Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.3 11 10
Γενική βαθμολογία
 
7.2
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
...πήγαν και "φύτεψαν" αυτό το μπουρδελάκι πριν από 30 χρόνια.
Αποκομμένο απ' τους οίκους ανοχής του κέντρου, δύσκολα ο πορνειοδρόμος θα το προσεγγίσει κατά τη διάρκεια της πορνειοδρομίας του.
Βρίσκεται απέναντι από ένα παρκάκι, κοντά στην πολύβουη Λεωφόρο Αλεξάνδρας και εξωτερικά είναι γεμάτο τοιχογραφήματα˙ η προαιώνια ανάγκη έκφρασης και δημιουργίας-καταστροφής.
Ηταν χθες, με τον μεταμεσημεριανό ήλιο του Σεπτεμβρίου να τσουρουφλίζει τη φαλακρίτσα μου, που ζμπρώχνοντας τη μεταλλική εξώπορτα (έτσι, με ζήτα και μι, αντί για σίγμα!) πέρασα κι εγώ στον προθάλαμό του.
Μία καγκελένια πόρτα εμπόδιζε την άμεση προσέγγιση του σαλονιού από τον επισκέπτη˙ η προαιώνια ανάγκη για προστασία.
– Καλησπέρα! φώναξα έπειτα από μία ολογοδευτερόλεπτη αναμονή.
Την επόμενη στιγμή άκουσα τον ήχο απ' τον μηχανισμό που απασφάλιζε την κλειδαριά και τη μεθεπόμενη περνούσα στη μικρή αίθουσα υποδοχής.
Κάθισα.
– Γειααα! άκουσα μία γυναικεία φωνή καθώς το υφασμάτινο παραβάν παραμεριζόταν και μπροστά μου εμφανίστηκε η πόρνη της βάρδιας, με το ένα της χέρι στο γοφό και το άλλο ν' ακουμπάει τον τοίχο στο ύψος του ώμου της.
Επρόκειτο για μία προmilf, με ίσια καστανά μαλλιά πιασμένα σε κοντή αλογοουρά, συμπαθητικό πρόσωπο με λεπτά χαρακτηριστικά, μεσαίο στήθος καλυμμένο από ένα δαντελένιο στηθόδεσμο, μάλλον αψηλή, με γεροδεμένο γυναικείο σώμα και πιασιματάκια, ωραία κωλάρα, που της φορούσε ένα επίσης δαντελένιο σέξι σλιπάκι, και καλοσχηματισμένα πόδια που κατέληγαν σε ξώφτερνα ψηλοτάκουνα.
– Τί κάνεις;
– Καλά.
– Εχεις ξανάρθει εδώ;
– Οχι, πρώτη φορά!
– 25 ευρώ είναι η επίσκεψη, με προφυλακτικό, όποια στάση θέλεις, άνετα πιασίματα...
– Ναι! (με την έννοια του: "συνέχισε, μη σταματάς, πάμε παρακάτω!")
– Θα περάσουμε πολύ ωραία.
– Φιλάκια στο στήθος και στο λαιμό δίνεις;
– Εάν θέλεις να σου δώσω.
– Οκέι, και πώς είναι τ' όνομά σου;
– Αλεξάνδρα.
– Αλεξάνδρα...εντάξει Αλεξάνδρα, θα περάσουμε!
Καθώς προσπαθούσα να ξεχωρίσω τα δύο χαρτονομίσματα που έπρεπε να της δώσω, τη ρώτησα και μου απάντησε ότι δουλεύει συνεχόμενη βάρδια από τις 10:30 το πρωί μέχρι τις 10 το βράδυ.
Στη συνέχεια με οδήγησε στο εκ δεξιών των εισερχομένων δωμάτιο, όπου εκτός απ' το γεγονός ότι ήταν συμπαθητικό και με το βουβό πορνό να προβάλλεται απ' την επίτοιχη τηλεόραση, μου άρεσαν τα δύο αμπαζούρ δεξιά και αριστερα της πορνοκλίνης που δημιουργούσαν μία κάποια ερωτική ατμόσφαιρα.
Εκεί λοιπόν της προεξόφλησα τις ερωτικές υπηρεσίες που θα μου πρόσφερε και αποχώρησε λέγοντας: – Ευχαριστώ, έρχομαι σε δύο λεπτά!
Οταν άκουσα τον χαρακτηριστικό ήχο της συρόμενης πόρτας, καθόμουν ολόγυμνος στη άκρη του κρεβατιού παρακολουθώντας στην οθόνη τον πορνοηθοποιό Big WIlly και άλλον έναν "προικισμένο" νέγρο να παρτουζώνουν μία νεαρή ξανθιά.
Με ξαναχαιρέτησε και καθώς απαλλασσόταν από τα εσώρουχά της ρώτησε πώς με λένε (της είπα το πραγματικό μικρό μου όνομα) και πώς τα περνάω γενικά.
Ηταν χαμογελαστή και είχε καλή διάθεση.
Τα πρώτα φιλιά-γλειψίματα και απ' τους δυο μας έγιναν στ' όρθια˙ υγρά και θορυβώδη απ' τη μεριά μου, με πιο ήπια ένταση και λιγότερο πάθος απ' τη δική της.
Κατά τη διάρκειά τους ακολουθούσε πρόθυμα τις υποδείξεις μου. Εάν όμως την άφηνα είχε την τάση να παραμένει στη μία πλευρά του λαιμού ή ν' ασχολείται μόνο με τη μία θηλή.
Τέλος πάντων, έπεσε και το ανάλογο αλληλοχούφτωμα-χάιδεμα των κορμιών, με δαχτύλιασμα του ξυρισμένου αιδοίου της από εμένα και παλινδρόμιση της χούφτας κατά μήκος του ερεθισμένου πέους μου από εκείνη, οπότε το επόμενο στάδιο ήταν η εφαρμογή της καπότας˙ η οποία έγινε με το χέρι ξετυλίγοντάς την.
Ακολούθησε ένα αργού ρυθμού και σχετικά υγρό στοματικό, με κάποια παιχνίδια της γλώσσας. Το σώμα της ήταν εγκάρσια στο δικό μου και έτσι είχα άνετη πρόσβαση για ερωτικές θωπείες.
– Ανέβα από πάνω! Μπορείς; της είπα για να ξεκινήσουμε σιγά σιγά και το φίκι φίκι.
– Ναιαιαι...απάντησε και αφού "καρφώθηκε" στο καυλί μου άρχισε κινήσεις προς διάφορες κατευθύνσεις κάνοντας την κλίνη να τρίζει με ρυθμό: κρακ...κρακ...κρακ...
– Ελα να σε πάρω και λίγο στα 4 τώρα!
– Ελα μωράκι μου!
Πήρε θέση, ενώ εγώ στάθηκα όρθιος πατώντας το κιλιμάκι.
– Θα είσαι όρθιος;
– Ναι!
– Εντάξει αυτός είσαι, έλα πάμε!
– Αυτή η κωλάρα σου!...
Τη γράπωσα το λοιπόν απ' τα καπούλια και η μουνάρα της κατάπιε το λαστιχοντυμένο πουλί μου με τη μία!
Σφυροκόπησα αρκετά γρήγορα (οι αρχιδοπαφλασμοί αντηχούσαν στο δωμάτιο), βαθιά, σκαμπιλίζοντας ταυτόχρονα τα κωλομάγουλα. Εκείνη βογγούσε (και καλά καύλωνε! Χα, χα, χα...Αστειεύομαι, εντάξει το πήγαινε η καημένη) και με προέτρεπε να τη γαμήσω πιο δυνατά!
– Δεν μπορώ, τα πόδια μου χτυπάνε εδώ! είπα και έδειξα το ξύλινο πλαίσιο του κρεβατιού που προεξείχε του στρώματος.
– Γιατί δεν ερχόσουνα πάνω στο κρεβάτι;
Το λοιπόν ανέβηκα, και οι τίτλοι τέλους έπεσαν με πισωκολλητό γονατιστό, βογγητά και κωλοχάστουκα, με συνοδεία πάντα το μονότονο τρίξιμο του κρεβατιού.
– Ααα...έχυσα!...
– Μπράβο μωρό μου!
– Από πού είσαι;
– Ελληνογερμανίδα!
Αποχώρησε σχεδόν αμέσως. Πάντως το γαμήσι με τα συμπαρομαρτούντα διήρκεσαν σίγουρα πάνω από 10άλεπτο.
Φεύγοντας, απ' το κουζινάκι βγήκε να με χαιρετήσει ένας μυστακομουσάτος.
Περπατώντας κατά μήκος της λεωφόρου ο ήλιος έκαιγε, τ' αυτοκίνητα ήταν σαφώς περισσότερα από την περασμένη βδομάδα˙ η Αθήνα γέμιζε σιγά σιγά, και εγώ έφερνα στο μυαλό μου τη συνεύρεση: Η καυλωτική Αλεξάνδρα με περιποιήθηκε με καλούτσικα ερωτικά προκαταρκτικά (φιλιά, γλειψίματα, θωπείες) και μου έκανε καλό γαμήσι σε τρεις στάσεις, κατά τη διάρκεια του οποίου δεν βιαζόταν και δεν διαμαρτυρόταν.
Από την άλλη, μετά την εκτόνωση έφυγε αμέσως. Δεν κάθισε για λίγο να πούμε δυο κουβέντες, να δείξει ένα μεγαλύτερο ενδιαφέρον.
Ηταν και εκείνα τα +5 ευρώ στην τιμή...
Η φαλακρίτσα μου είχε αρχίσει να ζεσταίνεται. Επρεπε να είχα πάρει το καπέλο μου μαζί!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Σεπτεμβρίου 05, 2013
Όνομα κοπέλας
Αλεξάνδρα
Φανούρης Τζούρας
Πορνορεπόρτερ
Εγγραφή:
10 Νοε 2011
Μηνύματα:
Κριτικές:
526
Likes:
3.685
Πόντοι:
14.156
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 TRAVALIAROS

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
07 Σεπτεμβρίου, 2013
γουστάρουμε απομονωμένα , παράταιρα και μυστικά σπιτάκια ηδονής !
07 Σεπτεμβρίου, 2013
Ο τσατσος προ δωδεκαετίας-- ειχε πολυ φάση .. Δεν τον θυμαμαι ομως καλά
ειναι αραγε -- ο ιδιος ο ...μυστακομουσάτος. ?!ΛύπηΧαμόγελο
20 Σεπτεμβρίου, 2013
+1 (=7)
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3