Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.8 230 10
Γενική βαθμολογία
 
7.8
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Ηταν 2 ώρες και 20 λεπτά πριν η χθεσινή ημέρα (Τετάρτη) δώσει τη θέση της στη σημερινή(Πέμπτη) όταν ο άγνωστος συναγωνιστής, που προηγείτο εμού και του πορνοσυνοδοιπόρου farkeli, πίεζε το κομβίο από το κουδούνι του ημιυπόγειου στο 16Γ της Αλκιβιάδου.
Μας άνοιξε η μεσήλικη, χαμογελαστή, ευτραφής, αλλοδαπή υπηρεσία με το κοντό μαλλί.
– Γεια σας παιδιά, καθίστε 2 λεπτά, είναι η Τζουλιάνα.
»Τζουλιάνα! Τζουλιάνα κάνει όλες τις στάσεις στο δωμάτιο, ελεύθερα πιασίματα, πισωκολλητό, 69, ισπανικό, ελεύθερο στοματικό και πρωκτικό, κωλαράκι! Σιγά σιγά, 20 ευρώ. Δεν βιάζεται κοπέλα να περάσετε τέλεια, κάνει όλα, να δοκιμάσετε, να...
Ο οξύς ήχος απ' τα τακούνια της ακούστηκε ξαφνικά. Η τσατσά συνεχίζοντας να μιλάει έκανε δυο βήματα πίσω για να δώσει χώρο στην κοπέλα που πλησίαζε.
– Γεια σας!
Επρόκειτο για μία νεαρή με ίσιο ξανθό μαλλί μέχρι τους ώμους, γλυκό προσωπάκι, μικρό προς μεσαίο μυτερό στήθος, σώμα με πιασιματάκια, μεστωμένο κωλαράκι με λίγη κυτταρίτιδα κι ένα τάνγκα σλιπάκι, καλοθρεμμένα μπουτάκια με ίχνη κυτταρίτιδας επίσης.
– Αστέρι είναι στο δωμάτιο, κούκλα! συνέχιζε το προμόσιον η υπηρεσία.
Εκείνη με τη σειρά της μας χαμογέλασε, κούνισε ζερβόδεξα τα μικρομεσαία βυζάκια της, γύρισε και τα κωλομέρια της κουνώντας τα επίσης δεξιά-αριστερά κι έμεινε να μας κοιτάζει με το χαμόγελο στα χείλη.
– Ευχαριστούμε πολύ! είπα καθώς ακολουθούσα και εγώ τους δύο συναγωνιστές προς την έξοδο.
– Γιατί μας φεύγετε όλοι; Να δοκιμάστε να γίνεις πελάτης! Κρίμας...
Ηταν τα τελευταία λόγια της τσατσάς πριν ακούσω την πόρτα να κλείνει πίσω μου.
20 λεπτά μετά, και ενώ ο φίλος farkeli "τακτοποιούσε" κάτι δικές του υποθέσεις, γύρισα μόνος.
Την εξώπορτα άνοιξε η Τζουλιάνα. Δεν υπήρχε κανείς άλλος. Ακόμα και η υπηρεσία έλειπε!
Με οδήγησε στο ίδιο δωμάτιο όπου πριν 18 ημέρες είχα συνευρεθεί με την Ντάνα.
Την πλήρωσα και έμεινα μόνος στο φωτεινό (διέθετε ροοστάτη) καθαρό και δροσερό γνώριμο χώρο, με τη CRT τηλεόραση που έπαιζε βουβό πορνό.
Πριν συμπληρωθούν 5 λεπτά αναμονής μου, την είδα να μπαίνει κρατώντας καπότα και μαντιλάκια. Τα μαλλιά της τα είχε πιάσει πίσω.
Εγώ, κλασικά ξαπλωμένος ανάσκελα, επιδοκίμασα από μέσα μου την κίνησή της, μιας και τα χυτά μαλλιά συνήθως μ' ενοχλούν κατά τη διάρκεια του σεξ.
Εβγαλε το στρινγκάκι της και χαμογελώντας, αφού πήρε θέση ανάμεσα στα πόδια μου, άρχισε με προκαταρκτικά! Χάιδεμα των αρχιδιών και παλινδρόμηση της χούφτας της κατά μήκος του ημιερεθισμένου πούτσου, κάμψη του κορμού μπροστά και γλείψιμο των θηλών, γενικότερα του στήθους, όπου μάλιστα έκανε την παρατήρηση (με την έννοια της επισήμανσης και όχι της επιτίμησης) ότι είμαι μούσκεμα (ιδρωμένος) αναγκάζοντάς με ν' απολογηθώ ότι είχα μπανιαριστεί-αρωματιστεί πριν λίγες ώρες.
Τέλος πάντων.
Τα υγρά γλειψιματάκια-φιλάκια-ήπιες δαγκωματιές τα συνέχισε για λίγο ακόμα, μαλάζοντας παράλληλα το πέος και τους όρχεις, και τσιμπώντας-τρίβοντας τις ρώγες μου.
Εγώ είχα τα χέρια πίσω απ' το κεφάλι και παρακολουθώντας καύλωνα.
Εκείνη πάλι βλέποντας το πουλί μου να πάλλεται, το έβαλε ανάμεσα στα στήθη της παλινδρομώντας τα κατά μήκος του και όταν έκρινε ότι είχε έρθει η ώρα, το σκούπισε μ' ένα μουσκεμένο μαντηλάκι και το εξαφάνισε στο στόμα της.
Η διάρκειας κάποιων λεπτών πίπα που ακολούθησε ήταν υγρή (με φτυσίματα. Μάλιστα κάποια "σκάγια" με πήραν στο πρόσωπο!) βαθιά (αφήνοντας όμως έξω τ'αρχίδια, μιας και όπως μου είπε: – Εχουν τρίχες!) πότε με αργό και πότε με πιο γρήγορο ρυθμό, με κοίταγμα και ταυτόχρονες θωπείες των αρχιδιών, που όμως δυστυχώς οι κρεμαστήρες μύες είχαν φροντίσει να τ' ανεβάσουν ψηλά και έμενε μόνο το όσχεο ν' απολαμβάνει τις περιποιήσεις από τα μαλακά χεράκια της νεαρής πόρνης.
Η περικαυλίδα τοποθετήθηκε με το στόμα και αφού έβαλε λίγη λιπαντική γέλη στην περιοχή της, τη γάμησα σε τρεις στάσεις: Εκείνη της γελαδάρισσας, πισωκολλητό γονατιστό και ιεραποστολική, όπου και έχυσα!
Καθόλη τη διάρκεια το κρεβάτι έτριζε, εκείνη βογγούσε ευλογοφανώς και εγώ ίδρωνα!
Ενώ όταν την είχα από κάτω, μου έκανε καλά γλειψίματα-φιλιά στα πλαϊνά του λαιμού, των παρειών, του σαγονιού (ήταν ένα κλίκ απ' τα χείλη μου!...) και του συνόλου των αυτιών!
Φυσικά ήταν εκείνες οι περιποιήσεις που επιτάχυναν τη σεξουαλική εκτόνωσή μου.
Μάλιστα όταν κατάλαβε ότι είχα τελειώσει, συνέχισε για λίγο τα γλειψίματα στο πρόσωπο, ενώ πριν αποχωρήσει, αφήνοντάς με μέσα στους ιδρώτες και τα σάλια, τη ρώτησα και μου απάντησε ότι ήταν από Τσεχία μεριά.
Συνοψίζοντας, μπορεί γι' ακόμα μία φορά να μην πήρα κώλο, αλλά γάμησα καλά το μουνί, αφού πρώτα είχα καυλώσει με ικανοποιητικά προκαταρκτικά.
Η Τζουλιάνα σίγουρα δεν διαθέτει τ' όμορφο πρόσωπο και το φιδίσιο σώμα που θα εντυπωσιάσουν, αλλά προσφέρει προπαρασκευστικές ενέργειες και καλή συμμετοχή κατά τη διάρκεια της συνεύρεσης.
Για κάποιους αυτά μπορεί να είναι αρκετά (γι' αρχή...)

Υστερόγραφη παρατήρηση: Η συγκεκριμένη δούλευε στους ορόφους των 69 και 71 της Φυλής.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 28, 2013
Όνομα κοπέλας
Τζουλιάνα
Φανούρης Τζούρας
Πορνορεπόρτερ
Εγγραφή:
10 Νοε 2011
Μηνύματα:
Κριτικές:
526
Likes:
3.685
Πόντοι:
14.156
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
30 Αυγούστου, 2013
+1

Θα διαφωνήσω με το ακάπο(ω)το αν και μου το εξήγησες πειστικά και τεκμηριωμένα.

Πέραν τούτου η κριτική του συνάδελφου Φανούρη είναι σαφής, ολοκληρωμένη και προφανώς χρήσιμη.
02 Σεπτεμβρίου, 2013
8η θετική.

Ακριβεστάτη περιγραφή!
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2