Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.9 175 10
Γενική βαθμολογία
 
6.3
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
4.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
Τελειώνοντας από το Μεταξουργείο είχα ακόμα καύλες και ήθελα κάτι ποιοτικό με καλή εμφάνιση. Πήγα με τα πόδια να δω τι παίζει στην Φυλής αλλά πολλά μπουρδέλα ήταν κλειστά και αυτές που είδα δεν μου έκαναν το κλικ να δώσω το 20ρικο. Μετά κατέβηκα στην Λιοσίων όπου και εκεί οι γνωστές φάτσες χωρίς τίποτα το αξιόλογο. Θυμήθηκα ότι σε αυτό το μπουρδέλο τα πρωινά έπαιζε μια μουνάρα πάντα που δεν την είχα πάρει ποτέ και έτσι επέστρεψα πίσω να δω αν δουλεύει. Και ναι η μουνάρα ήταν στην θέση της και εγώ έδωσα το 10ρικο να περάσω μέσα. Από εμφάνιση ψηλή, αδύνατη, ωραίο στητό 2άρι βυζί, καστανόξανθα μακριά μαλλιά, ωραίο πρόσωπο, λευκή επιδερμίδα, ωραίος κώλος και φορούσε μακριές άσπρες διχτυωτές κάλτσες με ένα μικροσκοπικό φουστάκι.
Μπαίνω στο ευρύχωρο, καθαρό, γεμάτο καθρέφτες δωμάτιο και μετά από λίγη αναμονή έρχεται το μωρό μέσα. Ρωτάω όνομα και αμέσως πάει να βάλει προφυλακτικό στο μισοσηκωμένο πούτσο μου. Της λέω τόσο γρήγορα θα το βάλεις? Και απαντάει αναστενάζοντας τι να κάνω μωρό μου...Ξαπλώνει κάθετα σε εμένα με τα πόδια της ανοιχτά και όση ώρα μου έκανε την αδιάφορη πίπα, εγώ έπαιζα με το ξυρισμένο μουνάκι της χωρίς παράπονα και έχοντας καλή θέα στον καθρέφτη απέναντι. Με ρώτησε πως θέλω και της λέω θα ανέβεις από πάνω? Μου λέει αυτή ότι θες μωρό μου. Ανέβηκε στο πούτσο μου και ενώ στην αρχή δεν υπήρχε καλός συντονισμός, μετά συντονιστήκαμε με αυτήν να κουνιέται πιο πολύ απ'ότι εγώ. Χούφτωνα την κολάρα της και έγλυφα τα υπέροχα βυζάκια της χωρίς παράπονα. Επόμενη στάση εγώ από πάνω της όπου και εκεί συνέχιζα να γλύφω τα βυζιά της με μανία και όσο σταματούσα να τα γλύφω, αυτή σκούπιζε ξενερωμένη το στήθος της γυρνώντας το κεφάλι της στο πλάι και κοιτώντας με δυσφορία το υπερπέραν. Επίσης το μουνάκι της είχε καλή αίσθηση και παρόλο που δεν ήθελε να δείξει την καύλα της, οι κραυγούλες άρχισαν και έβγαιναν αυθόρμητα. Την φίλαγα επίσης στο λαιμό και όταν έκανα προσπάθεια για στόμα με απέτρεψε. Την ώρα που έγλυφα τα βυζάκια της και έβγαζε τις κραυγούλες την ρώτησα επίτηδες αν της αρέσει και μου λέει με ξινισμένη φωνή ''γάμησε τα τι να σου πω...'' Για τέλος την γύρισα πισωκολλητά και αφού πήρε καλή θέση την γάμησα δυνατά εν μέσω αυθόρμητων κραυγών από μεριά της και έχυσα δυνατά! Αυτή σηκώθηκε και έφυγε αμέσως από το δωμάτιο λέγοντας ένα ευχαριστώ.
Συνοψίζοντας πρόκειται για ένα καθαρό και όμορφο κορίτσι που όμως δείχνει την δυσφορία της για αυτό που κάνει αλλά δεν λέει πολλά όχι. Για εμένα δεν θα υπάρξει επανάληψη αν και θεωρώ ότι δεν έκλαψα το 10ρικο...

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Σεπτεμβρίου 11, 2013
Όνομα κοπέλας
Ντάρια
E
Εγγραφή:
Μηνύματα:
Κριτικές:
Likes:
0
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Ημεδαπος

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού