Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.2 195 10
Γενική βαθμολογία
 
6.4
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
5.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
Την Ανδριάννα την είχα δοκιμάσει πριν περίπου 1,5 χρόνο, με μέτριες εντυπώσεις. Έχει αδυνατίσει αρκετά και σήμερα με καυλάντισε πολύ, μόλις μπήκα με έπιασε και με πέταξε στον καναπέ του σαλονιού, έκατσε επάνω μου, μου έπιασε τα χέρια και τα έβαλε στον κώλο της, και κουνιότανε. Κάβλωσα αμέσως, σκέφτηκα ότι ίσως να έχει αλλάξει κάτι από την τελευταία φορά. Αποφάσισα να περάσω, να της δώσω 2η ευκαιρία.

Έδωσα το παράβολο και μπήκα δωμάτιο. Σε έναν άλλο συναγωνιστή που μπήκε πριν από εμένα τον ξεπέταξε σε ακριβώς 3 λεπτά.
Ήρθε στο καπάκι και ως δια μαγείας χάθηκαν και τα χαμόγελα, και η τσαχπινιά που είχε στο σαλόνι. Αμέσως κατάλαβα ότι τελικά δεν θα αλλάξει κάτι. Μου έβαλε προφυλακτικό σε πεσμένη τσαπού και άρχισε την πίπα της ραπτομηχανής. Αυτό σημαίνει ότι ανεβοκατέβαζε το κεφάλι της με ταχύτητα κρατώντας την βάση του πούτσου. Αφού κάβλωσα πάλι καλά. Την έβαλα στην αρχή ιεραποστολικά και αφού έβαλε το μισό σωληνάριο κρέμας μέσα της, άρχισα να την γαμάω. Φυσικά κοίταγε το ταβάνι.
Γύρισμα στα 4 όπου εκεί κάπως σώθηκαν τα πράματα, αφού κατάφερα να την φέρω σε θέση που με βολεύει την σφυροκόπησα όσο πιο δυνατά μπορούσα κοιτώντας τον καθρέπτη.
Το τέλος μοιραία ήρθε μετά από 10-15 λεπτά συνολικού χρόνου.

Αν στο σαλόνι μου κατέβαζε το παντελόνι και μου πέρναγε προφυλακτικό, και χωρίς πίπα, σίγουρα θα πέρναγα καλύτερα από ότι στο δωμάτιο.

Συμπέρασμα... από εμένα μαύρο στην συγκεκριμένη, τελικά είναι κάποιες που δεν αξίζει να δίνεις 2η ευκαιρία ότι και να σου κάνουν στο σαλόνι

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Σεπτεμβρίου 11, 2013
Όνομα κοπέλας
Ανδριάννα
Kerveras
Τιμημένος
Εγγραφή:
16 Απρ 2009
Μηνύματα:
Κριτικές:
91
Likes:
2.996
Πόντοι:
5.435
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 n.smirni76

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
12 Σεπτεμβρίου, 2013
καλησπερα φιλε καταλαβα θεατρο σκετο η τυπισσα και σκεφτομουν να την επισκεφτω αλλα με την αναφορα σου το αποκλειω να περασω κριμα για το20ευρω φιλε καλη συνεχεια και επιτυχια στις επομενες καταθεσεις
13 Σεπτεμβρίου, 2013
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

ναι όντως, και από άλλους συναγωνιστές τα ίδια, παλτό η τύπισσα, ότι κάνει το κάνει στο σαλόνι
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2