Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.5 193 10
Γενική βαθμολογία
 
7.4
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Τριτη και 13 χθες και ειπα να κανω μια νυχτερινη σκασια στην αδεια φυλης για να σβησω τη γκαυλα μου!Η ζεστη δυσκολευε τη βολτα αλλα ο στοχος ηταν συγκεκριμενος.Εψαχνα για ενα μπαρουτοκαπνισμενο μιλφακι που θα μου επαιρνα τα παντα...για να πω την αληθεια μου κατεβαινα για να βρω ειτε την Αλιονα ειτε την Αγαπη απο φωκαιας 24.

Και οι 2 ηταν στο ποστο τους.Εκανα μια μινι βολτα για τα ματια του κοσμου και βρεθηκα μπλεγμενος αναμεσα στις δυο εμπειρες κυριες!Κατεληξα στην Αλιονα επειδη τελευταια φορα ειχα τιμηση,με επιτυχια φυσικα,τη θεια Αγαπη.Ας δωσω μεροκαματο στην Αλιονα λεω και ανεβαινω τα σκαλια του συγκεκριμενου οικου.

Δινω το μπλε εισιτηριο και μπουκαρω στο δροσερο δωματιο.Βγαζω ρουχα και πριν προλαβω να κατσω στο κρεβατι(καθαρο σεντοχι ειχε)σκαει μεσα η Αλιονα μας.Λεμε τα τυπικα και αρχιζει το προγραμμμα της.Τρυψιματα φιλια παντου...καραμελομα στα μπαλακια και τα σχετικα.Περασμα καποτας και η μαχη ξεκιναει.Το καυλι μου ειχε γινει ηδη τουμπανο...και ηρθε να το απογειωσει το σουπερ τσιμπουκι της Αλιονας....λιγο ακομα και θα εχυνα!!!

Την σταματησα και της ζητησα να ανεβει απο πανω...αριστη συμμετοχη αν και εδειξε να ποναει λιγακι.Φορτωμενος λογω των ημερων της ζητησα να γυρισουμε σε ιεραποστολικο.Ωραιο ανοιγμα των ποδιων και η βουτια βαθια.....εκει καπου αρχισαν και τα ρομαντικα γλωσσοφιλα μεταξυ μας.Το τελος εφτανε....βγαζω καποτα και αρχιζει το τρομπονι....

Αυτο ηταν...τα υγρα μου χαθηκαν καπου στο στομα της.Πραγματικα σταγονα δεν πηγε χαμενη....σηκωθηκε τα εφτυσε...τα ειπαμε λιγακι περι διακοπων...και καληνυχτα!

Αλιονα....εγγυηση....τι να λεμε.....

Keep γαμισινγκ μαγκες...

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 13, 2013
Όνομα κοπέλας
Αλιόνα
nasouliskk
Μέλος
Εγγραφή:
4 Αυγ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
23
Likes:
2
Πόντοι:
11
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
15 Αυγούστου, 2013
ΧαμόγελοΧαμόγελοΧαμόγελο
Εγγύηση η θεία Αλιόνα αλλά προσοχή στα γλωσσόφιλα τύπε!!!
μαζεύει σπερματοχυμό απ'όλους!!
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1