Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 269 10
Γενική βαθμολογία
 
4.9
Εμφάνιση κοπέλας
 
5.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
4.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
5.0
Στο μεταξουργείο είχα να κατεβω για τσάκα από τα εφηβικά μου χρονια δηλαδή 10 χρονια, μπορεί και παραπάνω. Τότε η αναλογια στα 20 μαγαζιά ήταν top: 0, πολύ καλή: 1 το πολύ, καλή: 2 το πολύ, μέτρια την γάμαγα:2-3 και μπαζολες όλων των ειδών οι υπόλοιπες.Ήθελα να κάνω μια βόλτα να δω από κοντά κάποιες του δεκάρικου που είχα διαβάσει κάποιες κριτικές. Στόχος ήταν Κολωνού 30B, Λεωνιδίου 28 και Ιάσονος 20B.

Πήγα καρφί στο Κολωνού 30B όπου ήταν η Σίμoνα. Από εμφάνιση ήταν που λέμε για 10 euro αξίζει, με 20 βρίσκω πολλές καλύτερες. Το δωμάτιο απρόσμενα καλο για την περιοχή. Σκάει η Σίμωνα λίγα φιλίκια γύρο γύρο από το πέος και χάιδεμα αρχιδιών ήταν τα προκατακτικα της. Πέρασμα σκούφου πίπα με αρκετό δόντι γαμήσι σε δυο στάσεις και τελείωμα με πίπα πάλι με δόντι.

Το αρχικό συμπέρασμα ότι για 10 euro καλά ήταν. Υπήρξε όμως και δεύτερη επίσκεψη μετά από δυο μέρες.

Ενώ είχα ξεκινήσει για Ιάσονος 20B κόλλησε το μυαλό μου και νόμιζα 2B. Πήρα λοιπόν την Ιάσονος από το τέλος στην Αχιλλέως και ανέβηκα μέχρι πάνω. 2B Δεν υπήρχε πουθενά και επειδή 30 χρονων μαλάκας δεν μου πάει να κάνω μπουρδελότσαρκα μονος μου μέρα μεσημέρι είπα μια που ήρθα να ξαναπεράσω από τη Σίμoνα.

Η δεύτερη φορα ήταν χειρότερη. Αρχικά μπαίνει μέσα με το δάχτυλο μέσα στη μύτη επίμονα. Ανασκαφή κανονική. Σε φάση μικρού παιδιού που προσπαθεί να βγάλει το κακαρικι. Πίπα πάλι με δόντι αλλα ενοχλητικά αυτή τη φορα σε σημείο που πόνεσα και της είπα να μην το χρησιμοποιεί. Γαμήσι πάλι στο ίδιο επίπεδο και τελείωμα πάλι με πίπα με οδηγία να μη χρησιμοποιήσει δόντι.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 26, 2013
Όνομα κοπέλας
Σιμόνα
Μέλος
Εγγραφή:
27 Αυγ 2013
Μηνύματα:
Κριτικές:
5
Likes:
95
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού