Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.1 111 10
Γενική βαθμολογία
 
7.0
Εμφάνιση κοπέλας
 
5.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Την Έλενα την είχα πετύχει αρκετές φορές στο άλλο μαγαζί της αλυσίδας (Μαγνησίας 11) όπου εμφανίζεται (ή εμφανιζόταν) τα πρωϊνά και δούλευε εναλλάξ με την Ντόρα την χοντρή πουτσοεξερευνήτρια. Βέβαια η Ντόρα αφήνει μέτριες εντυπώσεις μέσα, ενώ η Έλενα τις αφήνει μόνο στο σαλόνι.

Για να μην μιλάω με γρίφους η κοπέλα πρόκειται για νεαρή Ρουμάνα (πιθανών) μετρίας εμφάνισης. Μέτριου αναστήματος λεπτή αν και ο σωματότυπος της είναι κάπως άχαρος πιθανών λόγω έλλειψης γυμναστικής. Το μαλλί είναι ξανθό μέχρι το λαιμό και το πρόσωπο "σπασμένο" και ασχημούτσικο. Δεν είναι αντιπαθητική, αντιθέτως βγάζει μια συμπάθεια αλλά στο σαλόνι δεν βγάζει καθόλου ερωτισμό. Θυμίζει αλλοπαρμένο κοριτσάκι, μόνιμα χαμένο στις σκέψεις της και πιθανών λίγο χαζούλα. Πολλές φορές την είχα πετύχει και την είχα προσπεράσει αλλά μετά την κριτική του φίλου Μπακάλη την είχα βάλει στο στόχαστρο.

Ο χώρος είναι καθαρός, περιποιημένος αλλά όχι κάτι ξεχωριστό. Με μια καλή ανακαίνιση θα έφτιαχνε πολύ το μπουρδελάκι αυτό και θα ήταν καλή ιδέα για να προσελκύσει και άλλους πελάτες μιας και εκεί που βρίσκεται είναι δύσκολο να το πλησιάσει ένας μπουρδελιάρης εν ώρα τσάρκας.

Η Έλενα είναι ευγενική και πολυλογού στο δωμάτιο. Συμμετέχει υπέρενεργά στα προκαταρκτικά παίρνοντας διάφορες πρωτοβουλίες όπως γλυψίματα, φιλιά, χαϊδέματα στα παπάρια και άλλα τέτοια ωραία. Προσφέρθηκε να προχωρήσει και σε δακτυλοσκόπηση αλλά αρνήθηκα διότι θα έχεζα σε όλο το δωμάτιο. Συναγωνιστές όμως που ενδιαφέρονται να ξέρουν ότι δεν το αρνείται. Η πίπα είναι εξαιρετικά καλή με έντονο γλύψιμο. Ακολούθησαν δύο στάσεις στο σέξ με εκείνη από πάνω και μετά πισοκολλητό όπου και τελείωσα δυναμικά μέσα της.

Ακολούθησε αρκετό scocial time με την Έλενα να μου κάνει μασάζ, να μου φέρνει τσιγάρο και γενικά να με κάνει να νιώθω γαμάτος. Επίσης μου είπε ότι παλιά έκανε γυμναστική και μάλιστα έφερε τα πόδια της πίσω από το κεφάλι της παίρνοντας μια στάση χελώνας που είναι ξαπλωμένη πάνω στο καβούκι της. Την ρώτησα αν μπορώ να την γαμήσω έτσι και μου είπε φυσικά οπότε την επόμενη φορά θα το κάνω.

Συμπερασματικά θα έλεγα ότι η Έλενα είναι κρυφό διαμάντη. Όσο δεν εντυπωσιάζει στο σαλόνι, το κάνει μέσα στο δωμάτιο. Πιστεύω ότι όποιος την δοκιμάσει θα φύγει με καλές εντυπώσεις.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 16, 2013
Όνομα κοπέλας
Έλενα
Τιμημένος
Εγγραφή:
22 Ιαν 2006
Μηνύματα:
Κριτικές:
141
Likes:
47
Πόντοι:
4.215
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
18 Αυγούστου, 2013
Ἔ, ὅταν συστήνουμε κάτι, πάει νὰ πῇ ὅτι ἀξίζῃ.
B
bakalhs
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1