να την απολαύσω.Στην συνέχεια αποφάσισα να αναλάβω εγώ δράση και τα φιλιά συνεχιστήκανε με το ίδιο πάθος.
Η επόμενη στάση ήταν με αυτήν στα τέσσερα όπου και η κοπέλα στήθηκε αρκετά τίμια και με άφηνε να την γαμήσω κανονικά χωρίς απολύτως κανένα πρόβλημα.Μπορούσα να θαυμάζω το εργαλείο μου την στιγμή που καρφονώταν μέσα στο στενό μουνάκι της και να νιώθω και τα σφιχτά τοιχώματα του να βεντουζώνουν στο εργαλείο μου.Η αίσθηση ήταν μοναδική.Παράλληλα έτριβα και το σφιχτό της κωλοτρυπιδάκι με τον αντίχειρα.

Η επόμενη στάση ήταν το ιεραποστολικό όπου εκεί τα φιλιά συνεχίστηκαν και η κοπέλα απολάμβανε το σεξ που της έκανα βογγώντας απο ηδονή.

Για το φινάλε αφαίρεσα το προφυλακτικό,ξάπλωσα και έβαλα την κοπέλα δίπλα μου να χαμουρευομάστε και να φιλιόμαστε, έπειτα την έβαλα να γλύψει τα αρχίδια μου και στο τέλος να με τσιμπουκώσει όπου και άρχισα να χύνω μεγάλη ποσότητα. Η εκτόξευση του σπέρματος έγινε με δύναμη και έτσι πολλά φλόκια βρήκαν μάλλον λάρυγγα μιας και η κοπέλα πνίγηκε και άρχισε να βήχει.Έφτυσε όσα μπορούσε στον νεροχύτη και έμεινε μαζί μου για λίγο ακόμα να χαιδευομάστε και να φιλιόμαστε.Στην συνέχεια ντύθηκε και αποχώρησε δίνοντας μου ένα ζεστό φιλι αποχωρισμού ανανεώνοντας το ραντεβού μας.

Συνοψίζοντας μπορώ να πω οτί με την κοπέλα αυτή σίγουρα κάποιος αν την επιλέξει θα περάσει καλά.Βέβαια λαμβανομένου υπόψη ότι τα πάντα είναι και θέμα Χημείας ακόμα και στο σεξ μπορώ να βγάλω το πόρισμα κρίνοντας απόλη την εμπειρία που είχα μάζι της οτί η απόδοση της στο δωμάτιο ανάλογα με τον πελάτη θα κυμαίνεται απο καλή έως άριστη.Συνεπώς δεν υπάρχει καμία περίπτωση για το μεγαλύτερο ποσοστό των πελατών που θα περάσουν στο δωμάτιο μαζί της να κλάψουν τα χρήματα τους.
Συνεπώς την συστήνω ανεπιφύλακτα όσο είναι ακόμα καινούρια γιατί αργότερα δεν μπορεί κανένας να ξέρει αν παραμείνει το ίδιο καλή.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Σεπτεμβρίου 14, 2013
Όνομα κοπέλας
Αλίνα
professorx
Τιμημένος
Εγγραφή:
6 Ιαν 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
527
Likes:
28.978
Πόντοι:
35.368
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 mallias20, Jim25jim, n.smirni76

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
16 Σεπτεμβρίου, 2013
ΑΞΙΟΜΑΧΟΣ!!!Μεγάλο χαμόγελο
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1