Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 270 10
Γενική βαθμολογία

7.8
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Στο 30β ειχε δυο κορασιδες την Σιμονα και την Ολγα.Την Σιμονα την εχω παρει δις οποτε επελεξα την ξανθια Ολγα για την οποια ειχα ακουσει και καλα λογια εδω στο σαιτ απ τους συναγωνιστες.Η Ολγα ειναι ξανθια με ωραιο σωμα(οχι μοντελο) μικρο σχετικα βυζι κοντα στο 1.68 υψος καταγωγη δεν ξερω μου φερνει κατι σε Ρωσσια ισως απο καπου εκει γυρω τεσπα μικρη σημασια εχει και ηλικια 27 οπως μου ειπε.Ηθελα να ρεφαρω για την φολα που εφαγα στο διπλα μαγαζι και ευτυχως το ενστικτο μου με δικαιωσε απολυτα(εενταξει και η βοηθεια των συναγωνιστικων κριτικων).Στο μαγαζι αυτο χαμος πολυς κοσμος τα δωματια φουλ και οι κοπελες να μπαινοβγαινουν στα καπακια.Δινω το δεκαρικο και μπαινω στο δωματιο και περιμενω να ερθει το μωρο.Ερχεται μετα απο καποια λεπτα την υποδεχομαι στα ορθια και ξεκιναμε καποιο μπαλαμουτακι ετσι να ζεσταθουμε.Μετα ξαπλωνουμε στο κρεβατι και ξεκιναει πολυ αισθησιακα προκατ.με παρατεταμενο γλυψιμο απο πανω μεχρι κατω φτανει στα μπαλακια τα οποια ρουφαγε ενα ενα με μαεστρια πραγμα το οποιο με καβλωνει πολυ.Αφου σηκωθηκε το εργαλειο βαει λαστιχο και ξεκιναει πιπα καλη χωρις ιδιαιτερη προσπαθεια για ντιπ παρα μονο οταν απαλα εβαλα το χερι μου στο κεφαλι της να της δειξω οτι παμε λιγο πιο μεσα.Η πιπα κρατησε αρκετα χωρις να βιαζεται καθολου.Στη συνεχεια απο μονη της με καβαλαει σε πολυ gfe ζεστο κλιμα με εμενα να πιπιλαω τα βυζακια της να ανταλλασουμε φιλια(οχι στομα δεν το επιδιωξα αν και πολυ ευκολα θα τα ειχα αν το ηθελα).Στη συνεχεια ιεραποστολικο στο ιδιο ζεστο κλιμα μεχρι τελους.
Μια πολυ καλη καταθεση για 10ευρω στο Μεταξουργειο με μια εμφανισιμη κοπελα και πολυ προθυμη να σε ικανοποιησει στο δωματιο το οποιο ηταν πολυ καλο οπως παντα ειδικα για Μεταξι.
Εγω πιστευω θα την ξαναεπισκευθω αρκετες φορες (2-3 μην το παρακανουμε κιολας).

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Σεπτεμβρίου 08, 2013
Όνομα κοπέλας
Όλγα
Tsarkalakos
Ανώτατος
306
Πόντοι:
16.491
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια