Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.8 153 10
Γενική βαθμολογία
 
7.5
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Σάββατο μεσημεράκι μετα την αδιάφορη τσάρκα στους οίκους της Λιοσίων και πέριξ, κατέληξα στο 13 της Τροφωνίου με σκοπό να γνωρίσω την πολυδιαφημισμένη αυτοκράτειρα (κατα Φανούρη) Μπέτυ. Η Μπέτυ ήταν όντως εκεί άρτι αφιχθείσα από τις διακοπές της, μαυρισμένη και ανανεωμένη.Είναι μια εντυπωσιακή μιλφάρα, ξανθιά , με μακρύ περιποιημένο μαλλί,ψηλή κορμοστασιά με αγέρωχο και επιβλητικό βάδισμα, με φοβερό στήθος.Στο σαλόνι αυτοπαρουσιάζεται με ισχυρή δόση αυτοπεποίθησης και λιγοστά λόγια. Εαν δεν είχα διαβάσει τις κριτικές για την συμμετοχή της στο sex, σίγουρα δεν θα πέρναγα μόνο και μόνο για το υπεροπτικό υφάκι που έχει όταν παρουσιάζεται,έχοντας καεί από άλλες παρόμοιες περιπτώσεις (βλ. Σόνια από Βεργας 6 κλπ). Έδωσα λοιπόν το μπλέ χαρτονόμισμα και μπήκα σε ένα δωμάτιο που αν και αρκετά σκοτεινό , ήταν καθαρό και από πλευράς παροχών και ανέσεων στα όρια του αποδεκτού. Σε 10 λεπτά ήρθε η μιλφάρα , είπε ενα "γειά σου τι κάνεις?" και αφού έβγαλε το σουτιέν της άρχισε να τρίβεται επάνω μου, για να επιτύχει την στύση μου να περάσει το προφυλακτικό και να ξεκινήσει ένα μάλλον αδιάφορο στοματικό. Με την γύρω περιοχή δεν ασχολήθηκε, και μου έκανε εντύπωση οτι όταν ανέβηκε από πάνω όλη την ώρα έβλεπε τον καθρέπτη. Μετά πισοκολητό και that's all.
Εν κατακλείδι,είναι αρκετά λιγομίλητη (αυτό απο μόνο του δεν είναι κακό),και οι υπηρεσίες της είναι μηχανικά δομημένες και οργανωμένες.
Με άλλα λόγια ενώ έχει την σωματική υποδομή να υποστηρίξει το 50% μιας καλής συνουσίας, παρ'όλα αυτά το υπόλοιπο 30% το χάνει λόγω υπερβολικής αυτοπεποίθησης και αυταρέσκειας (ή ναρκισσισμού), και μένει ενα 20% για να ικανοποιηθεί ο αυλικός της, εν προκειμένω ο πελάτης. Οπως συμβαίνει σε όλα τα καθεστώτα που κυβερνούνται απο βασιλείς,ο σεβασμός και η εμπιστοσύνη του λαού κερδίζεται δεν επιβάλλεται, διαφορετικά τα αποτελέσματα (για τους βασιλείς) είναι ολέθρια. Έτσι συνέβη και με την αυτοκράτειρα Μπέτυ.Ίσως μια δεύτερη ευκαιρία επιβάλλεται για μια αντικειμενική και ανεπηρέαστη γνώμη.
Τελικά όταν πάλι βγήκα στο δρόμο μετά απο την αναζήτηση της εφήμερης ηδονής, με περιέλουζε εκείνο το άθλιο συναίσθημα της ανάμικτης χαράς-λύπης.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 24, 2013
Όνομα κοπέλας
Μπέτυ
athal
Ανώτερος
Εγγραφή:
4 Ιουλ 2006
Μηνύματα:
Κριτικές:
40
Likes:
4.208
Πόντοι:
6.555
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
26 Αυγούστου, 2013
φιλε δωσε μια ακομη ευκαιρια γιατι πηγες την 1η μερα που επεστρεψε απο διακοπες....φαντασου τον εαυτο σου στη δουλει απως ειναι την πρωτη μερα μετα απο διακοπες....Κουλ
και κατι ακομη το "Αυτοκρατειρα " το ειπε ο Πυραυλος
26 Αυγούστου, 2013
η μπετυ δουλευει στην ιδια περιοχη εδω και 4 χρονια συνεχομενα.αν δεν την ξερεις,δεν σου κανει κουκου στο σαλοναρισμα της,αλλα μπαινεις διαβαζοντας κριτικες και σχολια που γινονται τον τελευταιο καιρο,λες και ειναι καμια καινουργια υπερπουτανα,αυτα παθαινεις...
γενικα εχει καταντησει κουραστικο να διαβαζουμε κριτικες και αναφορες σε πουτανες που δουλευουν 200 χρονια,τις ξερουν και οι πετρες και καθε τοσο γινονται παλι της μοδας Μαλακία
αυτο το φαινομενο δειχνει ποσο ασχετα ειναι τα περισσοτερα μελη απ την πιατσα...
27 Αυγούστου, 2013
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Εχεις δίκαιο. Σε ευχαριστώ πολύ για την διόρθωση
27 Αυγούστου, 2013
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Συγγνώμη αν σε κούρασα που αναγκάστηκες να διαβάσεις μια κριτική για μια πουτάνα που ΕΣΥ την ξέρεις πολύ καλά όπως φαντάζομαι. Απλά σκέψου οτι δεν κατοικούν όλοι στην Αθήνα, ώστε να έχουν την πολυτέλεια να επισκέπτονται όποτε γουστάρουν τα μπουρδελάκια, και να ξέρουν όλες τις πουτάνες. Προσπαθησε να δεχθείς το γεγονός ότι πάντα θα υπάρχουν και κάποιοι που δεν είναι γνώστες του αντικειμένου (ευτυχώς) και θα προσπαθούν να ενημερωθούν απο τους άλλους που είναι. Και για να μη σε κουράσω και άλλο μου αρέσει που είμαι άσχετος με αυτά.
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4