Λεπτομέρειες αξιολόγησης

5.9 98 10
Γενική βαθμολογία
 
7.1
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Η συνουσία έλαβε χώρα εχθές λίγο πριν την αλλαγή της 2ης σε 3η βάρδια κατά τις 12 παρά κάτι ψιλά σε έναν από τους πιο σάπιους και μικρούς οίκους του Μεταξουργείου και συγκεκριμένα της οδού Ιάσωνος στο νουμεράκι που εμφανίζεται πάνω-πάνω αριστερά αφού κάνετε scroll up πρώτα, αν δεν έχετε είδη κάνει, εκτός φυσικά αν θυμάστε ακριβώς τον οίκο που αναφέρομαι αφού έχετε κάνει είδη κλικ στην πρέπουσα φωτογραφία που εμφανίζει τον οίκο με τα στοιχεία του, τον τίτλο της περίληψης και τον χρήστη που ανέβασε αυτήν.
Ήταν η τρίτη και φαρμακερή φορά που επέστρεφα στο μικροσκοπικό γεμάτο σαλόνι του οικίσκου αυτού αφού τις προηγούμενες δύο έφυγα με προβληματισμούς όπως... μήπως η κοπέλα έχει μόνο εμφάνιση και τελικά πάνε όλοι μέσα και έπειτα τρώνε την φόλα τους και εξαφανίζονται; μήπως είναι καλή αλλά επειδή έχει τόσο κόσμο και πάει μπάλα από δωμάτιο σε δωμάτιο με ξεπετάξει; και καλά όλα αυτά, σχήμα λόγου δηλαδή μόνο καλά δεν είναι, με τόσο κόσμο σε τι κατάσταση μπορεί να βρίσκονται τα άθλια αυτά δωμάτια και ειδικότερα τα σεντόνια που πολύ πιθανόν να μην αλλάζονται τακτικά κάτι καθόλου ασυνήθιστο σε μερικά σπιτάκια! Πολύ το ψάχνω θα μου πείτε και δε θα έχετε άδικο άλλωστε και μένα με έπιασα στα πράσα να λέω στον εαυτό μου... Ώχου μωρέ μαλάκα πολύ δεν το ψάχνεις; άντε στην χειρότερη να πάει χαμένο ένα 10αρικο και; το πρώτο θα είναι; Αφού λοιπόν αποφασίζω και πάω, αφού τελικώς δεν πρόλαβα προηγουμένως την Μαρία από την Λεωνίδου,
αποφάσισα να δώσω το γαμώ-εισιτήριο των δέκα ευρωπαϊκών ρουβλιών και να περάσω στο δωμάτιο με αυτήν την Μαρία η οποία είναι κοντοπούτανη μελαχρινή με μαλλί λίγο κάτω από το ύψος των ώμων,βυζί που φαίνεται μεγαλύτερο πολύ με το σουτιέν αλλά όταν το βγάζει αντιλαμβάνεσαι πόσο γάτα είναι ο κατασκευαστής του όμως είναι μικρότερο μεν στητό δε και χωρίς αυτό, πολύ ωραίο κωλαράκι τουρλωτό και πρόσωπο γλυκό χαμογελαστό που υπόσχεται πολλά, (ήθελα να γαμήσω Μαρία όπως καταλαβαίνετε και ας ήταν και η "Πενταλιώτισσα", το οποίο δεν υπήρχε γιατί όλα ήταν πιασμένα! η ευγενική υπηρεσία μου είπε να περιμένω λίγο για να βγει ο πρώτος πελάτης ώστε να το πιάσω εγώ! Εντύπωση μου έκανε το γεγονός ότι αφού βγήκε η Μαρία από το δωμάτιο που θα έμπαινα εγώ (όπως ανεβαίνεις τα σκαλιά και μπαίνεις το αριστερό γωνία που έχει και μια μικρή χαραμάδα κάτω χαμηλά και όποιος είναι νιπτήρα από τα αχαμνά και κάτω κάτι βλέπει απ' όξω!) με ξανά καλώς όρισε για 3η φορά στο σαλόνι με ένα χαμόγελο που έδειχνε καλές διαθέσεις! Πήγε κατευθείαν στο άλλο που περίμενε ο επόμενος! σε λίγο μια πόρτα ανοίγει για να βγει ο πρώτος πελάτης και να μπω εγώ, το χαμόγελο στο πρόσωπο του ήταν εμφανές! κάνω να σηκωθώ και μου κάνει η υπηρεσία μισό! πήγε να αλλάξει το σεντόνι... μα καλά λέω τι τύχη και αυτή! το σεντόνι αλλάχτηκε, η άφιξη έγινε και το γδύσιμό μου είχαν πραγματοποιηθεί και αναμονή έφτασε το 15λεπτο περίπου...
Η Μαρία μπήκε ζωηρή με το χαμόγελο και αφού ανταλλάξαμε δύο-τρία τυπικά με καβάλησε έχοντας βγάλει μόνο το σουτιέν της με άφησε να γλείψω το μικρό στητό της στήθος και αυτή έχοντας τεντώσει την κορμοστασιά της όπως η Σάρον Στόουν στο Βασικό Ένστικτο στην τελευταία του σκηνή περνάει το χέρι της πίσω από την πλάτη της και μου χάιδευε το πούτσο μέχρι να έρθει η απόλυτη στύση για να μου περάσει την πλαστική προστασία, η διαδικασία επιτεύχθει άμεσα και η τοποθέτηση έγινε αλλά αρκετά άγαρμπα αφού με πόνεσε. Ξεκίνησε η πίπα η οποία ήταν μέτρια αλλά έτσι όπως ήταν στο πλάι μου έχωσα την παλάμη μου μέσα από τη στρινγκιά της και άρχισα να της χαϊδεύω το ξυρισμένο της μουνάκι. Σύντομα της αφαίρεσα το στρινγκ για να σταματήσει την μέτρια πίπα και να ξεκινήσει το γαμήσι. Με καβαλάει από μόνη της και τον βάζει μέσα της στηριζόμενη στα πόδια της και όχι στα γόνατά της και ευτυχώς γιατί όσες φορές μου το κάνουν αυτό με κλειδώνουν και δεν μπορώ να πάρω την κατάσταση! Η στάση αυτή ήταν καύλα γιατί τον έπαιρνε μόνη της ανεβοκατεβαίνοντας με πολύ καυλιάρικες γκριμάτσες από την πλευρά της όμως δεν κράτησε για πολύ αφού κουράστηκε αρκετά γρήγορα. Καπάκι την στήνω στα τέσσερα και την γαμάω με αρκετό αισθησιασμό μιας και η τύπισσα είναι gfe όπως αρέσει και σε μένα, η θέα της κωλάρας απίστευτη και επειδή ο οργασμός μου αισθανόμουν πως πλησιάζει την γυρνάω ιεραποστολικά για να τελειώσω βλέποντας την καυλιάρα μάπα της... ανοίγματα των ποδιών της και σηκώνοντας τα ψηλά φέρνοντάς τα στους ώμους μου το τέλος ήρθε σύντομα και η καπότα τι άλλο να έκανε από το να γεμίσει!
Συμπερασματικά η κοπέλα είναι VFM, προκαταρκτικά δεν κάνει πολλά αλλά με τα λίγα σύντομα θα σε ανάψει αμέσως εκτός του παρουσιαστικού της αλλά και γιατί το έχει προφανώς... η παραμονή στο δωμάτιο ήταν χαλαρά 10λεπτη χωρίς να ενοχλήσει τσατσά και την συνιστώ ανεπιφύλακτα!
Βαθμολογία ήταν όση μου επέτρεπε το σύστημα εκτός της Πρόσβασης/Parking που έφτανε την τελειότητα στον βαθμό!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Σεπτεμβρίου 12, 2013
Όνομα κοπέλας
Μαρία
john_fystikis
Τιμημένος
Εγγραφή:
22 Ιαν 2013
Μηνύματα:
Κριτικές:
9
Likes:
44
Πόντοι:
66
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
14 Σεπτεμβρίου, 2013
Στην προηγούμενη κριτική σου έγραψες για: «...το one way ticket...»
Σ' αυτήν για: «...το γαμώ-εισιτήριο των δέκα ευρωπαϊκών ρουβλιών...»

Είμαι περίεργος να δω πώς θα το περιγράψεις στην επόμενη κριτική!
Χα, χα, χα...
Είσαι ωραίος φίλε fystiki!
Οπως ωραία, κεφάτη, ενημερωτική ήταν κι η περιγραφή της εμπειρίας σου!
Από μένα έχεις μία θετική ψήφο! (5 στις 5)
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1