Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.4 131 10
Γενική βαθμολογία
 
6.3
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Κυριακή μεσημεράκι και μετά τον κουβα που μας έστειλε ο Άγιαξ είπαμε να ξεχαστούμε με μια περατζάδα στο μεταξi. Στόχος ήταν κωλοκαταθεση αλλα δεν βρήκαμε κάτι το αξιόλογο. Η μονη που άξιζε εμφανισιακά ήταν η Νικολέτα από Ιάσονος 19 (δεν έδινε κώλο) την οποια και θα έπαιρνα αν δεν περίμεναν στη σειρά 3 πακιστανια να την ξεσκίσουν.

Μπήκα λοιπόν στην Κολωνού και μετά από μερικές επισκέψεις κατέληξα στο 32B. Ανεβαίνω στον όροφο, πόρτα κλειστή με ένα πολύ μικρό ανοιχτό παραθυράκι στη μέση. Πατάω ένα κουμπάκι που είχε διπλα στον τοίχο μήπως ήταν κουδούνι και σβήνει το φως. Με τα πολλά ακούω ea περίμενε βιαστηκέ k έρχεται η τσατσά και μου ανοίγει την πόρτα. Όπου τσατσά βάλτε σαν εικόνα στο μυαλό σας την Δήμητρα Γαλανή. Αρσενικό ρολο σε ομοφυλοφιλική σχέση.

Περίμενε μου λέει και θα έρθει και η tsimpoukitsa. Και αφού σου κάνει μια υπεροχη πίπα θα σε καβαλήσει απίστευτα. Σκάσει το πιπινάκι, το εισιτηριο ήταν 15 πλερών και μπαίνω. Η κοπέλα αρκετά ομορφούλα, κωλαρακι δυνατό σφικτό, βυζάκι μικρό αλλα πολύ καλο και σφικτό επίσης.

Τα προκατακτικα της ήταν χάιδεμα, μαλακια, πολύ γλείψιμο σε ρόγες και πολλά φιλάκια όχι στό στόμα. Πίπα αρκετά καλή, υγρή και σε αργό ρυθμό. Στο sex αλλαγή δυο στάσεων από πάνω αυτή και στα 4 με πολύ καλή συμμετοχη.

θα της ξανατιμησω σίγουρα...

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Σεπτεμβρίου 01, 2013
Όνομα κοπέλας
Ντιάνα
Μέλος
Εγγραφή:
27 Αυγ 2013
Μηνύματα:
Κριτικές:
5
Likes:
95
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
02 Σεπτεμβρίου, 2013
«...πολύ γλείψιμο σε ρόγες και πολλά φιλάκια...»

Ενδιαφέρον...
Θετική! (1 στη 1)

Καλώς ήλθες στις κριτικές!
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1