Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.7 141 10
Γενική βαθμολογία
 
7.2
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Σκηνή 1η: Κατέβηκα τα σκαλάκια και με καλωσόρισε η νεαρά(!) τσατσά. Η συγκεκριμένη τσατσά πρέπει να είναι γύρω στα 30 το πολύ, γεματούλα και αρκετά ευγενική. Πρέπει να είναι από τις νεαρότερες στο χώρο. Ήμουν μόνος και μου διαφήμισε θερμά την κοπέλα της που έκατσα να την περιμένω γιατί ήταν στο δωμάτιο. Η τσατσά μπήκε στο δίπλα δωμάτιο (το δικό της).
Σκηνή 2η: Χτυπά το κινητό της τσατσάς «Έλα μπαμπά», «Ναι καλά είμαι»… «Εεεε για καφέ είμαι, έξω»… «…» !!!
Σκηνή 3η: Μπαίνει ένας φίλος, και μετά ένας πακιστανός. Η τσατσά ευγενικά διώχνει τον πακιστανό γιατί η κοπέλα «πάει μόνον με έλληνες» (!).
Σκηνή 4η: Επιτέλους το πιπίνι η Άννα. Λεπτή, νέα, μάλλον ψηλή (1.65+), με ωραίο πρόσωπο και πολύ ωραία μάτια που τα είχε βάψει ασημί φουλ. Καστανά μαλλιά με ανταύγειες. Στήθος 2άρι. Αρκετά καλά ελληνικά. Την επιλέγω άμεσα.
Σκηνή 5η: Στο δωμάτιο πριν καλά-καλά ξεντυθώ νάσου η Άννα. Της κάνω ένα κομπλιμέντο για την εμφάνισή της και μου το ξεκόβει άμεσα στο άγριο: «Θα με ματιάσεις, μη λες τέτοια». Την ρωτάω από πού είναι: «Δεν τα λένε αυτά» μου λέει. Λίγο κουμπώθηκα για να πω την αλήθεια, «Τρελοκομείο η κοπέλα» είπα μέσα μου. Με χαϊδεύει λιγάκι και μετά ξεκινά μια πάρα πολύ καλή πίπα (με σκουφάκι, χωρίς παρέα) διαρκείας. Άψογη πιπολόγος η Άννα! Τη λέω «Ανέβα πάνω». Με την μία καρφώθηκε πάνω μου. «Μωρό μου, είδες πόσο εύκολα μπήκε» τη λέω. «Δεν είμαι παρθένα! τι περίμενες;» μου απαντά, και σκάει τα γέλια! Αυτό ήταν, έσπασε ο πάγος. Η συνέχεια ήταν άριστη. Στάσεις απόλες και με πολύ καλή συμμετοχή από πλευράς της. Μόνο παράξενο ότι δεν ήθελε να της γλύφω τις θηλές, αλλά ήθελε να την σφίγγω και τραβάω τα στήθη! «Της γυναίκας η ψυχή είναι μια άβυσσος» τραγουδούσε ο μέγας Στράτος πριν πολλά χρόνια και είχε δίκιο. Τελικά το ήθελε το PSE της η Αννούλα. Συνολικά έκατσα 8-10 λεπτά και ήταν μια αρκετά αξιόλογη και δυναμική συνεύρεση με ένα όμορφο και ατίθασο πιπίνι.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Σεπτεμβρίου 09, 2013
Όνομα κοπέλας
Άννα
Kaloeros
Ανώτερος
Εγγραφή:
27 Φεβ 2009
Μηνύματα:
Κριτικές:
209
Likes:
4.458
Πόντοι:
9.035
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 kaavlas

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
11 Σεπτεμβρίου, 2013
Η 2η σκηνή μου άρεσε πιο πολύ από όλες! Μεγάλο χαμόγελο
παρεμπιπτόντως προσπαθώ να θυμηθώ ποια τσατσά μπορεί να είναι αυτή αλλά δε μου 'ρχεται, φυσικά μπορεί και να μην έχει τύχει να την δω αλλά πως γίνεται και από την άλλη παίζει να είναι και νέο-προσληφθείσα!
11 Σεπτεμβρίου, 2013
Προφανως ηταν η Αννα/Ιλονα/Ευτερπη κλπ κλπ η γνωστη το μαγκακι.Αυτη δεν ειναι για αγαπουλιστικα ειναι για σκισιμο το πορνιδιο!!! Κατσικογάμης
12 Σεπτεμβρίου, 2013
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Αει γεια σου... σωστά τα λες!
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3