Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.6 280 10
Γενική βαθμολογία
 
6.4
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
Την κριτική αυτή την γράφω λίγο καθυστερημένα γιατί το πρόγραμμα διακοπών μου δεν μου επέτρεψε να την γράψω εγκαίρως.Ωστόσο πιστεύω να σας φανεί χρήσιμη.
Η Μάντα είναι μία νεαρή,αθίγγανη,κοντή,μελαμψή κοπέλα,κανονικών κιλών, με μαύρα μαλλιά τα οποία είχε πιασμένα πίσω όταν την πήρα.Συστήθηκε μόνη της απο το σαλόνι και μου είπε ότι είναι απο το Βουκουρέστι της Ρουμανίας.Είναι γνωστή κυρίως απο το Φυλής 74 και στον οίκο αυτό προφανώς δούλευε ως ρεπατζού.Άρχισε να με χαιδεύει ήδη απο το σαλόνι για να μπω και κατάφερε ομολογώ να με ανάψει.'Εδωσα το εικοσάρικο και πέρασα στο δωμάτιο μαζί της.
Η κοπέλα έφθασε στο δωμάτιο και αφαίρεσε το μαύρο σύνολο που φορούσε αποκαλύπτωντας μου ένα υπέροχο σετ απο τριάρια βυζιά με μυτερές ρώγες.Άρχισα να τα χουφτώνω και να παίζω με τις ρώγες τους ενώ παράλληλα χάιδευα το μουνάκι της.Φιλάκια δυστυχώς η κοπέλα αρνήθηκε να δώσει.
Την ξάπλωσα ανάσκελα και άρχισα να ταξιδεύω στο κορμί της καταλήγωντας στο γατάκι της το οποίο απόλαυσα και αυτό.Έπειτα η κοπέλα πέρασε καπότα στο ατσαλωμένο μου εργαλείο και άρχισε ένα δεξιοτεχνικό τσιμπούκι,αργό,αισθησιακό και με βαθιές λαρυγγοσκοπήσεις. Το τσιμπούκι της αν και με καπότα ήταν πάρα πολύ καλό σε αίσθηση και σίγουρα θα ήταν ακόμα καλύτερο αν γίνοταν χωρίς επικάλυψη. Δυστυχώς στο πρόγραμμα της προσφέρει μόνο πρωκτικό και όχι ελεύθερο στοματικό.
Σε προτροπή μου να γυρίσουμε σε στάση 69 αρνήθηκε και αυτό με παραξένεψε γιατί νωρίτερα την είχα ήδη γλύψει.Οπότε αυτό ήταν ένα φάουλ απο μέρους της.
Της είπα να ανέβει πάνω μου και άρχισα να την πηδάω μαλάζοντας και ρουφώντας τις βυζιάρες της με τις θηλές τους να έχουν πρηστεί.Συνεχίσαμε ακόμη λίγο σε ιεραποστολικό και στο τέλος της ζήτησα κώλο στα τέσσερα. Η σούφρα της ήταν δουλεμένη και η είσοδος πραγματοποιήθηκε χωρίς καμία ιδιαίτερη δυσκολία.Ξεκίνησα με χαλαρούς ρυθμούς στην αρχή για να μπορέσει να συνηθίσει η κοπέλα και η ένταση του σοδομισμού αυξανόταν κλιμακωτά.Μπορούσα να βλέπω την πράξη ολόκληρη απο τον καθρέπτη που βρισκόταν παραπλεύρως του κρεββατιού.Στην στάση αυτή ολοκλήρωσα και βγάζοντας το πέος μου αργά απο τον πρωκτό της δεν διαπίστωσα κάποιο δυσάρεστο ίχνος.
Συνοψίζοντας μπορώ να πω ότι με τα δικά μου στάνταρ ήταν μία μέτρια προς καλή κατάθεση με την διαφορά απο το μέτριο να την κάνει το πρωκτικό που προσφέρει η κοπέλα.
Απο την πλευρά μου δεν θα σημειωθεί και δεύτερη κατάθεση στην ίδια κοπέλα γιατί δίνω προτεραιότητα σε διαφορετικό πρόγραμμα. Για κάποιον που του αρέσει το πρωκτικό όμως θα του πρότεινα σίγουρα να την δοκιμάσει γιατί η κοπέλα είναι δεκτική και δεν κλέβει στην στάση αυτή.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 16, 2013
Όνομα κοπέλας
Μάντα
Υπηρεσίες
professorx
Τιμημένος
Εγγραφή:
6 Ιαν 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
527
Likes:
28.978
Πόντοι:
35.368
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 mallias20, Jim25jim, n.smirni76

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού