Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 269 10
Γενική βαθμολογία
 
7.4
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Τη Ρουμάνα Σιμόνα την είχα πετύχει αρκετές φορές σε τσάρκες μου στο Μετάξι, αλλά για κάποιο λόγο ποτέ δε μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση για να περάσω μαζί της στο δωμάτιο. Παρόλα αυτά, έχει ο καιρός γυρίσματα και η Σιμόνα σωματικά χαρίσματα, τα οποία τελικά με έπεισαν να περάσω μαζί της στο δωμάτιο.

Εμφάνιση Σιμόνας: ψηλό σχετικά πιπινάκι (γύρω στο 1.80 με τα πορνοτάκουνα), με μακρύ μαύρο μαλλί, αποδεκτά χαρακτηριστικά προσώπου και όμορφο λεπτό κορμάκι, με μικρό ξεφούσκωτο βυζί και ωραίο κωλαράκι με απαλά κωλομέρια.

Αν και δε με τρελαίνουν τα μοντελέ κορμιά το σώμα της μικρής με είχε καυλώσει πολύ, οπότε της επιτέθηκα με το που ήρθε. Της χούφτωνα το κωλαράκι και δακτύλιαζα μέσα από το στρινγκάκι που φορούσε το μουνί της. Εκείνη με κάπως άκομψο τρόπο μου είπε να περάσουμε στο κρεβάτι για να με περιποιηθεί, μάλιστα το επανέλαβε μιας και την πρώτη φορά ήμουν άτακτο παιδί και δεν υπάκουσα… Ξάπλωσα λοιπόν στο κρεβάτι και ξεκίνησε να με φιλάει στο στήθος, μέχρι να σηκωθεί πλήρως η τσουτσού μου και να εφαρμόσει το προφυλακτικό. Η πίπα της δεν ήταν καλή, δεν ξέρω τι ακριβώς έφταιγε αλλά όπως ρουφούσε με δύναμη και ταχύτητα το καυλί μου πιο πολύ με πονούσε παρά με καύλωνε. Μόνο θετικό της διαδικασίας ότι ασχολήθηκε και με τις μπάλες. Μιας και δεν έβλεπα να γίνεται δουλειά με την πίπα τη διέκοψα σύντομα και της είπα να ανέβει από πάνω, κάτι που έκανε χωρίς να δυσανασχετήσει. Καλή η ιππασία της, είχε κάτσει με ωραίο τρόπο πάνω στο καυλί μου και κουνιόταν πολύ ρυθμικά, αλλά η μαλακία είναι πως έβαλε τα χέρια της στο στήθος μου και σχεδόν στερεωνόταν πάνω μου, με αποτέλεσμα από κάποια στιγμή και μετά να αρχίσω να νιώθω δυσφορία. Της μάζεψα τα χέρια και την έγειρα πάνω μου, ξεκινώντας να τη γαμάω εγώ από κάτω, ενώ η Σιμόνα άρχισε να βγάζει κάποια μικρά βογγητά. Μετά από λίγο τη γύρισα αρχικά σε κλασσικό ιεραποστολικό, όπου έπεσαν γλωσσόφιλα τα οποία όμως βρήκα ως από τα πλέον αδιάφορα που έχω ανταλλάξει, και στη συνέχεια σε πλαγιαστό ιεραποστολικό, όπου και αύξησα το ρυθμό της διείσδυσης. Καθ’ όλη τη διάρκεια η Σιμόνα διατηρούσε eye contact και γενικά φαινόταν να συμμετέχει, αλλά δυστυχώς έκανε μπαμ πως όλη η συμμετοχή της ήταν στημένη, αφού έβγαζε ψεύτικα βογγητά και επαναλάμβανε διαρκώς «για» και «για» (τι στον πούτσο σημαίνει αυτό το «για», κρυφογερμανίδα είναι;) σε σημείο που να καταντά αντικαυλωτικό. Η μόνη αληθινή αντίδραση πρέπει να ήταν κάποιες εκφράσεις πόνου που διέκρινα κατά τις πιο βαθιές και έντονες διεισδύσεις. Για το τέλος την πήρα πισωκολλητά, όπου ναι μεν στήθηκε πάλι ωραία αλλά δυστυχώς συνέχισε τα ψεύτικα βογγητά.

Εν κατακλείδι, το γαμήσι με τη Σιμόνα ήταν ένα μέτριο γαμήσι με μια όμορφη πιτσιρίκα. Προσωπικά δε θα την ξανατιμήσω, αλλά νομίζω πως έχει μέλλον στο χώρο του αγοραίου έρωτα, είναι όμορφη, είναι επαγγελματίας, και προσπαθεί να ικανοποιήσει το πελάτη, απλά πρέπει να δουλέψει λίγο την πίπα της και να βελτιώσει την ηθοποιία της. Στα θετικά της το γεγονός πως δε δυσανασχέτησε ούτε για τις συχνές εναλλαγές στάσεων ούτε για τον αρκετό χρόνο που την απασχόλησα.

Χρόνος παραμονής της Σιμόνας στο δωμάτιο 13 λεπτά.

Τιμή 10 ευρώ.


ΥΓ. Ο υψηλός βαθμός στο VFM δίνεται καθώς το σπιτάκι αν και χρεώνει μόνο 10 ευρώ προσφέρει χώρο, εμφάνιση και υπηρεσίες που άνετα ανταγωνίζονται το top 40% της Φυλής.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 19, 2013
Όνομα κοπέλας
Σιμόνα
Υπηρεσίες
duskolieggrafi
Τιμημένος
Εγγραφή:
22 Μαϊ 2011
Μηνύματα:
Κριτικές:
203
Likes:
5.129
Πόντοι:
17.436
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 tsitsibirdis, prontifix, okalosomulos και 2 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
22 Αυγούστου, 2013
καλησπερα συναδελφε δηλαδη αξιζει καλιτερα απο διπλα που ειναι η κλασικη αννα και σιγουρα εχει κανει τη δουλεια φασον ρομποτικη πολυ μαπα
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1