Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.6 253 10
Μπουρδέλα
301904
Γενική βαθμολογία
7.4
Εμφάνιση κοπέλας
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
8.0
(Η κριτική είναι παλαιότερη,από 27-03-2013)
Επίσκεψη την Τετάρτη το απόγευμα στην Εμμανουέλα! Αφού έφτασα με το πατίνι είχα ανάγκη από καλό σεξ!
Με το που με είδε η κορασίδα,άρχισε τα παράπονα ότι όλο φεύγω και δεν περνάω μαζί της...δίνοντας μου φιλί στο στόμα....
Με καύλωσε αλλά έφυγα πάλι,κάνοντας μια μίνι βόλτα!
Γύρισα όμως πίσω και πέρασα στο δωμάτιο.... Με το που ήρθε άρχισα ένα χαμούρεμα στα όρθια! Μου πήρε μια καλή πίπα και της είπα να κάνουμε 69.....το οποίο τελικά κατέληξε σε γλυφομούνι........
Το μουνάκι της ήταν καθαρό και όμορφο,πράγμα που έκανε την πούτσα μου τούρμπο....
Κάναμε 2 στάσεις ιεραποστολικό και πισωκολλητό,ώσπου κατέθεσα με θέα το φοβερό κωλάκι της!!!
Πέρασα μια χαρά και θα την ξαναπάρω στο μέλλον....
Επίσκεψη την Τετάρτη το απόγευμα στην Εμμανουέλα! Αφού έφτασα με το πατίνι είχα ανάγκη από καλό σεξ!
Με το που με είδε η κορασίδα,άρχισε τα παράπονα ότι όλο φεύγω και δεν περνάω μαζί της...δίνοντας μου φιλί στο στόμα....
Με καύλωσε αλλά έφυγα πάλι,κάνοντας μια μίνι βόλτα!
Γύρισα όμως πίσω και πέρασα στο δωμάτιο.... Με το που ήρθε άρχισα ένα χαμούρεμα στα όρθια! Μου πήρε μια καλή πίπα και της είπα να κάνουμε 69.....το οποίο τελικά κατέληξε σε γλυφομούνι........
Το μουνάκι της ήταν καθαρό και όμορφο,πράγμα που έκανε την πούτσα μου τούρμπο....
Κάναμε 2 στάσεις ιεραποστολικό και πισωκολλητό,ώσπου κατέθεσα με θέα το φοβερό κωλάκι της!!!
Πέρασα μια χαρά και θα την ξαναπάρω στο μέλλον....
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Μαρτίου 27, 2013
Όνομα κοπέλας
Εμμανουέλα
Υπηρεσίες
Σχόλια
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
09 Σεπτεμβρίου, 2013
ξεροχυνω με ρομαντικο φιλι τσουρκας σε billy13....
dimmits
09 Σεπτεμβρίου, 2013
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου
Το είχε ανάγκη........
B
billy13
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2