Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.1 155 10
Γενική βαθμολογία
 
7.7
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Επίθεση χτές σε ακριτικά σπιτάκια της περιοχής της Φυλής. Τα βήματα μου με έφεραν στο 113 νούμερο της οδού Αλκαμένους όπου πάντα βρίσκω κάτι καλό για να καταθέσω. Ήξερα ότι η Βαλέρια θα έλειπε σε διακοπές οπότε ήμουν περίεργος να δω ποια κοπέλα θα δούλευε.

Τελικά ήταν η Νίκη το σκληρό gilf που είχα πάρει παλαιότερα στο Διδύμου 16. Πρόκειται για εμφανίσιμο gilf (κοντά στα 50 δηλαδή) με κοντό ξανθό μαλλί, όμορφο πρόσωπο και καλοδιατηρημένο λεπτό σώμα. Δεν διαθέτει βυζάρες ή άλλου τύπου τουρμποκίνηση αλλά παρόλα αυτά διαθέτει έναν αυθεντικό αέρα ώριμης γυναίκας που θέλει να τρώει νεανικές πούτσες.

Το δώματιο που με πήγαν ήταν κλασσικά, ευρύχωρο και καλαίσθητο. Νιπτήρας, πολυθρόνια για ειδικά γαμίσια, άνετο και καθαρό κρεβάτι καθώς και video με σκληρό πορνό. Για πρώτη φορά επίσης παρατήρησα τον εσωτερικό χώρο πίσω από την κουρτίνα που είναι τίγκα στις εικόνες.

Τέσπα η Νίκη ήρθε ορεξάτη και μπήκε άμεσα και χωρίς φρου-φρού και αρώματα στο παιχνίδι. Ποδολαγνεία, βυζοσκάμπιλά, χαστούκια, μπινελίκια και ότι άλλο μπορεί να φανταστεί κάποιος. Άγριάδα και σεξουαλική παρενόχληση. Αρκετά προκαταρκτικά που περιλάμβαναν και μπόλικο γλύψιμο και από τους δύο, ωραία πίπα με περιποίηση και στην γύρω περιοχή και ειδικό σπέσιαλ ballsuckin'. Τα πόδια της ήταν καθαρά και περιποιημένα όπως μου αρέσουν. Αφού με καύλωσε για τα καλά ξεκινήσαμε σκληρό γαμήσι με αυτήν από πάνω να γαμιέται σαν λυσσάρα. Μιλούσε Ελληνικά και Ρώσσικα λέγοντας μου να την σκίσω και ότι τα θέλει όλα μέσα της. Αλλάξαμε στάση και την καταγάμησα μέχρι που τελείωσα.

Ακολούθησε λίγο social time (δεν κάθεται και πολύ) όπου της είπα ότι πιτσιρίκες δεν γαμιούνται έτσι και μου απάντησε να έρχομαι τότε στην γιαγιά. Συνοπτικά ήταν μια πολύ καλή κατάθεση, σαφέστατα καλύτερη από την πρώτη φορά.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 31, 2013
Όνομα κοπέλας
Νίκη
Τιμημένος
Εγγραφή:
22 Ιαν 2006
Μηνύματα:
Κριτικές:
141
Likes:
47
Πόντοι:
4.215
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
01 Σεπτεμβρίου, 2013
καλησπερα σε ολους εγω εχω πει τη γνωμη μου για την νικη και δεν θελω να επαναλαμβανομαι για να μην εμφανιστω ως κακοπροαιρετος ετυχε να την γνωρισω απο την πρωτη μερα που επιασε δουλεια στο διδυμου16 πιστευεις ομως συναγωνιστη Dawn oti αξιζει το20ευρω τι να πω εαν εχει αρχισει να προσπαθει παλι να συμετεχει εντονα γιατι δεν εχει αρκετη πελατεια ενταξει αλλα εγω τις τελευταιες φορες περασα κατω του μετριου μαζι της πιστευω οτι δυσκολα πλεον ειναι για 20ευρω μαλλον θα την πιασει η εφεδρεια του σεπτεμβριου
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1